تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: يك مشكل بزرگ لطفا كمكم كنيد

داره خودمونی میشه comeONbaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    my home

پيش فرض يك مشكل بزرگ لطفا كمكم كنيد

حدود 3 روز هست كه كامپيوتر من قاطي كرده و 2 تا ارور مختلف ميده هر كاري تونستم كردم ولي درست نشد كه نشد .تمام درايو هام رو فرمت كردم دو باره ويندوز ريختم ولي بعد از 1روز دوباره همون ارورها رو داد ميشه كمكم كنيد تا ايراد كامپيوترم رو بر طرف كنم؟
    اين 2 تا ارور اينها هستند:
    1.adobe update.exe-no disk.there is no disk in the drive.please insert a disk into drive/device/harddisk1/DR6
    2.systray.exe-nodisk.there is no disk in the drive.please insert a disk into drive/device/harddisk1/DR6

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

حدود 3 روز هست كه كامپيوتر من قاطي كرده و 2 تا ارور مختلف ميده هر كاري تونستم كردم ولي درست نشد كه نشد .تمام درايو هام رو فرمت كردم دو باره ويندوز ريختم ولي بعد از 1روز دوباره همون ارورها رو داد ميشه كمكم كنيد تا ايراد كامپيوترم رو بر طرف كنم؟
    اين 2 تا ارور اينها هستند:
    1.adobe update.exe-no disk.there is no disk in the drive.please insert a disk into drive/device/harddisk1/DR6
    2.systray.exe-nodisk.there is no disk in the drive.please insert a disk into drive/device/harddisk1/DR6
    سلام دوست عزیز
    راستش قبلا یه ویروسی بود که هیچین error ی می داد و می گفت که please insert a disk into drive .
    حالا نمی دونم این هم همونه یا نه .
    ولی شما گفتید که همه درایو ها را هم فرمت کردید و درست نشده .
    پس چند تا احتمال می تونه داشتنه باشه .
    یکی این که از ویندوزی که استفاده می کنید این مشکل را داره یعنی ویندوز دستکاری شده .
    اگه قبلا هم از این ویندوز استفاده می کردید و مشکلی نداشته ممکنه سی دی ویندوز خراب شده باشه . پس بهتره از یه سی دی دیگه ویندوز را نصب کنید .
    یا اینکه مشکل از برنامه هایی است که استفاده می کنید یعنی برنامه ای روی سیستمتون نصب می کنید که عامل این مشکل شده . بهتره این بار برنامه ها را از یه سی دی دیگه نصب کنید .
    قبلا یه ویروسی بود که یک درایو مجازی درست می کرد و همیشه موقع روشن کردن و خاموش کردن سیستم می گفت please insert a disk into drive که با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل می شد .
    کار هایی که گفتم را انجام بدید ببینید مشکل حل می شه یا نه .

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

و سلام مهدی جان

این ویروس هستش ولی فکر کنم دوستمون یه دروغ کوچولو گفتن که مچش رو میگیریم الان

عزیز دلم

شما مگه درایوهارو فرمت نکردین ؟
    بعد از فرمت ویندوز نصب کردین و بعد از ویندوز چه انتی ویروسی نصب کردین و به روز رسانی بود یا نه

برین کاسپر نصب کنید و به روز رسانیش کنید
    اگه پیداش نکرد بعد بگین تا باز راهنماییت کنم

موفق باشی عزیزم

داره خودمونی میشه comeONbaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    my home

پيش فرض

سلام دوستان ممنونم كه دارين كمكم ميكنين ولي من از انتي ويروس Anti Virاستفاده ميكنم كه خيلي هم قدرتمند هستش و به روز رسانيش هم كردم ولي باز مشكل دارم يه سوال ديگه هم دارم ممكنه اشكال سخت افزاري باشه؟بعدش تا حالا 3 تا ويندوز از سي دي هاي متفاوت نصب كردم ولي باز هم همون ارور ها رو مي ده من اين كارها كه گفتيد رو انجام مي دم اميدوارم جواب بده .باز هم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما باید انتی ویروس nod32 را نصب کنید و بعد از منوی tools فولدر ابشن رفته واز منوی hiddn fils and folder

رفته و اون را show کرده وتیک اون دوتای اولی رو هم بردارید :

وبعد در درون run گزینه msconfigرو تاپ کنید و به زبانه starupرفته وتمام تیک ها رو بردارید اون وقت انتی ویروس رو به

کار بنداز ید اگر ویروسی داشته باشه پاک می کنه؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •