تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ایجاد یک Access Point بوسیله مودم Adsl برای ارتباط موبایل به اینترنت

داره خودمونی میشه profstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض ایجاد یک Access Point بوسیله مودم Adsl برای ارتباط موبایل به اینترنت

سلام
    اگر توجه کرده باشید در موبایلها یک تنظیمات برای Access Point وجود داره که میتونه با اون به Gsm , Gprs متصل بشه. آیا با Access Point مودم هایی که قابلیت Wireless دارند و لپ تاپها از اون برای اتصال به اینترنت استفاده میکنند، میشه کاری کرد که موبایلها هم با Access Point مربوط به مودمهای Adsl به اینترنت وصل بشن؟
    اگر اینطور بشه خیلی راحت میشه تمام کسانی که در یک محیط که مودم Adsl دارای Access Point در اونجا نصب هست با موبایلهاشون به اینترنت وصل بشن.
    از دوستان خواهشمندم که اطللاعات و تجربیات خودشون رو در این زمینه در اختیار یکدیگر قرار دهند.

2. این کاربر از profstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درست منظور شما رو نگرفتم اما اگر منظورتون اینه مثلا از اینترنت ایرانسل بر روی کامپیوتر استفاده کنید. بله می شود. کافی گوشی رو با کابل به سیستم وصل کنید و کانکشن بسازید و به اینترنت وصل شوید. طریق اتصال هم یک جستجو کن گیر میاری .

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه درویش جان منظور ایشون این نبود .

ایشون منظورشون اینه که میشه Adsl'ی رو که میگیرن توسط یه مودم که وایرلس داره ، اکسس پوینتی واسش تعرف کنند که گوشی موبایلشون هم از اون استفاده کنه !

بله شدنش میشه . تنظیمات خاص خودش رو داره نمی دونم توی انجمن راجع بش بحث شده یا نه .

ما توی دانشگامون هم همچین چیزی که شما میگید داریم . دانشگاه از طریق کابل اینترنتش رو میگیره . و بعد از طریق وایرلس (اطلاعات چندانی ندارم اگه از واژه های درست استفاده نمی کنم عذر می خوام) توی دانشگاه پخش می کنه .

علاوه بر این مسئول شبکه مون هم خودش یه مودم (حال نمی دونم واسه اینکه اکسس پویت درست کنی مودلش باید فرق کنه یا نه ) گرفته که توی اون اتاق کامپیوتر ها هم میشه از طریق وایر چه با لپ تاپ و چه گوشی موبایل به اینترنت دانشگاه ( نه ایرانسل) وصل شد .

ولی درحالت کلی فکر کنم اکسس پوینت با یه مودم وایرلس معمولی فرق کنه ، یعنی شما نتونید از مودم وایرلس لپ تاپتون به عنوان اکسس پوینت استفاده کنید . (البته مطمئن نیستم)

تقریبآ مثل گیرنده و فرستنده عمل می کنند .
    Last edited by jooya; 06-02-2008 at 13:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه درویش جان منظور ایشون این نبود .

ایشون منظورشون اینه که میشه Adsl'ی رو که میگیرن توسط یه مودم که وایرلس داره ، اکسس پوینتی واسش تعرف کنند که گوشی موبایلشون هم از اون استفاده کنه !

بله شدنش میشه . تنظیمات خاص خودش رو داره نمی دونم توی انجمن راجع بش بحث شده یا نه .

ما توی دانشگامون هم همچین چیزی که شما میگید داریم . دانشگاه از طریق کابل اینترنتش رو میگیره . و بعد از طریق وایرلس (اطلاعات چندانی ندارم اگه از واژه های درست استفاده نمی کنم عذر می خوام) توی دانشگاه پخش می کنه .

علاوه بر این مسئول شبکه مون هم خودش یه مودم (حال نمی دونم واسه اینکه اکسس پویت درست کنی مودلش باید فرق کنه یا نه ) گرفته که توی اون اتاق کامپیوتر ها هم میشه از طریق وایر چه با لپ تاپ و چه گوشی موبایل به اینترنت دانشگاه ( نه ایرانسل) وصل شد .

ولی درحالت کلی فکر کنم اکسس پوینت با یه مودم وایرلس معمولی فرق کنه ، یعنی شما نتونید از مودم وایرلس لپ تاپتون به عنوان اکسس پوینت استفاده کنید . (البته مطمئن نیستم)

تقریبآ مثل گیرنده و فرستنده عمل می کنند .
    ممنون jooya جان
    میشه لطف کنی یه سوال از دانشگاهتون بکنی که چطور این کار رو کردند یا اگر سایتی سراغ داری لینکش رو قرار بدی؟
    در ضمن مودم adsl من US ROBOTICS مدل 9108 USR است که خودش WIRELESS ACCESS POINT هم داره.
    Last edited by profstar; 06-02-2008 at 21:45.

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باشه عزیز ف ولی میمونه واسه شنبه که میرم دانشگاه از مسئول سایتون می پرسم .

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باشه عزیز ف ولی میمونه واسه شنبه که میرم دانشگاه از مسئول سایتون می پرسم .
    OK, منتظرم.

داره خودمونی میشه morteza.bahrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض شدن میشه ولی

اول اینکه اون اکسس پوینتایی که تو شبکه های کامپیوتری ازش بحث میشه، وای فایه (wifi) یا شبکه بی سیم که سرعتش از 65 تا حدود 150 کیلو بیت در ثانیه است. با گوشیایی که وای فای دارن مثل p990 , P1 و یا پاکت پی سی ها میشه این کارو کرد. (من خودم با p990 این کارو می کنم).
    توی یه گوشی انواع ارتباط ها وجود داره: GSM, GPRS, 3G, BLUETOOTH , WiFi, ...
    از طرف دیگه اکسس پوین مورد نظر شما احتمالا وای فایه. اگه اکسس پوینت بلوتوث هم داشته باشی میشه تا شعاع 10 متری (البته با مدل های پیشرفته تا 100 متری) این کار بکنی
    با 3g هم میشه یه کارایی کرد. اول اینکه گوشیت باید نسل 3 باشه دوم باید اکسس پوینتشو داشته باشی که صرف نمی کنه. بعضی شرکتها که اینترنت بیسیم میدن (مثلا داتک) روی همین پروتکل 3G سرویس میدن.
    حالا حالاها مونده تا اپراتورای موبایل ما بفهمن نسل 3 یعنی چه! مخصوصا اپراتور اول...

9. این کاربر از morteza.bahrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •