تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: تلتكست فارسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

13 تلتكست فارسي

بالاخره امكان ديدن تلتكست فارسي تو كامپيوتر برا اونايي كه كارت T.V دارن فراهم شد. من خودوم ازطرفداران پروپا قرص تلتسكت هستم .تلوزيونمونم تلتسكت داره برا همين خيلي بهش علاقه پيدا كردم انصافاً مطالب و اخبار جالب و بروزي توش پيدا ميشه در هر زمينه كه بخواي يه جورايي مثه اينترنته. ولي ديدن اون تو كامپيوتر يه چيز ديگس چون هم سرعتش بيشتره و هم قابليت ذخيره كردن رو داره.
    قبلاً هر چي تو اينترنت گشتم تا بشه يه نرم افزاري پيدا كرد تا باهاش بشه تلتكست فارسي رو ديد هيچي گيرم نيمد حتي همين جا چيزي نبود
    برا همين خودم تصميم به طراحي يه نرم افزار گرفتن كه بتونه اين مشكلو حل كنه كه خدا روشكر به يه جاهايي رسيده انو ميتونيد تو وبلاگي كه براي همين منظور طراحي شده با آدرس زير پيدا كنيد.
    همين الان بگم كه يه كم و كاستي هايي داره فردا نيايد ايراد بگيريد تو وبلاگ توضيحاتي دادم اين شا ا... با كمك خودتون حل ميشه.
    Last edited by persi-n_boy; 05-02-2008 at 11:17.

2. 3 کاربر از persi-n_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

ممنون ولی با توجه به قوانین باید لینک مستقیم دانلود رو قرار بدی

4. 2 کاربر از dc_error691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

11

ممنون دوست عزیز ولی همونطور که دوستمون گفتن باید لینک مستقیم به همراه توضیحات کامل رو در تایپک

بذاری که برای راحتتر شدن کار من این کار رو کردم.

اين روزها با ارزون شدن قيمت كارت TV ها ديگه رو اكثر كامپيوترها يكيش پيدا ميشه.اكثر اونها داراي امكانات جانبي خوبي هستند مثل ورودي AV ، ورودي Line-in و تلتكست؛ كه متاسفانه 99% اونها از تلتكست فارسي پشتيباني نمي كنند و با توجه به مطالب جذاب و مفيدي كه در شبكه پيام تلويزيون ارائه ميشه يك ضعف بزرگ به حساب مي ياد واقعاً مطالب جالبي در هر زمينه اي توش ارائه ميشه من كه خودم اونو اينترنت كوچك مي دونم.

من خودم هم يك كارت TV دارم كه فقط تلتكست انگليسي رو نشون ميده تو اينترنت هم دنبال يه نرم افزار گشتم تا بتونه تلتكست فارسي نشون بده يا فونت هايي را تو سايت شبكه پيام ارائه شده را لود كنه چيزي گيرم نيومد براي همين خودم تصميم به طراحي يك برنامه با فونت مناسب كردم.

براي همين اقدام به طراحي فونت مناسب كردم البته نياز به نرم افزار خاصي داشت.همونطور كه حتماً خودتون از عكس ها متوجه شدين بعضي از حروف نشون داده نشدن اين مشكل از آنتن نيست بلكه از فونت طراحي شده است چون ارسال تلتكست از كدهاي خودش پيروي ميكنه نياز به طراحي Multi Font كه هم شامل فونت انگليسي باشه هم فونت فارسي و هم فونت گرافيكي من هنوز نتونستم چنين برنامه اي رو گير بيارم براي همين فقط برنامه قادر به نمايش تلتكست فارسي(فقط حروف فارسي) و البته نه كامل كه شامل حروف(گ.پ.ژ-ه و اعداد فارسي) مي شه. همين جا از همه دوستان ميخوام اگه چنين نرم افزاري رو گير آوردن حتماً خبر بدن تا اين مشكل هم رفع بشه.

البته با توجه به عدم وجود چنين نرم افزاري فكر كنم تا همين جاش هم بد نباشه لااقل خودم و چندتا از دوستان كه باهاش كار كرديم فعلاً راضي كننده بوده و تونسته تا حدي توقعات را برآورده كنه.
    روش كار:
    شما اصلاً نياز به ديكودر فارسي در كارت tv تون نداريد فقط كافيه شما امواج تلتكست رو دريافت كنيد يعني همون تلتكست فارسي كه با حروف انگليسي به صورت به هم ريخته نشون داده ميشه را ببينيد. بعد از نصب برنامه كافيه امواج دريافتي رو شبكه 2 يا 3 و اخيراً هم شبكه 4 سيما تنظيم كنيد . برنامه را اجرا كنيد ميبينيد كه نوشته فارسي نشون داده مي شوند و شما مي تونيد اونها را مطالعه كنيد.
    چند نكته كاربردي:
    حتماً از آنتن مناسب استفاده كنيد زيرا در وجود برفك در تصوير حتماً با مشكل گم شدگي حروف مواجه مي شويد تلتكست نسبت به كيفيت تصوير فوق العاده حساس مي باشد.
    هنگام مطالعه صفحات اگه به كلمه اي برخورد كرديد كه اصلاً قابل خواندن نيست در صورت مطمئن بودن از آنتن به احتمال از حروفي استفاده شده كه در نرم افزار قابل نمايش نيستند با مطالعه ادامه مطلب به احتمال زياد متوجه آن كلمه شده يا مي تونيد با گذاشتن حروفي كه قابل نمايش نيستند در ذهن خود اون كلمه را حدس بزنيد.
    ذكر اين نكته ضروري كه اين نرم افزار فعلاً رو كارت tv با چيپست فيليپس تست شده و 100% جواب داده اگه كسي از دوستان نتونست با مدل خاصي موفق به ديدن تلتكست بشه ممنو ميشم خبر بده و اگه ميتونه نرم افزار مخصوص ديدن تلتكست اون نوع كارت tv رو بده تا قابليت اونو به نرم افزار اضافه يا يه نرم افزار جديد براشون طراحي كنم.

و يك مشكل تقريبا اساسي كه اين نرم افزار داره عدم نمايشي اعداد فارسي است البته در نمايش اعداد انگليسي مشكلي نداره همونطور كه در عكس بالا مشاهده ميشه و دو تا راه حل داره يكي كه شما دوستان لطف كنيد برنامه كه قبلاً گفتم را گير بياريد البته خودم هم دنبالشم اين نوع فونت ها در صورت نصب در دايركتوري فونت ويندوز به چندين فونت تقسيم ميشن يعني شما يك فايل رو در فولدر فونت كپي مي كنيد و در ليست فونت در نرم افزارها چندتا فونت با نام مختلف و با كاراكترهاي مختلف ايجاد ميشه.
    دو اينكه با زدن ايميل به سايت شبكه پيام از اونا بخوايم كه كلاً از اعداد انگليسي استفاده كنند. من خودم اين كارو كردم از شما مي خوام كه اين كارو انجام بدين تا شتايد به درخواستمون جواب بدن چون خيلي از همكاري دم ميزنن!

اينم ايميل شبكه پيام:

لطفا! با نظرات خودتون منو تو تكميل اين نرم افزار ياري كنيد نظر هم لطفاً يادتون نره.با تشكر

اينم لينك دانلود:

رمز فايل:persianteletxt

پروفشنال ALIBOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خودم تصميم به طراحي يه نرم افزار گرفتن كه بتونه اين مشكلو حل كنه كه خدا روشكر به يه جاهايي رسيده [
    دوست عزيز باچه زباني اين برنامه رو نوشتيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان. اول از X_2007 تشكر ميكنم كه زحمت گذاشتن مطالب رو كشيدن كه من اصلاً حواسم به اين موضوع نبود. در جواب شما كه پرسيديد اين برنامه رو با چه زباني نوشتيد بايد بگم من برنامه رو ننوشتم گفتنم اقدام به طراحي اون به زبان فارسي كردم اين برنامه در اصل مال شركته فيليپسه. من اومدم هم اونو به زبان فارسي برگردوندم و هم يك فونت فارسي براش طراحي كردم البته نياز شد كه برنامه رو به سورس اصليش برگردونم كه ديدم اونو با VB نوشتن برا همين من اونو تو VB باز كردم و تونستم فونت فارسي رو بهش بشناسونم.
    حالا از دوشتان ميخوام بعد از تست برنامه اگر با كارت T.V اونا جواب داد مدل كارت T.V خودشونو معرفي كنن و كسايي هم كه نتونستن با اون كار كنن اگه براشون امكان داره نرم افزار تلتكست خودشو برام بفرستن تا قابليت اون نوع رو هم به برنامه اضافه كنن.
    E-Mail:parsian.electronic@gmail.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان. اول از X_2007 تشكر ميكنم كه زحمت گذاشتن مطالب رو كشيدن كه من اصلاً حواسم به اين موضوع نبود. در جواب شما كه پرسيديد اين برنامه رو با چه زباني نوشتيد بايد بگم من برنامه رو ننوشتم گفتنم اقدام به طراحي اون به زبان فارسي كردم اين برنامه در اصل مال شركته فيليپسه. من اومدم هم اونو به زبان فارسي برگردوندم و هم يك فونت فارسي براش طراحي كردم البته نياز شد كه برنامه رو به سورس اصليش برگردونم كه ديدم اونو با VB نوشتن برا همين من اونو تو VB باز كردم و تونستم فونت فارسي رو بهش بشناسونم.
    حالا از دوشتان ميخوام بعد از تست برنامه اگر با كارت T.V اونا جواب داد مدل كارت T.V خودشونو معرفي كنن و كسايي هم كه نتونستن با اون كار كنن اگه براشون امكان داره نرم افزار تلتكست خودشو برام بفرستن تا قابليت اون نوع رو هم به برنامه اضافه كنم.

داره خودمونی میشه marmdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    iran ; guilan; rasht

پيش فرض

persi-n_boy شما مي توانيد به جاي ان كه دو پست دهيد مي توانيد از قابليت ويرايش استفاده كنيد.

داره خودمونی میشه AlilG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Texas Dallas

پيش فرض

حالا از دوشتان ميخوام بعد از تست برنامه اگر با كارت T.V اونا جواب داد مدل كارت T.V خودشونو معرفي كنن و كسايي هم كه نتونستن با اون كار كنن اگه براشون امكان داره نرم افزار تلتكست خودشو برام بفرستن تا قابليت اون نوع رو هم به برنامه اضافه كنم.
    پرشین بوی سایتی که این برنامه رو روش آپلود کردی باز نمیشه! من 3 روزه تست میکنم!!1 :(

داره خودمونی میشه AlilG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Texas Dallas

پيش فرض

بچه ها کسی این برنامه رو دانلود نکرده؟ نمیشه از سایتش دانلودش کرد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما از خود سايت irib با كارت ،TV ت ميتوني نگا كني
    لا اقل منكه اينجور ديدم نوشته بود

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •