در مورد این نظریه که به سیارات بعد از خورشید و یا فراتر از خورشید رفتن 100 سال نوری طول میکشه چیزی داری بگی
و میتونی بیشتر در مورد کهکشانها و چگونگی به وجود امدنش توضیح بدی
در مورد این نظریه که به سیارات بعد از خورشید و یا فراتر از خورشید رفتن 100 سال نوری طول میکشه چیزی داری بگی
و میتونی بیشتر در مورد کهکشانها و چگونگی به وجود امدنش توضیح بدی
سلام
می شه تصور کرد دوسیاهچاله نسبت به هم چه حالتی دارن؟دو سیاهچاله کاملا یکسان کنار هم.......
![]()
حالا این سیاهچاله ها حتما یه فوایدی هم دارند درمورد اونا هم توضیح بدید
با سلامببخشید از سوال اصلی خارج شدیم سوال این بود که چه می شد اگر خورشید به دلایلی به سیاه چاله تبدیل می شد ؟ تنها اثری که این واکنش دارد این است که دور و بر خورشید تاریک و بسیار سرد می شد زمین و سایر سیارات به داخل سیاه چاله کشیده نمی شوند آنها به همان نظمی که هم اکنون دارند به دور خورشید می چرخند به دور سیاه چاله ی خورشید خواهند گشت شاید بپرسید چرا ؟ دلیل آن هم کوچکی شعاع شوارتسشیلد آن است فقط 3 کیلومتر شعاع شوارتسشیلد سیاه چاله خواهد شد و سیاه چاله نخواهد توانست سیارات را که به این دوری هستند ببلعد .
ولي همون طور كه اشاره كرديد جرم سياهچاله با شعاع شوارتسشيلد آن رابطه مستقيم دارد و اگر جرم دوبرابر شود شعاع 2 برابر ميشود.
خب اگر براي اين خورشيد كه فرض كرديم سياهچاله شده خوارك قابل توجهي از خرده سيارت و سيارات در مسير مدار در گردش خود يا از اجرام خارج شده از مدار گيرش بيايد خب جرمش زياد شده و بالطبع شعاع آن نيز زياد ميشود پس بنا به فرض سياهچاله شدن خورشيد ، امكان بلعيده شدن زمين و ديگر سيارات منظومه نيز وجود خواهد داشت.
فکر میکنید آنتروپی سیاه چاله چه قدر باشه؟
من فکر میکنم صفر . ودلیل منطقی هم دارم.اما اونایی که میگن خیر دلیلشون چیه؟
یعنی چی صفر است؟
فکر می کنی باید یه رابطه ای وجود داشته باشه؟
از تعریف شروع میکنیم .بعد به نظر من میرسیم.
خوب .
تعریف دما چیست؟
کی میدونه اگه انسان توی سیاهچاله بیفته چه اتفاقی براش پیش میاد؟
آیا سیاهچاله میتونه انسان رو از زمان حال به گذشته یا آینده یا حتی به دنیای دیگه ای منتقل کنه؟
Last edited by elc_tabriz; 05-02-2008 at 11:05. دليل: به خاطره سوال دوم - نخواستم پست دیگه ای ایجاد کنم.
سوال من : دکتر در نشریات ما با مطالبی مثل عبور از سیاه چاله و خروج از سفید چاله و ورود به مکان و زمان دیگر مواجه هستیم . نکته عجیبی وجود داره در این مطلب و اون اینکه پایه علمی و داده گیری در باره این مفاهیم برای من نامشخصه . میشه بگید اعتبار علمی این مطالب چگونه است ؟
جواب دکتر مبشر : اینها شبه علم هستند .
نکته : در رسانه های عمومی مفاهیم تحقیقی از هم تفکیک نمیشن . نظریه قانون فرضیه و مدل .
مفهومی که اینجا ما باهاش مواجه هستیم مدل سازی نامیده میشه . مدلی فرض میشه برای تحلیل شرایط مختلف . به این شکل داده های علمی در شرایط دشوار به چالش کشیده میشن .
نکته 2 : کل شناخت و آگاهی ما و دستاورد های علمی ما . در مرز سیاه چاله ها از بین میره . همه مفاهیم علمی ( هر آنچه که انسان برای تعریف رخداد های اطرافش استفاده میکنه ) در کنار سیاه چاله ها کاملا ناکارامد هستند .
بهترین جواب به سوال 2 شما با دانسته های امروز اینه : نه
اما سوال اول : احتمالا جنازه انسان ( قبل از ورود به سیاه چاله ) که به شکل یک نوار کشیده در اومده . بعد از مدت زمانی طولانی ( بسته به جرم سیاه چاله - هر چه پر جرم تر دیرتر ) مثل دیگر مواد به جرم سیاه چاله رقمی بس ناچیز اضافه میکنه .
آیا سیاهچاله تاریخ مصرف داره؟
و اگه به پایان عمر خودش برس چه اتفاقی میافتد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)