سلام
لطفا قیمت سی پی یو و مادر بورد و کارت گرافیک و رم بگید که تا 250 تومان باشه
خیلی ممنون
خداحافظ
سلام
لطفا قیمت سی پی یو و مادر بورد و کارت گرافیک و رم بگید که تا 250 تومان باشه
خیلی ممنون
خداحافظ
Cpu: Amd 4000x2
M/b: Giga M69g-s3h
Ram: 2*512 Pattriot Ddr2 800
Vga: 2400pro Club يا مارك هاي ديگه
در ضمن دوست عزيز شما پاور براي اين سيستم دارين كه بله.......
سیستم خوبیه
تایید میشه
گرافیک هم خوبه میتونی هم 8500GT هم برداری
سلام
حالتون خوبه
خیلی ممنون از پاسخ شما
اگر لطف کنید چند لحظه این وقت بزارید برای این نوشته من
در حدود4 سال پیش بود که یک سیستمی خریدم در حدود 700 هزار تومان که برای کارهای گرافیکی و رندر های سنگین خیلی خوب بود
قطعاتش این بود:
cpu: amd 3200 939
mb: ga-k8ns ultra-939
ram: 1 gig dual channel
Vga: 128
حالا mb کامپیوترم سوخت و میگن پیدا نمیشود ( اگر شما جائی سراغ دارید که این مدل را دارد لطفا بگید )
به همین دلیل مجبود شدم که دیگه قطعات را ارتقا بدهم
که شما لطف کردید و معرفی کردید
فقط میشود بگید که آیا این قطعاتی که معرفی کردید قوی هستند برای کارهای گرافیکی و ویدئوئی مثل همین سیتم قبلی که داشتم ؟
خیلی ممنون
خداحافظ
اگر به كارت گرافيك قوي نيازي نداريد از گرافيك آنبورد استفاده كنيد و پول كارت رو بزاريد روي Cpu و Ram كه تو رندر خيلي موثر تره
نام نرم افزارهايي كه استفاده ميكنيد رو بگيد خيلي بهتره ميشه .
Last edited by musa; 03-02-2008 at 14:48.
برای رندر بستگی داره که رندر چه چیزی باشه ...گرافيك آنبورد استفاده كنيد و پول كارت رو بزاريد روي Cpu و Ram كه تو رندر خيلي موثر تره
ویدئو کارت همچین هم بیکار نیست ...
کاملا موافقم چون تو رنج 250 هزار اگه به گرافیک نیازی نباشه مثل خود من مادربرد آنبرد هم جوابمو میده
سلام
ممنون از راهنمائی
حقیقتش زیاد به قطعات وارد نیستم و ممکنه بعضی از چیزهای که میگید را خوب متوجه نشوم مثلا متوجه این نشدم ( گرافيك آنبورد )
میشود راهنمائی کنید در مورد همین گرافيك آنبورد
من از نرم افزار فتوشاپ - افترافکت - پریمیر - بعضی وقتها نیز از 3dmax استفاده میکنم
اگر لطف کنید و راهنمائی کنید ممنون میشوم
دوستان اگر لطف کنید راهنمائی کنید ممنون میشوم
درود
مادربردهای مختلفی هستند که نیاز به کارت گرافیک ندارند یعنی کارت گرافیک بصورتی روی خود برد اصلی مادربرد تعبیه شده است و در حالت معمول برای پردازش تصویر و کارهای گرافیکی در سطح متوسط نیازی به کارت گرافیک ندارند این سری از مادربردها که گرافیک آنبرد دارند به حافظه خود را از رم سیستم میگیرند مثلا مادربرد
Asrock Conroe1333-D667 یکی از این مادربردها میباشد که 224 مگابایت کارت گرافیک آنبرد دارد که از رم سیستم این مقدار حافظه را Share میکند(از رم سیستم میگیرد).
برای کارهای معمولی با استفاده از این مادربردها نیازی به خرید کارت گرافیک ندارید ولی اگر قصد کارهای میکس و مونتاژ و کارهای گرافیکی سنگین با نرم افزار های Primier , After Efect ,3DMAX و ... دارید بهتر است که یک کارت گرافیک جداگانه روی این مادربرد ها و یا مادربردی که اصلا گرافیک آنبرد ندارد نصب کنید چون کارهای سنگین گرافیکی با نرم افزار هایی که نام بردید و همچنین نرم افزاری مثل CATIA 16 نیاز به رندرهای سنگینی دارند.
پس با این حساب اگر کارهای گرافیکی سنگینی انجام میدهید بهتره یک کارت گرافیک برای سیستم در نظر بگیرید.
پیروز و موفق باشید
Ship Storm (حامد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)