می خوام که برای قبل از ورود به صفحه ای نام کاربری و رمز عبور داشته باشد که مثلا فقط admin وارد شود و بتواند تغییرات سایت را اعمال کند
برای چنین کاری باید چه کرد؟
با تشکر
می خوام که برای قبل از ورود به صفحه ای نام کاربری و رمز عبور داشته باشد که مثلا فقط admin وارد شود و بتواند تغییرات سایت را اعمال کند
برای چنین کاری باید چه کرد؟
با تشکر
login system v2.0 رو توی گوگل سرچ کن
یه سیستم لاگین و مدیریت کاربران در php هستش
دانلودش کن و کدهاشو بخون
خیلی ساده متوجه میشی چی به چیه
حتی از همین هم میتونی تو سایتت استفاده کنی
ممنون از پاسخی که دادین اما من می خواستم که یه پنجره قبل از باز شدن صفحه سایتی که فقط یک نفر می تونه محتویاتش رو تغییر بده، نشون داده بشه و اگه نام کاربری و رمز عبور را درست وارد کرد وارد صفحه مخصوص خودش بشه که می تونه محتویات سایت رو تغییر بده
و قسمت دوم سوالم هم اینه فرض می کنیم که این کار انجام شد و وارد صفحه شد که خود این صفحه هم به چند صفحه دیگه مثلا به نام checkmail.php لینک میشه
چطور می تونم بگم که اگه کسی آدرس صفحهرا مستقیما از نوارآدرس داد اون صفحه رو نشون ندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه کمکم کنین.
باید php بلد باشید و با یکی دو خط کد نمیشه چیزی رو که میخواین داشته باشین
یه کتاب php بگیرید و بخونین
اگه حوصله اش رو ندارین همون سیستم لاگین رو بگیردن و یه نگاهی بهش بندازین
اگه کد خوانی تون خوب باشه فهمش آسونه
در مورد سوال دوم باید از session استفاده کنید که باز توی همون سیستم لاگین که گفتم ازش استفاده میشه
مثلا کسی جز ادمین نتونه به صفحه admin.php دسترسی داشته باشه
که با یه کم تغییر به دردتون خواهد خورد
آقا سپهر سلام
از حرفاتون ممنون
سعی می کنم برم بخونم که خوندمش اما دوباره و چندباره
من حوصله دارم کتاب هم دارم یکی نه چند تا
بازم ممنون
موفق باشین![]()
خواهش می کنم
اگه سوالی بود من و بقیه دوستان درخدمتیم
طوری شده؟
من سعی کردم در حد توانم راهنماییتون کنم
اگه بیشتر از این نتونستم کمک کنم بذارید به حساب مشغله کاری ام
موفق باشید
ببین عزیزم اینی که شما میگی اگه کسی از اول وارد یک آدرس بشه نتونه اطلاعات آن صفحه رو بخونه و خلاصه برگرده به صفحه اصلی ملزم اینه که شما کار با کوکی ها و یا نشست ها (session) رو بلد باشید که کار راحتی نیست تقریبا. اگه دقت کنی شاید بیشتر مشکلات و سوالاتی که مطرح میشه 50 درصدشون به همین مورد ربط پیدا می کنه. اگه یه سرچ بزنی تو همین فروم پیدا می کنی عزیزم.
موفق باشید/.
می خواهم سایتی داشته باشم که کاربران بتوانند موزیک و ویدیو و عکس در آن قرار داده یا دانلود کنند راهنمایی کنید
می خواهم سایتی داشته باشم که کاربران بتوانند موزیک و ویدیو و عکس در آن قرار داده یا دانلود کنند راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)