Disk at once
Track at one
به علاوه موارد کاربردشون
Disk at once
Track at one
به علاوه موارد کاربردشون
سلام عزیزم
یه جا خونده بودم ها , اه
فکر کنم اولی برای رایت کردن Text کاربرد داشت ولی یادم نیست دقیق چی بود و دومی برای mulitisesion
بازم ببینیم نظر بزرگترها چیه
موفق باشی
سلام دوست عزیز
راستش تا جایی که من می دونم از گزینه Disk at once زمانی استفاده می شه که رایتر شما قابلیت overburning را ساپورت می کنه و شما می تونید از این گزینه برای رایت بیش از 700 مگابایت روی سی دی استفاده کنید . و در واقع فکر کنم سی دی را No Muttisession رایت می کنه .
گزینه Track at one هم برای رایت معمولی هستش که باعث میشه سی دی Multisession رایت بشه .
تایید میشه منم همین قدر میدونم ولی امکان میدم کاربردای بیشتری هم داشته باشه
این گزینه اجازه میده که بعد از رایت ته سی دی باز بمونه در مورد دیتا و در هر دو حالت فعال هست
مهدی جان میشه بیشتر توضیح بدین
فکر میکنم یعنی تا خرخره پرش میکنه و دیگه جای رایت نداره یا چیز دیگه ای ؟
سلام dsa جان و دوست نازنینم انجل
انجل جان خواهش می کنم .
شما که خودتون استادین.
nero یه امکانی داره به نام multisession ( یعنی چند نشستی )
این گزینه باعث میشه که رو سی دی که قبلا رایت کردین البته نه اینکه از کل فضای دیسک استفاده کرده باشید بلکه مثلا نصفش رو اطلاعات ذخیره کرده اید بتوانید دوباره از فضای باقی مونده استفاده کنید .
اگه شما گزینه ی multisession رو فعال کرده باشید می تونید از باقیمانده سی دی استفاده کنید .
تو قسمت اخر از شما سوال می کنه که می خواهید بعدا دوباره روی سی دی رایت کنید .
البته این مورد برای سی دی های Video امکان نداره .
حتی برای رایت بر روی سی دی های سوخته هم از همین گزینه multisession استفاده می شه .
موفق باشید .
Last edited by mahdi7610; 03-02-2008 at 11:52.
مهدی جان از توضیحات مچکرم ولی فکر میکنم دقیقا منظورم نرسوندم
منظورم خط مارک {نشان دار (ف پ ب) } شده بود
Last edited by Angel Of Darkness; 03-02-2008 at 11:55.
ببخشید انجل جان
راستش از گزینه Disk at once تا جایی که من می دنم در بعضی مواقع که مثالش را هم در بالا زدم استفاده می شه .
و در اکثر مواقع از گزینه Track at one استفاده می شه .
اگر بخواهیم بیش از اندازه بر روی سی دی رایت کنیم چون از قابلیتی استفاده می کنیم که غیر مجاز هستش بنابراین دیگه قابلیت رایت مجدد را نداریم و در این حالت سی دی No Muttisession رایت می شه . چون علاوه بر این که سی دی پر شده . بیش از اندازه هم بر روی اون رایت شده .
دست شما درد نکنه
اینم برای شما :
This was an accident
Not the kind where sirens sound
Never even noticed
We're suddenly crumbling
Tell me how you've never felt
Delicate or innocent
Do you still have doubts that
Us having faith makes any sense
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)