با سلام
می خواستم بدونم ام پی تری پلیری هست که بلوتوث داشته باشه؟(البته برای انتقال دیتا)
ممنون
با سلام
می خواستم بدونم ام پی تری پلیری هست که بلوتوث داشته باشه؟(البته برای انتقال دیتا)
ممنون
چند وقت پيش تو كرج ، باغستان يه نمايشگاه كامپيوتر بود كه غرفه Marshall دستگاه گذاشته بود كه بلوتوث هم داشت چه واسه آهنگ چه واسه ديتا
بگرد پيداش كن
باي باي
Last edited by arashcd; 02-02-2008 at 19:51.
سامسونگ یکی دو مدل بلوتوث دار زده .. مثلا YP-T9b ...
عملا اون کارآیی که مثلا با بلوتوث موبایل داری رو نخواهی داشت ... یعنی بخاطر رعایت کپی رایت از این خبرها نیست که مثلا بتونی با بلوتوث ، فایل تبادل کنی و اینا ...
نهایتا اینکه ، قابلیتی نیست که خیلی توی ام.پی.تری پلیرها روش مانور بدن ... آیپاد به سمت استانداردهای دیگه ای مثل WiFi رفته البته ...
ممنون دوستان
الان YP-T9b تو بازار هست؟ قیمتش تو چه حدودیه؟
به نظرم سوني اريكسون مدل w960 اين امكان رو داره
اینم یه مشکل دیگه اس ... اصلا این مدل توی بازار ایران پیدا میشه یا نه ؟ ... من خودم تا حالا ندیدمش ... باید بری از نمایندگی های سامسونگ بپرسی ... اگه باشه ، مثلا 1 گیگش باید 130 تومن باشه به نظرم ... (چون مدل بدون بلوتوثش حدود 110 تومنه یه گیگش ، بنابراین این عدد منطقی به نظر میاد) ...
ضمنا دقت کن که گفتم واسه انتقال داده استفاده نمیشه کرد ...
سپهر جان ، بحث سر mp3 player بود ، وگرنه اگه به موبایل باشه که میشه دهها مدل رو اسم برد ...
ممنون seymour جان
میرم نمایندگیش ببینم چه خبره![]()
بله عزیزم چرا نیست تو همین پشت شهرداری خودمون بگردی پیدا میشه
سلام t10 هم اومده که اونم بلوتوث داره دو گیگش 150 تومنه
دوستان ، توجه داشته باشید که دوستمون دنبال مدلی می گرده که قابلیت تبادل داده از طریق bluetooth داشته باشه (پست اول رو چک کنید) ... هم t9 و هم t10 صرفا می تونن کارای ساده ای مثل ارتباط با هدفون یا اسپیکر بلوتوث رو انجام بدن و در آینده هم ارتباط با موبایل (جواب دادن و اینا) ... بنابراین تبادل داده ای در کار نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)