تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: مشكلي در نصب ويندوز

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض مشكلي در نصب ويندوز

سلام
    بچه ها من ويندوزم santa claus هست... خيلي باهاش راحتم و هيچوقت مشكلي نداشته... اما حالا يه سري برنامه دارم كه سرويس پك 2 نياز داره... يه ويندوز گرفتم از دوستام كه اسمش اينه:
    Microsoft windows xp SP2 Final (alpha
    ميگفتن خيلي خوبه... اما من موقع نصبش اين ارور رو دريافت ميكنم كه ميبينيد:

چيكارش كنم؟ ميدونم با زدن skip ميشه نصب رو ادامه داد اما ميخوام اينكارو نكنم... خواستم ببينم اين فايل مهميه؟ skip كنم ويندوز مشكل دار نصب نميشه؟

يه سوال ديگه : اين ويندوز سريال نامبرش اولش با PPPP شروع ميشه! شنيدم گفتند اين ويندوزها اورجيناله، خوبه، و خلاصه از اين چيزا!!! ميخوام ببينم صت داره؟
    ممنون از همه...

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

نمیدونم این فایل مربوط به چی میشه ولی احتمال داره یکی از cd باشه یا cd rom

و در مرحله بعد میتونه از orginal بودن ویندوز باشه

یعنی اگه شما serial number رو اشتباه وارد کنید این خطا رخ میده
    البته این یه فزضیه بیشتر نیست

منتظر نظرات دوستان هم باش

موفق باشی

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من ويندوزم santa claus هست... خيلي باهاش راحتم و هيچوقت مشكلي نداشته... اما حالا يه سري برنامه دارم كه سرويس پك 2 نياز داره... يه ويندوز گرفتم از دوستام كه اسمش اينه:

چيكارش كنم؟ ميدونم با زدن skip ميشه نصب رو ادامه داد اما ميخوام اينكارو نكنم... خواستم ببينم اين فايل مهميه؟ skip كنم ويندوز مشكل دار نصب نميشه؟

يه سوال ديگه : اين ويندوز سريال نامبرش اولش با PPPP شروع ميشه! شنيدم گفتند اين ويندوزها اورجيناله، خوبه، و خلاصه از اين چيزا!!! ميخوام ببينم صت داره؟
    ممنون از همه...

سلام
    همونطوري كه دوست عزيز WinXp گفتند مشكل در كپي فايلها بر روي سيستم شماست. اين مورد در حالات زير ممكنه پيش بياد:

- امكان خوندن فايل از روي CD نبتشه ( يا سي دي مشككل داره و يا سي دي رام كه نميتونه از روي سي دي بخونه)
    - امكان كپي بر روي هارد نباشه كه ممكنه چندين دليل داشته باشه ، هارد شما بدسكتور يا بد كلاستر داشته باشه و يا پارتيشن شما آسيب ديده باشه يا هارد شما توسط سيستم درست تشخيص داده نميشه
    و يا اينكه رم سيستم شما مشكل داره!

اما با ديدن اين موارد هول نكنيد!!!!! احتمال گزينه اول خيلي بيشتره.
    توصيه ميكنم ضمن اينكه سي دي رو عوض ميكنيد قبل از نصب ويندوز پارتيشن رو فرمت كنيد يا بهتر اينكه اون رو برداريد و مجددا يك پارتيشن ايجاد كنيد.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

ممنون از همه...
    در تائید حرفهای دوستان
    با نصب ویندوز به این شکل مطمئا ویندوز مشکل دار نصب خواهد شد و مشکل خودش را بعد از نصب نشان خواهد داد .
    برای خودم پیش اومده بود که با skip نصب کردم ولی بعد از بالا امدن ویندوز داخل ویندوز نرفت و error دارد که یکی از فایلهای راه انداز سیستم عامل ntldr موجود نمی باشد.

با تعویض سی دی رام یا سی دی مشکل به احتمال زیاد حل خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام و ممنون از همه كه جواب دادن...
    اين cd والا رو سيستمهاي ديگه بدون مشكل نصب ميشه!!
    نميدونم... حالا skip بكنم يا نه؟
    راستي اون جريان PPPP رو نگفتيد درسته؟

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    خوب ممكنه مشكل از سي دي درايو باشه (البته شايد هم مشكل نداشته باشه ، ولي نتونه قسمتهايي از cd رو بخونه).

اگر Skip بكنيد و ويندوزتون هم تا آخر نصب بشه همونطور كه دوست عزيزمئن جناب mahdi7610 گفتند بعدا به مشكل برخواهيد خورد. پس بهتره كه اين كار رو نكنيد.

منظورتون رو از اوجينال بودن نميفهمم. تمام اين ويندوز ها مال مايكروسافته و كس ديگري نميتونه اين سيستم عامل رو توليد و پخش كنه.

اگر منظورتون كيفيت و باگ هاش است ، بله من خودم مدتها با اين ويندوز كار ميكردم. تقريبا كم مشكل ترين ويندوزه.مخصوصا اينكه كسي توي ايران توش دست نبرده و مهندسي نكرده.

و اگر منظورتون از اورجينال همون چيزيه كه نسخه اصلي (نه كپي شده) است و License اون متعلق به شماست كه اين به خودتون بستگي داره كه آيا براي اين نسخه با اين License Key كه دست همه توي ايران ميچرخه ، مبلغ هنگفتي پول داديد و قانون كپي رايت رو رعايت كرديد؟؟؟؟ ( كه مطمئنا اينطور نيست)

همونطور كه گفتم ويندوز بساير خوبيه و از استفاده از اين ويندوز پشيمون نميشيد.

از لحاظ سرعت هم از ُSanta Claus بهتره.

قبل از نصب ويندوز پارتيشن رو پاك كنيد و مجددا فرمت كنيد و بعد ويندوزتون رو نصب كنيد.
    اميدوارم مشكل حل بشه.
    Last edited by Black Tiger80; 03-02-2008 at 01:08.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اون error هم احتمال زیاد داره مشکل از سی دی رام شما باشه که نمی تونه اون فایل را از روی سی دی بخونه . با یه سی دی رام دیگه تست کنید . شاید مشکل حل شد .

من توی یکی از تایپکها گفته بودم که بعد از ریستارت به سی دی نیازی نیست ولی با این اوصاف طبق گفته دوست عزیز Black Tiger80 احتیاج به سی دی می باشد . البته باید امتحان کنم تا مطمئن بشم .

البته شما می تونید اونا با skip نصب کنید ولی بعد از دادن اخطار مبنی بر نبود فلان فایل باید اون فایل را پیدا کرده و جایگزین کنید . که کار سختری نسبت به تعویض سی دی رام می باشد .

درباره pppp من هم شنیده ام که میگن اورجینال هستش . اما بعد از نصب و استفاده می بینی فرق چندانی با ویندوز های معمولی کرک شده نداره . فقط از لحاظ سرعت و دیر خراب شدن مقداری برتری دارند .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماييهاي عالي تون...
    در مورد PPPP خيلي خوشحال شدم... ولي يه چيزي ميگم نخندينا... اين ويندوز خودش تنها توي يه سي دي نيست! يعني توي اين سي دي هاي پر از برنامه ست!! يكي از محصولات شركت Parand!! چيز ديگه اي نيافتم اشكالي پيش مياره؟
    راستي من ميخوام رايتش كنم و دوباره از يه سي دي ديگه نصب كنم ببينم ميشه...
    از همگي ممنونم...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من سي دي رو رايت هم كردم با اون هم همين ارور رو داد...
    حالا يه خبر عجيب:
    تصميم گرفتم ويندوز santa claus خودم رو دوباره نصب كنم شايد مشكلات بر طرف بشه اما دقيقا همونجا دوباره همون ارور رو داد!!! عكسشم گذاشتم... هر چند همون ارور هست اما خواستم ببينيد...

والا من با ارور عدم كپي مواجه شده بودم اما اين يه جور ديگه ست ... ميگه فايل داره توسط يه برنامه ديگه استفاده ميشه...
    نميشه فهميد چه برنامه اي؟
    من قبلش هم رفتم سرچ كردم درايو c رو اين فايل رو در اين آدرس يافتم:
    C:\WINDOWS\system32\drivers
    اما قابل كپي كردن نيست و مثل اروري كه عكسشو گذاشتم ميگه كه توسط يه برنامه ديگه داره استفاده ميشه!
    من خودم حدس ميزنم نصب نياز داره اين فايل رو از رو خود هاردم به پوشه خودش كپي كنه و نميشه... اينطور نيست؟

من كه سر در نميارم... ضمنا متاسفانه اصلا نميتونم فرمت كنم... وگرنه تا حالا نصبش كرده بودم...
    ممنون كه كمك ميكنيد...

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

من پستهای بالا رو نخوندم ولی یه نظر میدم دیگه

ادرس فایلهایی که Error داده یکی هستش و فایل هم یکی

فکر نمیکنین فایل مربوطه قفل باشه ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •