تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل بسته شدن اتوماتیک Internet Explorer

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

11 مشکل بسته شدن اتوماتیک Internet Explorer

سلام دوستان:
    من این مشکل رو دارم وقتی که تعدادی صفحه رو باز میکنم تو Internet Explorer یه دفعه خودش بسته میشه و هر چی صفحه باز بوده می پره از ورژن 7 Internet Explorer هم استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید اگه ویروسه چطوری میتونم از بین ببرمش چون با جدیدترین آپدیت هم هیچ ویروسی پیدا نشد لطفا کمک
    مرسی از لطف همتون
    KEUO

پروفشنال C0nd@ct0r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    شاید مشکل از برنامه است
    uninstall کن و دباره بزارش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    no living

پيش فرض

من هم همين مشکل رو با اينترنت اکسپلورر دارم.هر مشکل رو مي دونه چيه راهنمايي کنه.
    در ضمن در حا حاضر من از برنامهcrazy browser استفاده مي کنم. برنامه خيلي خوبي براي باز کردن صفحات اينترنت هستش.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان:
    من این مشکل رو دارم وقتی که تعدادی صفحه رو باز میکنم تو Internet Explorer یه دفعه خودش بسته میشه و هر چی صفحه باز بوده می پره از ورژن 7 Internet Explorer هم استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید اگه ویروسه چطوری میتونم از بین ببرمش چون با جدیدترین آپدیت هم هیچ ویروسی پیدا نشد لطفا کمک
    مرسی از لطف همتون
    KEUO
    سلام دوستان
    مشکل از انجایی ناشی می شه که شما قبلا به یک سایت مراجعه کرده اید که مرورگر شما با اون صفحه مشکل داشته است . و همین موضوع باعث شده این مشکل در مروگر ثبت شده و هر وقت شما دوباره به اون سایت مراجعه کنید این مشکل به وجود بیاد .
    بهترین کار اینه که یک بار کامل مرورگر را از قسمت کامپونتهای سیستم عامل پاک کنید و یک برنامه برای پاک سازی رجیستری نصب کنید و کاملا رجیستری را ترمیم کنید و بعد اقدام به نصب مجدد مرورگر خودتون کنید .
    اگر رجیستری را پاک سازی نکنید و دوباره بعد از پاک کردن مرورگر اونا نصب کنید اش هما اش و کاسه همان کاسه .
    چون اون سایت مشکل دار توی رجیستری ثبت شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

11

سلام دوستان
    مشکل از انجایی ناشی می شه که شما قبلا به یک سایت مراجعه کرده اید که مرورگر شما با اون صفحه مشکل داشته است . و همین موضوع باعث شده این مشکل در مروگر ثبت شده و هر وقت شما دوباره به اون سایت مراجعه کنید این مشکل به وجود بیاد .
    بهترین کار اینه که یک بار کامل مرورگر را از قسمت کامپونتهای سیستم عامل پاک کنید و یک برنامه برای پاک سازی رجیستری نصب کنید و کاملا رجیستری را ترمیم کنید و بعد اقدام به نصب مجدد مرورگر خودتون کنید .
    اگر رجیستری را پاک سازی نکنید و دوباره بعد از پاک کردن مرورگر اونا نصب کنید اش هما اش و کاسه همان کاسه .
    چون اون سایت مشکل دار توی رجیستری ثبت شده .
    من رجیستری رو پاکسازی کردم با spyware با آخرین آپدیت و برنامه هم پاک کردم و از نو اینیستال کردم همه ی کارای که گفتی قبلا انجام داده بودم ولی هنوزم اینجوری میشه لطفا کمک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •