تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: کمک واسه خرید:ال سیدی+مادربورد+سی پیو+گرافیک+رم تا سقف 250,000(کار کرده)

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

9 کمک واسه خرید:ال سیدی+مادربورد+سی پیو+گرافیک+رم تا سقف 250,000(کار کرده)

سلام
    بچه ها من می خوام این وسایل رو اگر تونستم دست دومشون رو بگردم پیدا کنم و بخرم :
    یه مانیتور ال سیدی + مادربورد + سی پیوp4 + کارت گرافیک + رم جمعا تا سقف قیمت 250,000 الی 280,000 تومن .
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که با همچین قیمتی اصلا می شه این وسایل رو خرید؟
    و اگر می شه, مناسب ترین گزینه ها چه مارک هایی با چه مشخصاتی هستن و حدود قیمت اونها در صورتی که دست دوم باشه چقدر هست که ضرر نکنم؟
    این توضیحم بدم که می خوام واسه کارهای گرافیکی و بازی و ویندوز ویستا نسبتا مناسب باشن و اگر مانیتورش تیونر دار باشه بهتره اما اگه بدون تیونرهاش کیفیت بهتری دارن همون بدون تیونر رو ترجیح میدم بگیرم.
    یه دنیا ممنون اگه زودتر راهنماییم کنید چون واسه خریدش یکم عجله دارم
    Last edited by EhsanEricsson; 01-02-2008 at 04:18.

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام عزيز با اين پولي كه شما مي خواين بدين فكر نكنم چيزي پيدا بشه....

تازه خودتون گفتين مي خواهين ويستا رو هم به خوبي اجرا كنه.......

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

یه سیستم بهت معرفی میکنم هم ویستا رو خوب ساپورت میکنه و هم سرعتش خوبه ولی مانیتور رو باید بیخیال بشی چون نمیشه:

قطعات زیر همگی آکبند هستند:
    Asrock Conroe1333-D667
    Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz
    KINGSTON - 1GB - 667
    XFX - GeForce 8500 GT - 256MB

این ها روی هم شد 250 هزار که مادربردش اگه گرافیک هم نندازی ویستا رو ساپورت میکنه 224 مگابایت گرافیک آنبرد داره ولی با این کارت گرافیکی که تو لیست پیشنهاد دادم دیگه به هیچ وجه مشکلی ندارید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

سلام عزيز با اين پولي كه شما مي خواين بدين فكر نكنم چيزي پيدا بشه....

تازه خودتون گفتين مي خواهين ويستا رو هم به خوبي اجرا كنه.......
    خوب این قیمتی که من گفتم واسه خرید یه کامپیوتر دست دوم و بدون هارد , مودم,کومبو یا دی ویدی رام, کیس,اسپیکر,موس,کیبوردو... هستش(چون اینها رو دارم) , بازم نمیشه؟!
    مثلا با 150_160 تومن یه ال سیدی و 110_120 تومنم یه مادر بورد سیپیو + گرافیک و رم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

12

یه سیستم بهت معرفی میکنم هم ویستا رو خوب ساپورت میکنه و هم سرعتش خوبه ولی مانیتور رو باید بیخیال بشی چون نمیشه:

قطعات زیر همگی آکبند هستند:
    Asrock Conroe1333-D667
    Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz
    KINGSTON - 1GB - 667
    XFX - GeForce 8500 GT - 256MB

این ها روی هم شد 250 هزار که مادربردش اگه گرافیک هم نندازی ویستا رو ساپورت میکنه 224 مگابایت گرافیک آنبرد داره ولی با این کارت گرافیکی که تو لیست پیشنهاد دادم دیگه به هیچ وجه مشکلی ندارید.

موفق باشید
    ممنون ولی من السیدی هم برام یکم مهمه - اگه یکم قطعات پیشنهادی رو یکم از نوع مهربونتر پیشنهاد بدین که یه السیدی هم بشه گرفت خیلی خوب میشه - البته همینایی که گفتین 250 هزار , اگه دست دو شو 150 بتونم گیر بیارم , با نهایت 150هزار دیگه میشه یه السیدی کار کرده هم خرید درسته؟ که جمعاً دیگه خودمو بکشم بشه 300,000 - اگه ممکنه راجب السیدی هم یکم راهنماییم کنید که با این قیمت چی میشه پیدا کرد؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

ممنون ولی من السیدی هم برام یکم مهمه - اگه یکم قطعات پیشنهادی رو یکم از نوع مهربونتر پیشنهاد بدین که یه السیدی هم بشه گرفت خیلی خوب میشه - البته همینایی که گفتین 250 هزار , اگه دست دو شو 150 بتونم گیر بیارم , با نهایت 150هزار دیگه میشه یه السیدی کار کرده هم خرید درسته؟ که جمعاً دیگه خودمو بکشم بشه 300,000 - اگه ممکنه راجب السیدی هم یکم راهنماییم کنید که با این قیمت چی میشه پیدا کرد؟
    این ها رو اگه دست دومش رو گیر بیاری خیلی ارزون بخری 150 بتونی بخری و بعد اینکه یه ال سی دی 15 اینچ دست دوم هم بیشتر نمیتونی بخری

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

این ها رو اگه دست دومش رو گیر بیاری خیلی ارزون بخری 150 بتونی بخری و بعد اینکه یه ال سی دی 15 اینچ دست دوم هم بیشتر نمیتونی بخری
    خوب البته من مانیتورهای 17 آکبند 190 تا 200000 تومنم دیدم که اونا رو با 150 تومن شاید بشه دست دو خرید مثلا :
    Samsung SyncMaster 720N-Black - flat panel display - TFT - 17=> 193000 - 195000
    یا
    LG 1552 S => 191000 - 197000
    یا ...
    اما راجب اونا اطلاعات زیادی ندارم و نمیدونم چطورن- یا اصلا همون 15 اینچا .., نمی دونم چی بهتره

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

9

ببخشید تاپیک فقیرونست دیگه - لطفا بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن اینجا بگن - بابا به خدا فقیر مقیر مثل من زیاده ,همه که مایه دار نیستن سیستم یکی دو ملیونی جم کنن, این مطلبم یه جورایی شاید به درد خیلی ها بخوره.:43:
    Last edited by EhsanEricsson; 01-02-2008 at 17:22.

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

عزيز ما هم مثل شما بابا ماهم توان خريد همچين سيستمي نداريم من اگه مشخصات سيستم خودم رو بدم شما مي گين پيش خودتون بابا اين آخرشه......(آخر فقيرا)

خوب اگه واقعآ اون سيستم دوستمون رو بتوني دست دوم گير بياري عاليه با lcd كه خودتون گفتين....

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

عزيز ما هم مثل شما بابا ماهم توان خريد همچين سيستمي نداريم من اگه مشخصات سيستم خودم رو بدم شما مي گين پيش خودتون بابا اين آخرشه......(آخر فقيرا)

خوب اگه واقعآ اون سيستم دوستمون رو بتوني دست دوم گير بياري عاليه با lcd كه خودتون گفتين....
    خوب حالا واسه این که یکم امیدوار بشین بگم که من همین الان سیستمم پنتیو2 - 300mh هستش که 6 ساله دارم. ولی خداییش دیگه چشام نابود شده , سرعت پایین و تصویر کوچیکم خرخرمو جوییده
    ولی آخر هیچکس مارو بابت ال سیدی راهنمایی نکردا

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •