تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: قفل شدن در سی دی رایتر

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

14 قفل شدن در سی دی رایتر

مدتی هست که در سی دی رایتر من قفل می شه یعنی وقتی که کامپیوتر را روشن می کنم نمی تونم در سی دی رایتر را باز کنم و از سنجاق استفاده می کنم و به محض این که یک سی دی در رایتر قرار می دهم و در رایتر را می بندم و باز می کنم دیگر در رایتر قفل نمی شه اما بعد از ریستارت دوباره قفل می شه
    رایتر من ایسوز 52 ایکس است .
    حالا سوالی که برای من پیش آمده این است که چرا بعد از این که یک بار یک سی دی در داخل رایتر قرار می دم دیگر در رایتر قفل نمی شه و به خوبی کار می کنه اما بعد از ریستارت دوباره قفل می شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مشکل سی دی رایتر شما مربوط به تسمه موتور باز کننده در سی دی رایتر شماست
    وجود سی دی داخل سی دی رایترمعمولا به باز شدن در سیدی رایتر کمک میکنه و ربطی به ریست کردن کامپیوتر نداره

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اين مشكل خيلي راحت بر طرف ميشه بر اثر بالا رفتن قدرت مغناطيسي موتور چرخش سي دي در باز نميشه
    رايترت رو باز كن بعد در قسمتي كه آرميچر هست بالاترين قسمت رو ببين آهنربايي هست
    روي اونجا رو با يه لايه چسب بپوشون درست ميشه
    وگرنه مجبوري هميشه يه سي دي داخل درايوت بزاري
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

1 جواب

دوست عزیز مشکل سی دی رایتر شما مربوط به تسمه موتور باز کننده در سی دی رایتر شماست
    وجود سی دی داخل سی دی رایترمعمولا به باز شدن در سیدی رایتر کمک میکنه و ربطی به ریست کردن کامپیوتر نداره
    دوست گرامی وقتی که برای اولین بار می خواهی در رایتر را باز کنی باز نمی شه و باید با سنجاق باز کنی و وقتی هم که باز کردی اگر دوباره ببندی باز هم باز نمی شه و باید دوباره برای باز کردن در رایتر از سنجاق استفاده کنی

حالا اگر با سنجاق باز کردی و بعد یک سی دی داخلش قرار دادی و یک بار در رایتر را بستی و دوباره باز کردی دیگر در رایتر قفل نمی شه و به راحتی می تونی از رایتر استفاده کنی یعنی در رایتر به راحتی باز و بسته می شه

اما
    وقتی که رایتر را با سنجاق باز کردی و یک بار داخلش سی دی قرار دادی خلاصه در رایتر مشکلش حل شد وقتی که سیستم را ریستارت می کنی دوباره در رایتر قفل می کنه و نمی شه کاری کرد و باید دوباره از سنجاق استفاده کنی

حالا سوالی که برای من پیش آمده این است که چرا وقتی که با سنجاق در رایتر را باز می کنم و یک سی دی داخلش قرار می دم و دوباره در رایتر را می بندم و باز می کنم دیگر در رایتر قفل نمی کنه ؟ اما با ریستارت کردن سیستم روز از نو و روزی از نو...

از دوست گرامی shahab_blaster هم تشکر می کنم حالا امیدوارم که منظور من را از متن بالا درست متوجه شده باشید .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوست گرامی وقتی که برای اولین بار می خواهی در رایتر را باز کنی باز نمی شه و باید با سنجاق باز کنی و وقتی هم که باز کردی اگر دوباره ببندی باز هم باز نمی شه و باید دوباره برای باز کردن در رایتر از سنجاق استفاده کنی

حالا اگر با سنجاق باز کردی و بعد یک سی دی داخلش قرار دادی و یک بار در رایتر را بستی و دوباره باز کردی دیگر در رایتر قفل نمی شه و به راحتی می تونی از رایتر استفاده کنی یعنی در رایتر به راحتی باز و بسته می شه

اما
    وقتی که رایتر را با سنجاق باز کردی و یک بار داخلش سی دی قرار دادی خلاصه در رایتر مشکلش حل شد وقتی که سیستم را ریستارت می کنی دوباره در رایتر قفل می کنه و نمی شه کاری کرد و باید دوباره از سنجاق استفاده کنی

حالا سوالی که برای من پیش آمده این است که چرا وقتی که با سنجاق در رایتر را باز می کنم و یک سی دی داخلش قرار می دم و دوباره در رایتر را می بندم و باز می کنم دیگر در رایتر قفل نمی کنه ؟ اما با ریستارت کردن سیستم روز از نو و روزی از نو...

از دوست گرامی shahab_blaster هم تشکر می کنم حالا امیدوارم که منظور من را از متن بالا درست متوجه شده باشید .
    شما نگفتي cd اخل درايو هست و سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز با قرار گرفتن سی دی داخل سی دی رایتر همون مسئله ای پیش میاد که دوستمون گفتندالبته یکیش. ولی ایا از اول اون خاصیت اهنربائی وجود نداشت؟چه چیزی باعث بالا رفتن قدرت مغناطیسی میشه ؟در ضمن راه حل ایشون موقتیه این همون کاری بود که من قبل از عوض کردن تسمه انجام دادم .ولی اگه در سیدی رایترو باز کنید یا به عملکرد بازو بسته شدن در توجه کنید(پنل جلو سی دی رایترو بر دارید) متوجه میشید که موتور داره در جا کار میکنه و تسمه با موتور نمی چرخه امتحان ای مسئله ساده است شما با یک چیز چسبناک (ماننداب قند غلیظ )رو با یک سوزن به دور تسمه بزنید بعد در سی دی رایترتونو باز بسته کنید البته بدون سی دی اونوقت نتیجه رو میبینید
    این همون مشکلیه که برای من پیش اومد و با تعویض تسمه موتور حل شد . در ضمن نگفتی cd داخل درايو هست که سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوست عزیز با قرار گرفتن سی دی داخل سی دی رایتر همون مسئله ای پیش میاد که دوستمون گفتندالبته یکیش. ولی ایا از اول اون خاصیت اهنربائی وجود نداشت؟چه چیزی باعث بالا رفتن قدرت مغناطیسی میشه ؟در ضمن راه حل ایشون موقتیه این همون کاری بود که من قبل از عوض کردن تسمه انجام دادم .ولی اگه در سیدی رایترو باز کنید یا به عملکرد بازو بسته شدن در توجه کنید(پنل جلو سی دی رایترو بر دارید) متوجه میشید که موتور داره در جا کار میکنه و تسمه با موتور نمی چرخه امتحان ای مسئله ساده است شما با یک چیز چسبناک (ماننداب قند غلیظ )رو با یک سوزن به دور تسمه بزنید بعد در سی دی رایترتونو باز بسته کنید البته بدون سی دی اونوقت نتیجه رو میبینید
    این همون مشکلیه که برای من پیش اومد و با تعویض تسمه موتور حل شد . در ضمن نگفتی cd داخل درايو هست که سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟
    شما با عوض كردن تسمه يه تسمه كوچيكتر انداختي برا همين باز ميشه
    قدرت مغناطيسي از اول اينقدر نيست به مرور زمان زياد ميشه امروز يه سري عكس آمتاده مي كنم قرار ميدم ديدنش بد نيست و اون قسمت هايي كه ميگم باعث اين كار ميشه رو مشخص مي كنم و راه حل رو ميگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه عکسها رو بذاری ممنون میشم

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشکل مکانیکی هستش و با یک بار سرویس کردن حل میشه/

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

شما نگفتي cd اخل درايو هست و سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟
    دوست گرامی اگر سی دی را در بیارم و ریستارت کنم دوباره در رایتر قفل می شه ولی اگر سی دی داخلش باشه قفل نمی کنه

مشکل مکانیکی هستش و با یک بار سرویس کردن حل میشه/
    دوست گرامی من مهرماه امسال برای همین مشکل دادم تعمیرش کردن ولی حالا هم همان مشکل پیدا شده

قدرت مغناطيسي از اول اينقدر نيست به مرور زمان زياد ميشه
    خوب دوست گرامی اگر ممکنه کمی بیشتر در باره این قدرت مغناطیسی توضیح دهید.

از تمام دوستان تشکر می کنم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •