تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشكل سيستم من چيه؟ اعصابمو خورد كرده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشكل سيستم من چيه؟ اعصابمو خورد كرده !

با سلام
    من اين سيستم جديدم رو 2 هفته ميشه حدودا خريدم مشكل من اينه در هنگام پخش ويدئو (مخصوصا) سيستم بعضي وقتا هنگ ميكنه!
    داستانش رو بگم كه 2 روز بعد از خريدنش اومدم فيلم نگاه كنم يه خورده از فيلم كه ميرفت صدا بود و لي تصوير سياه ميشد بردم پيش طرف گفتم اينطوريه گفت مشكل از نصب درايور بوده و درست هم شده بوده ديگه تصوير نمي رفت اما الان بعضي وقتا يه دفعه اي سيستم هنگ ميكنه ريستارت ميشه يا بايد خودم ريستارت كنم ! وقتي هنگ كرده هر كليد از موس رو بزنم يا كليك موس بوق بايوس ميزنه ! بعضي وقتا چند لحظه مكس ميكنه يهو تصوير ميره مثه شاتي كه اتچ كردم بعدش مديا يا جت آيوديو رو ببندم دباره باز كنم صدا هست اما تصوير نيست ! نه كه سياه باشه تصوير نيست اصلا اون قسمت خاليه! اعصابمو خورد كرده ! بديش اينه هميشه انطوري نيست بعضي وقتا اينطوره ببرم اونجا باز جلو يارو اينطوري نميشه يارو هم بد انق ماست مالي ميكنه ميگه ببر درست شد ! لطفا كمك كنيد من بفهمم عيب اين چيه ! هر كاري هم لازمه بگيد انجام بدم!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نكته: توي شات بالا ، الان يه ويدئو در حال اجرا هست اما تصوير نيست صدا هست! تا وقتي سيستم ريستارت نشه همينطوره!
    در ضمن يه مشكل ديگه هم دارم وقتي سيستم رو هايبرنيت يا استند باي كنم بعد بالا نمياد ويندوز !!! سيستم روشن ميشه صداي فن مياد اما تصوير مونيتور سياه ميمونه دكمه ريست روي كيس رو هم ميزنم تاثير نمي كنه فقط بايد از روي كيس خاموش كنم دوباره روشن كنم خلاصه كه اين سيستم مارو .....
    Last edited by sJaguar; 30-01-2008 at 23:58.

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز لطفا مدل مادر برد سی پی یو و رم و گرافیک خودتونو اعلام کنید یا علی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    قطعات :

مادربورد: abit AN52S
    سي پي يو : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+
    گرافيك: nVIDIA GeForce 7300 GS (p280) Video Adapter
    رم:2 تا Apacer 1 گيگ كه بشه 2 گيگ
    Last edited by sJaguar; 31-01-2008 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي نيست!!!؟
    چرا اينو استند باي ميكنم بعد بالا نمياد!؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز برای مشکل standby که گفتی اگه ویندوز رو عوض کردی یا توی ویندوز دیگه ای هم اینطوری میشه باید بگم که fdisk کنی امکان داره درست شه...

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من احتمالان ویندوز شما خراب شده یا یک برنامه نصب کردید کامپیوتر شما رو خراب کرده در سمت راست پایین صفحه شما لیستی از کلی برنامه گزاشته شده بعید نیست ویندوز شما خراب شده
    اگر ویندوز خودتون رو عوض کردید بازم درست نشود باید شک کرد که یک قطعه سخت افزاری خراب شده احتمالش کم است
    دوست من شما ویندوز رو عوض کن بعد بیا نتیجه رو بگو باهم حلش می کنیم
    ناراحت نباش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض علت کند شدن سرعت سیستم و هنگ کردن

دوستم یه‌ سیستم داره‌ که‌ 1 ساله‌ گرفتتش و مثل توپ و تفنگ کار میکرد، اما حالا نمیدونیم چرا سرعتش اونقدر پایین اومده‌ که‌ هنگ کردن شده‌ عادته‌ هر روزش. یعنی با برنامه‌ هایی که‌ قبلا هنگ نمیکرد الان هنگ میکنه‌. قبلا میتونستی باهاش همزمان چند تا برنامه‌ سنگین اجرا کنی اما الان دیگه‌ با همون برنامه‌ ها هم هنگ میکنه‌ و سرعتش کند شده‌. میخوام ببینیم اگه‌ مشکلی داره‌ زود ببریم عوضش کنیم چون دیگه‌ داره‌ گارانتیش تموم میشه‌.
    چند بار ویندوز عوض کردیم، حتی اونقدر سرعتش پایین اومد که‌ حتی مجبور شد همه‌ اطلاعات مفیدش رو فرمت کنه‌ و از نو پارتیشن بندی کرد اما باز هم نشد!
    اینم مشخصات سیستم:
    Main: asus p5ad2-e
    VGA: 128 M, aleadtek
    RAM: 512 M Twinmos
    CPU: intel pentium 4, 3.6 mhz
    Hard: 160g
    علت کند شدن سرعت سیستم و هنگ کردن اون چیه‌؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علت هنگ كردن سيستمهاي Amd بيشتر به علت عدم استفاده از خمير سليكون و يا استفاده كم از اونه كه با استفاده و مالش اون بر پش Cpu مشكل بر طرف ميشه اگر مشكل حل نشد رم و كارت گرافيك رو ميبايست مورد ارزيابي قرار داد

داره خودمونی میشه KANDELOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز علت هنگ کردن سیستم شما میتونه از cpu,ram,hard باشه.
    hard:چون در ابتدای راه اندازی سیستم اطلاعات کمی وجود داشته سرعت سیستم شما بالا بوده وبه مورور زمان با افزایش حجم اطلاعات سرعت سیستم شما کم شده ضمنا اگر از ویندوزی که روی سیستم شمااست زمان زیادی استفاده کنید سرعت سیستم شما کند میشود.
    ram:این قطعه نقش زیادی در بالا بردن سرعت سیستم شما دارد برای مثال اطلاعات ازهارد به رم منتقل شده سپس به سی پی یو ارسال شده وبعد دوباره به رم باز گشته وبه نمایش در می اید در موقع خرید رم به باس ان توجه کنید.
    cpu:این قطعه تا زمانی که بیش اندازه گرم نشود ویا خمیر سیلیکون تمام نکند بطور مداوم پردازش کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •