صدایی مثل این که فن هام دارن به زور میچرخن مثل صدای هندل زدن .در صورتی که وقتی تو کیسو نگاه میکنم پره های فن ها خوب میچرخن .
نکنه یه وقت این هاردو مادر بوردبم بسوزه. میترسم .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
صدایی مثل این که فن هام دارن به زور میچرخن مثل صدای هندل زدن .در صورتی که وقتی تو کیسو نگاه میکنم پره های فن ها خوب میچرخن .
نکنه یه وقت این هاردو مادر بوردبم بسوزه. میترسم .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
حتما کلی گرد و خاک رو فن نشسته
میتونی با جارو برقی مخصوص پاکشون کنی
کیس منم همین صدا ها رو میده گاهی اوقات منم عین خیالم نیست
مشکل از هارد هم نیست
فن cpu و هیت سینک رو باز کن کاملا تمیر کن. فن رو هم اگه میخوای روغن کاری کن
سلام
غير از اينكه داخل كيس رو ديديد حتما از داخل Setup تعداد دور در دقيقه فن سي پي يو ( و درجه حرارت ي پي يو) رو ببينيد. گاهي اوقات فن ظاهرا كار ميكنه ولي بدبخت داره جون ميكنه.
ممكنه صداي فن مربوط به فن پاور باشه پس اون رو هم چك كنيد.
اگر مطمن نيستيد كه صدا از فن هست ، گاهي اوقات هارد هم صدايي شبيه به خرابي فن ميده( يعني با صداي بم ققيييژژژژژژ قققيييژژژژژژژژ ميكنه) . پس هاردتون رو هم چك كنيد.
سلام
ببین پری ناز خانوم ؟
دوستمون Actros کاملا درست میگن مشکل از روغن نداشتن وتموم شدن روغن فنهاتون هست
مراحل کار {البته اگه نترسین گرد خاک و روغن دستتون بوف کنه}
1 فنی رو که صدا میده باز کنید {دیگه خودتون فکر کنم بدونید با چی}
2 کاملا تمیزش کن
3 وسطش یه روپوش پلاستیکی داره با دقت برش دار
4 لبالب از روغن پرشکن{روغنش فقط صنعتی و خیلی غلیظ یا روغن ماشین بابا جونت نباشه} از مامان روغن چرخ خیاطیش بگیر
5 چند دور آروم با دست بچرخونش تا روغن پایین بره
6 برچسبی رو که برداشتی بزار سرجاش و تموم
7 پیچارو ببند
موفق باشی
دیگه صدا نمیده
سلام.منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که بیشتر موقع نگاه کردن dvdاین سرو صداها بیشتر میشه.![]()
در عرض این سه روز
کیسم صدای هلیکوپتر میده!!!!!!!!!!!!!!
اعصابمو خورد کرده
این چه وعضشه؟؟؟
به نظرتون باید چیکار کنم؟
سلام
دمای سی پی من 45 درجه سانتیگراد.
Sys Fan speed 0 rpm
Cpu fan speed 0 rpm
این یعنی چی؟
مگه فن ها نمی چرخن پس سرعتشون برای چی صفر ؟
من چه طوری میتونم هارد و چک کنم بفههم صدا از اونه یا نه ؟ اصلا تشخیص نمیدم این صدا مال فن هاست یا مال هارد؟
نرف افزاری وجود نداره که سلامت سیستممو چک کنه؟
متاسفانه من سخت افزار کامپیوتر هیچی سرم نمیشه.با دسمال گرد و خاک و تمیز کردم ولی بازم همین صدا مییاد.
روغن کاری بلد نیستم.
با این وضع سیستمم تا کی سالم میمونه؟
نکنه هاردو مادربوردم بسوزه؟
متاسفانه تا یک ماهم به نمایندگی نمیتونم برم .
الان باید چی کار کنم؟
سلام
كاش اول نوع CPU هم ميگفتيد. و اينكه اين درجه حرارت رو چه زماني ديديد؟ ابتدا كه سيستم رو روشن كرديد يا بعد از يك مدت كه سيستم شما روشن بوده.
ولي اگر سيستم شما P4 است و ابتداي روشن كردن سيستم 45 سانتيگراد بوده ممكنه بعد از يك مدتي بالا بره. در غيراينصورت حرارت بدي نيست.
احتمالا اگر هارد شما مشكل داشته باشه و اين صدا از هارد باشه احتمالا هنگام كار با سيستم به مشكلاتي بر ميخوريد. و هارد شما هنگامي صدا ميده كه سيستم رو روشن ميكنيد يا مشغول كار هستيد. ( احتمالش كمه كه مشكل از هارد باشه)
به هرحال ميتونيد قاب بغل كيس رو باز كنيد و بررسي كنيد كه صدا از كدام قطعه است.
همونطور كه قبلا هم گفتم ممكنه صداي فن پاور باشه ( كه در پشت كيس است).
اگر داخل Setup سيستم سرعت فن سي پي يو رو Cpu Fan : 0 rpm ميبينيد،يا فن ( يا يك رشته از سيم ها) مشكل داره و يا مشكل از مادربورد شماست.
اگر تجربه كار با سخت افزار نداريد توصيه ميكنم ، شخصا مهندسي نكنيد. چون اگر فن رو درست نتونيد ببينيد و يا نتونيد درست جا بزنيد ، ممكنه سي پي يو شما بسوزه .
در ضمن فن سيستم با فن پاور فرق ميكنه.
منظور از فن سيستم فن اضافه اي است كه بر روي كيس (براي خنك كردن محيط داخل كيس ) نصب ميشه و در قديم مستقيما به پاور و در حال حاضر اكثرا بر روي مادربورد نصب ميشه.
ممكنه روي كيس شما فن نداشته باشه ، و يا فن سيستم مستقيم از پاور تغذيه ميشه. براي همين سرعت فن سيستم رو System Fan : 0 rpm نشون ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)