تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: نصب ویندوز xp و vista روی لپ تاپ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض نصب ویندوز xp و vista روی لپ تاپ؟

سلام
    من یک لپ تاپ دارم که ویندوز ویستا اریجینال روش نصبه هر وقت هم بخوام می تونم ویندوز رو ریکاوری کنم که همه برنامه های مورد نیاز، داریورها و تنطیمات بصورت اتوماتیک نصب میشود. چجوری می تونم یک ویندوز xp نیز در کنار ویستا داشته باشم. چون خیلی از برنامه ها روی ویستا کار نمیکنه اگه ویستا رو پاک کنم و با سی دی xp نصب کنم خیلی از امکانات لپ تاپ رو از دست میدم از جمله استند بای شدن اتوماتیک بعد از بستن لپ تاپ. راهی هست که بعد از ریکاوری، بتونم xp را هم نصب کنم تا هر وقت لازم شد لپ تاپ را با xp بالا بیازم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    صادقیه - تهران

پيش فرض

عزیزم ، درایور های لپ تاپت رو برای ویندوز Xp از سایت شرکت سازندش بگیر، اگر هم تو Cd درایورهاش هست که چه بهتر ، شرط میبندم فروشنده نه Cd ویستا و نه درایور ها رو بهت نداده.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    من یک لپ تاپ دارم که ویندوز ویستا اریجینال روش نصبه هر وقت هم بخوام می تونم ویندوز رو ریکاوری کنم که همه برنامه های مورد نیاز، داریورها و تنطیمات بصورت اتوماتیک نصب میشود. چجوری می تونم یک ویندوز xp نیز در کنار ویستا داشته باشم. چون خیلی از برنامه ها روی ویستا کار نمیکنه اگه ویستا رو پاک کنم و با سی دی xp نصب کنم خیلی از امکانات لپ تاپ رو از دست میدم از جمله استند بای شدن اتوماتیک بعد از بستن لپ تاپ. راهی هست که بعد از ریکاوری، بتونم xp را هم نصب کنم تا هر وقت لازم شد لپ تاپ را با xp بالا بیازم؟
    سلامسوال این دوستمون یه چیز دیگه است .دوست عزیز شما می تونید هم xp و هم ویستا را با هم داشته باشید . ولی شما باید ابتدا ویندوز xp را نصب کنید و بعد از ان اقدام به نصب ویندوز ویستا کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلامسوال این دوستمون یه چیز دیگه است .دوست عزیز شما می تونید هم xp و هم ویستا را با هم داشته باشید . ولی شما باید ابتدا ویندوز xp را نصب کنید و بعد از ان اقدام به نصب ویندوز ویستا کنید.
    لپ تاپ من سونی ویا هستش و سی دی ویندوز نداره بلکه یک درایو مخفی قبل از درایو C داره که ویندوز اریجینال و برنامه ها و درایورها انجا ذخیره شده اند. یک برنامه ریکاوری وجود داره که برای نصب مجدد ویندوز باید ان رو اجرا کنم که با اجرا کردنش درایو C فرمت میشه و از نو ویندوز رو از درایو مخفی روی C میریزه و برنامه ها و درایورها رو اتوماتیک نصب میکنه.
    راهی هست که بعد از نصب ویندوز ویستا بشه xp رو نصب کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

salam doost aziz shoma age vista orginbal darid bayad 2ta dvd dorost konid 1.system recovery2.applicaion recovery ke in option ha toi vista mojod hastan bad z dorost kardan in drive c ro partion konid va Drive D be vojod miad hala xp ro bezarid va insatall konid bad az taman shodan xp dvd system recovery o bezarid va restart konid hala khode be khod voista orginal shoma nasb mishe
    ke az shoma dvd application ham mikhad hala faghat dasthae shoma vista ro neshan mide hala barnamei ke migamo nasb konid vista boot pro nasb konid bad shoma esmo bedid xp va niz drive morede nazaro bedid c bazam bad restar konid inshall ke dorost mishe ya inke age barnamr ro khastit ye mail bedid baraton mail konam

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دستت درد نکنه. امتحان میکنم ببینم میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مگه میشه روی نوت بوک 2 تا ویندوز ریخت؟همه میگند نمیشه که؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •