تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: blue screen

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض blue screen

سلام
    وقتی کامپیوتر را روشن می کنم همین که می خواهد وارد وینددوز بشود یک صفحه ابی یا یک سری نوشته توش میاد که 1 ثانیه بیشتر نمی ماند بعد رسیت میشه انقدر تکرار میشه تا کامپیوتر را خاموش روشن کنم علت و راه حل؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی کامپیوتر را روشن می کنم همین که می خواهد وارد وینددوز بشود یک صفحه ابی یا یک سری نوشته توش میاد که 1 ثانیه بیشتر نمی ماند بعد رسیت میشه انقدر تکرار میشه تا کامپیوتر را خاموش روشن کنم علت و راه حل؟
    ممنون

سلام
    اين صفحه آبي معروف وقتي مياد كه سيستم شما با يك سخت افزار مشكل داشته باشه. يا ويندوز خراب شده كه با يكي از سخت افزار هاي سيستم شما مشكل داره و يا واقعا مشكل سخت افزاري داريد كه ويندوز بيچاره حق داره.

مخصوصا اگر Ram سيستم شما مشكل داشته باشه اين صفحه زياد مياد. يا كارتي روي اسلاتي نصب شده كه در تخصيص وقفه هاي سخت افزاري مشكل پيش مياد. ( البته اين مورد در Xp كمتر پيش مياد). و يا حتي هارد و مادر بورد، يا كارتهاي نصب شده بر روي سيستم مشكل داره.

اگر شما بارها ويندوز نصب كرديد و هميشه به اين مشكل برخورديد كه مطمئنا مشكل سخت افزاري داريد. در غير اينصورت بهتره كه شما مجددا ويندوز نصب كنيد. اگر مجددا به مشكل برخورديد دنبال مشكل سخت افزاري بريد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •