با سلامببخشيد من يه جدولي (Chart) کشيدم حالا يه چندتا مشکل جزيي دارم اگه ميشه فايلو دانلود کنيد ، سوالاتم داخله فايله هست فقط توجه داشته باشيد که word 2007 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلامببخشيد من يه جدولي (Chart) کشيدم حالا يه چندتا مشکل جزيي دارم اگه ميشه فايلو دانلود کنيد ، سوالاتم داخله فايله هست فقط توجه داشته باشيد که word 2007 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر نمي كنم راهي براي عوض كردن اون شكل باشه. چون به طور خودكار بر اساس شكل نمودارتون درست ميشه و اصلاً نيازي نيست عوضش كنيد. براي چي ميخوايد عوض كنيد؟ ولي مي تونيد كل اون تيكه رو حذف كنيد و يه شكل ديگه به جاش بذاريد.چجوري ميشه اون راهنماي سمت راست رو عوض کنيم يعني اون شکله جلوييش رو تغيير بديم ؟
يعني چي متنوع تر بشه؟ مي تونيد استايل نمودار رو عوض كنيد، ولي نمودار شما خيلي قشنگ و حرفه اي ساخته شده فقط به نظرم تضاد رنگ رو در قسمت عنوان نمودار، ميشه بهتر رعايت كرد. يعني عنوان رو پررنگ تر بنويسيد.يه مقدار هم جدوله متنوع تر بشه
چون نمودار، فرمول مشخصي نداره، ساده ترين راه، برون يابي خطيه. كافيه متوسط رشد سالانه آلودگي رو حساب كنيد، عدد سال 2008 و 2020 با توجه متوسط، به راحتي به دست مياد.و من نياز به برون يابي دارم چجوري امکان پذيره ؟؟ يعني يه سالي بهش وارد کني ميزان دي اکسيد کربن رو بهمون بده (يکي سال 2020 و ديگري 2008 رو مي خوام
شرمنده، براي دوستان باهوش، فقط راهنمايي مي كنيم. انجام نميديم!اگه ميشه هم انجام بديد و هم تئوريش رو بنويسيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)