من يك ام پيتري پلير sony دارم ساخت چين هستش و مشكلش اين هستش كه نرم افزارش پريده لطفا هر كي نرم افزار اين رو داره براي من بزاره تا دانلود كنم و يا به اين آدرس ايميل كنهsaber44218712@yahoo.com ممنون ميشم
من يك ام پيتري پلير sony دارم ساخت چين هستش و مشكلش اين هستش كه نرم افزارش پريده لطفا هر كي نرم افزار اين رو داره براي من بزاره تا دانلود كنم و يا به اين آدرس ايميل كنهsaber44218712@yahoo.com ممنون ميشم
آیا واقعا سونی هستش یا تقلبیه ؟ ... دقیقا مدلش چیه ؟
مدل خاصي روش ننوشته فقط يه همچين نوشته اي روش هستش@sonyمارك japon روش نوشته و مشخصاتش اينه يك gig وبه قيمت 36000 تومان ولي من به چند نفر نشون دادم گفتند اصل نيست لطفا مرا راهنمايي كنيد تا راه اندازيش كنم البته به چند تا تعمير گاه نشون دادم ولي هيچكدام برنامه اون رو نداشتن
Last edited by saber44218712; 05-02-2008 at 21:55.
پس مسلما تقلبیه ... کار شما سخت شد ؛ چون مدلهای متفرقه معمولا پشتیبانی نرم افزاری شون در حد صفره ... یه راه داری اونم اینه که بازش کنی و ببینی شماره سریالی که روی قطعاتش نوشته چنده ... چون معمولا این مدلهای متفرقه ، قطعات اصلی شون معتبره ... (مثل یه پژو آردی که قطعات موتوش خارجی باشه) ... بعد اون شماره ها رو به من بگی تا من بگردم دنبال firmware اش ...
ضمن تشكر از شمابايد يه عرضتان برسانم كه سه نوع قطعه به شماره سريالهاي
1- hy27ut084g2m
tpcb650A
MASJBFBAK
2- ATJ209IN
FC106DB CCI
3- SPT
SP3767HN
06GS05
اين سه قطعه به اين شماره سريالهايي كه نوشتم هستن البته يه مورد كه در قسمت باطري خور يه چنين نوشته اي دارد 1024MB QC PASS و اين نوشته هم در روي صفحه نوشته شده MP3PLAYER DVR
Last edited by saber44218712; 17-02-2008 at 19:01.
البته اين را هم به عرضتان برسانم كه هر وقت كه به كامپيوتر وصل مي كنم ويا باطري مي گذارم نوشته starting وساعت شني هم در كنار ظاهر مي شود
ضمن تشكر از شما آقاي seymour لطفا به من كمك كنيد
Last edited by saber44218712; 17-02-2008 at 19:05.
شرمنده دیر شد ... از ذهنم پریده بود .. اینو من همون موقع چک کردم ... جیپست های سری ATj209 باید از frimware های v9.** استفاده کنن معمولا ... از اینجا به بعدش آزمایش/خطاست ... باید یکی یکی چک کنی این firmware ها رو ..
اول اینو چک کن :
بعدش بیا توی این صفحه ، بگرد دنبال اونایی که version شون 9.*** باشه ... همه صفحه ها رو چک کن ببین چیزی پیدا می کنی که با 9 شروع بشه .. مثلا 9.6.6 ... اینطوری ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي متشكرم از شما من فايل ها را دانلود كردم اين فايل هاي دانلود شده به صورت ناشناخته هستند لطفا در مورد كار كردن با اين فايلها كمي راهنمايي كنيد
منظورت رو متوجه نشدم ... یعنی چی ناشناخته هستن ؟ ... خب اکثرا فایل های زیپ هستن که توشون فایل exe هستش که باید در حالیکه دستگاهت به PC وصله اجرا بشن ...
پسوندشون چیه ؟
من از شما خيلي متشكرم كه وقت مي گذاريد و به من كمك ميكنيد پسوندشون Rar هستش البته من فايل Winrar رو از اينترنت دانلود كردم ولي نمودونم كه چطوري با Win Rar اين فايل هارو اجرا كنم يه موردي هم كه به نظرم ميرسه كه مهم باشه ابن كه دستگاه رو به كامپيوتر وصل مي كنم دستگاه رو نمشناسه يعني اينكه درايوي روي ماي كامپيوتر براي شناختن دستگاه نمياد
Last edited by saber44218712; 18-02-2008 at 22:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)