سلام دوستان این تاپیک رو زدم چون خیلی به درد میخوره مخصوصا اونایی که از موسیقی زیاد سر در نمیارن
اینجا ما اصطلاحات انواع موسیقی پاپ،رپ،ار ان بی،متال و... معرفی میکنیم تا بقیه هم با این اصطلاحات اشنا بشن.
سلام دوستان این تاپیک رو زدم چون خیلی به درد میخوره مخصوصا اونایی که از موسیقی زیاد سر در نمیارن
اینجا ما اصطلاحات انواع موسیقی پاپ،رپ،ار ان بی،متال و... معرفی میکنیم تا بقیه هم با این اصطلاحات اشنا بشن.
Last edited by armin-radin; 30-01-2008 at 20:17.
برای استارت تاپیک من چند تا از اصطلاحات شعر رپ رو میگم اگه زیادوارد بحث سبکای دیگه نمیشن ببخشید چون از رپ بیشتر سر در میارم
مثلا beat دادن یعنی اهنگ های بدون خواننده
hip hop: اهنگ های اجتمایی رو بیشتر میگن هیپ هاپو خودش هم یه سبکه مثل اهنگ هایی که یاس میخونه از دوستان میخوام در مورد هیپ هاپ بیشتر توضیح بدن
diss : به اهنگ های کل کل میگن دیس
و cover : اهنگی که بیتاش واسه کس دیگه ای هست
و feat :دو یا چند خواننده که با هم میخونن میگن feat
دوستان من زیاد وارد نیستم به اصطلاحات و این هایی که گفتم امکان داره اشتباه باشه ازتون خواهش میکنم اگه اصطلاخایی که من گفتم ایراد داره شما بگین و اگرم خودتون اصطلاحات رو بلد هستید بازم بگید تا همه استفاده کنن. من این روزا خیلی گیر این اصطلاحات هستم مخصوصا رپ اگه امکان داره برای شروع اول از اصلاحات رپ شروع کنیم .
ممنونم![]()
Last edited by armin-radin; 26-02-2008 at 19:58.
فقط راجع به کاور بگم که اینی شما گفته درست + اینسترومنتال آهنگ های یک آلبوم رو که واسه دانلود می ذارن ، به اونها هم کاور می گن..
بحث خیلی وسیعی رو راه انداختی آرمین جان..
من می تونم کمک کنم! ولی نه اینجوری که مقاله بنویسم..
اگه دوستان سوالی راجع به اصطلاحات رپ و هیپ هاپ (Slang) داشته باشن ، می تونن تو تاپیک لغت مورد نظر رو بگن تا من و دیگر عزیزان واسش معنی کنیم.
به عنوان مثال :
نیگا(نیگر) : که تکه کلام 2PaC هستش به معنی ؛ سیاه پوستی که یه سگ داره دوره گردن سگش یه قلاده طلایی بسته شده..
ممنونم ارمین جان
این تاپیک رو اتفاقی زدم بحثشم خیلی طولانیه و مطلباش %100 مفیده
مفاله لازم نیست هر کس هرچی میدونه چه یکی چه 100 تا هر وقت خواست بذاره تا همه استفاده کنن و با درخواست هم موفقم که در مورد چیزهایی که نمیدونن، درخواست بدن .
از هر سبکی میتونید تو این تاپیک بزارید بعد از اینکه تاپیک کامل شد دایرت المعارف موسیقی p30 درست میکنیم.
Last edited by armin-radin; 30-01-2008 at 20:17.
راک اند رول (از انگلیسی rock and roll=تکان دادن و غلتزدن) نام گونهای موسیقی بود که در دهه ۱۹۵۰ در جنوب آمریکا رایج شد و به سرعت در تمام آمریکا و بعد اروپا و جهان محبوبیت یافت.
بعدها این موسیقی باعث پدید آمدن گونههای دیگری مثل راک شد و اکنون نام راک اند رول بیشتر برای اشاره به همان صورت اول آن یعنی موسیقی دهه ۱۹۵۰ و اوائل ۱۹۶۰ (تقریباً قبل از ظهور بیتلها) بکار میرود.
از کسانی که این نوع موسیقی را بنا نهادند میتوان از بادی هالی و الویس پریسلی نام برد.
کسانی که از این سبک موسیقی استفاده میکنند عبارتاند از:
بادی هالی
الویس پریسلی
بیل هالی
چاک بری
گروه بیتل ها
رولینگ استونز
باب دیلان
جونی میشل
جیم موریسون
پل سیمون
نیل یانگ
التون جان
دیوید بووی
جان لنون
جانی کش
كوروش يغمايي
و......
Last edited by armin-radin; 09-02-2008 at 16:39.
راک
گونهای موسیقی عامهپسند که در دهههای ۵۰ و ۶۰ میلادی در امریکا با نام راک اند رول شکل گرفت و از نظر تأثیرات اجتماعی و گستردگی شنوندگانش در بین انواع موسیقی بیهمتا است. نام راک کوتاه شده عبارت راک اند رول است و از فعل to rock در زبان انگلیسی به معنای جنباندن و تکان خوردن میآید. از اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی نام راک اند رول صرفاً به موسیقی دهه ۵۰ و ۶۰ اطلاق شده ولی نام راک همچنان بهعنوان نام فراگیر این گونه (که شامل راک اند رول هم میشود) بهکار میرود. این موسیقی در بلوز ریشه دارد.
نخستین ترانهای که واجد مشخصه واقعی راک اند رول بود و به نحوی مبداء این نوع موسیقی به شمار میآمد، Rock Around The Clock یا راک بیست و چهار ساعته نام داشت که در سال ۱۹۵۴ توسط بادی هالی اجرا شد و در فیلم جنگل تخته سیاه (۱۹۵۴-ریچارد بروکس)مورد استفاده قرار گرفت.
Last edited by armin-radin; 20-02-2008 at 22:08.
راک اند رول که یکی از سبکهای تاثیر گذار و متداول در موسیقی راک است، روندی غیر قابل پیش بینی را طی کرده در ابتدا زمانی که راک بازها موسیقی «کانتری» و «بلوز» را با هم تلفیق کردند، راک دارای مشخصههای بارزی مثل آنارشیسم بود ولی بعدها با گذشت زمان، این مشخصه نادیده گرفته شد و این نوع موسیقی به سمت کسب مهارت و ایجاد تحول رفت. از موسیقی پر انرژی Chuck Berry گرفته تا هارمونیهای زیبای بیتلز و موسیقی روح نواز Otis Redding همه و همه در گروه راک اند رول قرار گرفت. اما راک اند رول جذابیت موسیقیایی خودشو فقط برای چند سال حفظ کرد.با گوناگونی بسیاری که در سبکهای مختلف راک به وجود اومد، به قول بعضی از متخصصین هسته اصلی راک از هم پاشید.
==Pop-Rock==پاپ-راک یکی از عمده ترین شاخههای موسیقی محسوب میشود که به طور کلی به هر نوع موسیقی پاپ ساخته شده پس از دوران جذب راک اند رول به پاپ، Pop rock میگویند. از ویژگیهای این سبک ملودیک و گیرا بودن موسیقی اونه و تکیه اون بر موسیقی لاینقطاع که با چیره دستی نواخته میشه. از گروههای مشهور فعال در این سبک که تعداد اونا کم هم نیست میتونم به Everly Brothers، Madonna و Rowed House اشاره کنم.
Soft Rock
گرچه سبک سافت راک در اوائل دهه هفتاد پایه گذاری شد اما زمزمههای آن از اواخر دهه شصت آغاز شده بود. سافت راک موسیقی ملایمیه که بیشتر تکیه بر خواننده و ترانه سرا داره تا نوازنده؛ تجاری نگاه کردن به موسیقی یکی از ویژگیهای این سبکه. سافت راک تا حدی متمایل به پاپ-راک است اما با فضایی ملایمتر و نرمتر. گروههایی مثل «کارپنترز» و «شیکاگو» تکیه بر موسیقی ساده و ملودیک داشتند و در طول حیات خود با تهیه کنندگان مختلفی هم کار کردند. در طول دههٔ هفتاد، سافت راک بازار موسیقی را تحت تاثیر خود قرار داد و به طور جدی موسیقی تلفیقی هم عصر خودشو دچار دگرگونی کرد .
ممنون fuse جان
سبکی که اوج درخشش اون در دهه ۹۰ اتفاق افتاد و تبدیل به محبوب ترین سبک هارد راک این دهه شد و این درخشش نتیجه خلاقیت Kurt Cobain و بقیه اعضای Nirvana بود. سبکی که از دل the Stooges و Black Sabbath برخاست و حاصل ترکیب موسیقی punk و Heavy metal بود و البته گرایشش بیشتر به سمت پانک بود تا Heavy metal؛ بخصوص در انتخاب اشعار و نوع اعتراض موسیقیاییش. اما در نحوه نواختن ریفها به Heavy metal شباهت بیشتری داشت. این سبک دارای دو نسل و دورهٔ مشخص است: نسل اول شامل گروههای Green River، Mud honey وSound garden میشه که این موج هنوز هم ادامه داره و ریفهای آن سنگین تر و خشن تر از ریفهای دورهٔ دومه. مشهور ترین گروه از موج دوم Nirvana است که موسیقی آن ملودیک تر از سایر گروههای Grunge است و مهمترین ویژگی اون stop-start زیاد اونه. متاسفانه در کشور ما Nirvana رو فقط متعلق به سبک Alternative Metal میدونن و به تبع اون هر گروهی رو که در موسیقیش stop-start به کار میبره به این سبک مربوط میدونن؛ البته سبکهای موسیقی هارد راک و متال آنقدر متنوع اند که به سختی میشه مرزی مشخص بین اونا کشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)