تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: سلام.کمک میخوام.مشکل در asp.net

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 سلام.کمک میخوام.مشکل در asp.net

من یه وب دارم میسازم 4 لایه.توی برنامه ویندوز راحت بود ولی اینجا هر کاری میکونم refrence نمیشه(3 تا لایه دیگرو میگم).باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

لایه ها کجان ؟ به چه صورتی ان ؟ اگه DLL ان بزارین تو BIN اگه class source هستن مثلا layer1.vb \ layer1.cs باید برن تو app_code همین ! refrence نمیخاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

13

میدونم شما چی میگید ولی من لایه هام 3 تا empty web site هست که تو هر کدومشون 3 تا class هست.حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

10

میدونم شما چی میگید ولی من لایه هام 3 تا empty web site هست که تو هر کدومشون 3 تا class هست.حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
    تو برنامه های ویندوز معمولا کلاسها رو تو پروجه های مختلف میزارن تا تبدیل به Dll بشه ولی تو پروجه های وب میتونین تو پوشه ی App_code پروژتون subfolder درست کنید تا لایه ها دسته بندی شن و فایلهای کلاس رو بریزین توش ودر نهایت خود به خود تبدیل به DLL میشن empty website نیازی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14

تو برنامه های ویندوز معمولا کلاسها رو تو پروجه های مختلف میزارن تا تبدیل به Dll بشه ولی تو پروجه های وب میتونین تو پوشه ی App_code پروژتون subfolder درست کنید تا لایه ها دسته بندی شن و فایلهای کلاس رو بریزین توش ودر نهایت خود به خود تبدیل به DLL میشن empty website نیازی نیست
    ممنون.فقط اگه میشه طرز درست کردن SUBFOLDER رو بهم بگید؟؟
    و شما میدونید چه طوری میتونم تو ASP.NET اگه پروجه ساختم تبدیل به dll کنم آخه توی refrence میگه باید تبدیل به dllبشه؟؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

1

subfolder ساختن یکم سخته ! مثلا روی پوشه ی App_code کلیک راست میکنیم روی فکر کنم سومین گزینه ! new folder کلیک میکنیم اسم لایه رو هم بهش میدیم تایید میکنیم subfolder درست میشه !
    در مورد DLL هم کدهای پوشه App_code وقت publish کردن خودشون DLL میشن کار خاصی لازم نیست

ولی اگه میخواین لایه هاتون رو بصورت جداگانه واسه استفاده های بعدی نگه دارین باید یه پروژه Class Library بسازین و کلاسهاتونو بریزین توش بعد مثل windows application به وبساتتون reference کنید و استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

با وجود تمام تحقیرها

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

13

:::: پست اشتباهی !!! چطوری میشه حذفش کرد ؟؟ ::::::
    Last edited by Ultimator; 30-01-2008 at 00:58.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

12

اوا تحقير چيه اختيار دارين منم يه تازه کارم کوچيکتر از شما باور کنيد ،فقط قصدم شوخی بود
    و منظور بدی نداشتم به هر حال ببخشيد و هروقت هر سوالی داشتيد بپرسيد قول ميدم اگه بتونم مثل آدم جواب میدم!الانم اميدوارم به جوابی که ميخاستين رسيده باشين

در ضمن يه سوال ازتون داشتم ، من چون خيلی به چند لايه نويسی علاقه دارم ميخام يکم اطلاعات کسب
    کنم من خودم سه لايه مينويسم و تاحالا 4 لايه ننوشتم و اصلا مفهوم برنامه 4 لايه رو نميدونم چيه ! ميشه يکم
    توضيح بدين ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

1

salam.ey baba jedi nagir manam ghasdam shokhi bod.damet garm.dar mored 4 laye ham to fekretam ye maghaleye khob mizaram.dastet dard nakone.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •