تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: لطفا کمک کنید گوشی با آپدیت کردن خراب شد!

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض n73 با آپدیت خراب شد و با فلش درست نمیشه !!

گوشیم رو آپدیت کردم با نرم افزار و وسط آپدیت کامپیوتر گوشی رو نشناخت و توی نرم افزاره نوشت the connection to phone lost فکر کنم شارژ گوشی تموم شد(قبلش کامل شارژ کرده بودم) گوشی روشن میشد ولی فقط صفحه کلید و خود lcd هم روشن میشد اما مشکی بود.دادم فلش کنن 2 بار فلش کرد گفت درست نشد.حالا چیکار کنم.اگه احتمالاتی هم دارید بگید الان گوشیم به هیچ دردی نمیخوره
    Last edited by becareful; 01-02-2008 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در ضمن وقتی مغازه داره فلش کرد گفت باید با ورژن های دیگه هم امتحان کنم و بعضی مو بایل ها با ورژن خاصی کار میکنن و فلش میشن دیگه من بهش ندادم تا روش کار کنه درستش کنه.... حالا یکی کمک کنه...لطفا...

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

نگفتی گوشیت چیه
    دوباره خودت ببر وصل کن به سیستم و ببین آپگرید میشه یا نه
    اگه نشد ...غصه نخور ببر بده بیرون با یه ورژن دیگه فلش کنن...درست میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

n73 me جواد گوشیمه. چند بار وصلش کردم ولی آپدیت دوباره آخرش همون ارور رو میده...چرا غصه نخورم با 2 تا ورژن فلش کرد نشد...الان نمیدونم چی کار کنم...اینم بگم الان که 2 بار فلش شده صفحه ی سفید که نوکیا نوشته میاد ولی بعد خاموش میشه برای هر بار که روشن کنم اینجوریه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

چون مشكل نرم افزاريه ..زياد دردسر نداره...ببر بده تعميرات...برات درستش ميكنن
    يكم بايد سر كيسه رو شل كني

داره خودمونی میشه x_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    حتما تو مرحله سوم این اتفاق برات افتاده.
    برای آپدیت گوشی با نرم افزار NSU بارها گفته شده که مشکلترین قسمت همون مرحله سومه
    که اینترنت قطع نشه و یا کابل جدا نشه . در هر صورت این اتفاق افتاده . همونطور که DJ-Mamal
    گفت مشکل باید نرم افزاری باشه .باید یه تعمیر کار ماهر پیداکنی تا حل بشه.انشالله درست میشه

این بار اومدی با خبر خوب میای یادت باشه ها + شیرینی D:
    Last edited by x_boy; 31-01-2008 at 12:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چون مشكل نرم افزاريه ..زياد دردسر نداره...ببر بده تعميرات...برات درستش ميكنن
    يكم بايد سر كيسه رو شل كني
    دوست عزیز سر کیسه شل هست... تعمیرات هم بردم... حالا باید یه جای دیگه ببرم اگه اینطوری بخواد بشه که شما بگی فکر کنم 10 20 بار باید فلش کنم!!
    سلام
    حتما تو مرحله سوم این اتفاق برات افتاده.
    برای آپدیت گوشی با نرم افزار NSU بارها گفته شده که مشکلترین قسمت همون مرحله سومه
    که اینترنت قطع نشه و یا کابل جدا نشه . در هر صورت این اتفاق افتاده . همونطور که DJ-Mamal
    گفت مشکل باید نرم افزاری باشه .باید یه تعمیر کار ماهر پیداکنی تا حل بشه.انشالله درست میشه

این بار اومدی با خبر خوب میای یادت باشه ها + شیرینی D:
    هیچ کدوم از اینا اتفاق نیفتاده اینترنت هم قطع نشده ... کابل هم همینطور... الان که فکر میکنم میبینم مشکلم خیلی عجیبه...فکر کنم اشکال از خود نوکیا بوده ^^ چون اولین بار که داشتم آپدیت میکردم ورژن جدید اومده بود توی اینترنت که 4.0750.31.2.1 بود ولی وقتی آخرش خراب شد و بار دوم خواستم آپدیت کنم ورؤن رو برداشته بود و قبلی رو گذاشته بود یعنی این: 4.0736.3.2.1 و چون گوشی من با اون جدیدترین آپدیت شد و الان نوکیا برداشته اونو فکر کنم برای همین با فلش درست نمیشه!!!!اینو گفتم که شما ها گرفتار همچین مشکلی مثل من نشین...
    Last edited by becareful; 01-02-2008 at 18:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوست عزیز سر کیسه شل هست... تعمیرات هم بردم... حالا باید یه جای دیگه ببرم اگه اینطوری بخواد بشه که شما بگی فکر کنم 10 20 بار باید فلش کنم!!
    چرا 10 بار ..؟
    با يه بار ...اگه كار درست باشه ..حله

داره خودمونی میشه x_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هیچ کدوم از اینا اتفاق نیفتاده اینترنت هم قطع نشده ... کابل هم همینطور... الان که فکر میکنم میبینم مشکلم خیلی عجیبه...فکر کنم اشکال از خود نوکیا بوده ^^ چون اولین بار که داشتم آپدیت میکردم ورژن جدید اومده بود توی اینترنت که 4.0750.31.2.1 بود ولی وقتی آخرش خراب شد و بار دوم خواستم آپدیت کنم ورؤن رو برداشته بود و قبلی رو گذاشته بود یعنی این: 4.0736.3.2.1 و چون گوشی من با اون جدیدترین آپدیت شد و الان نوکیا برداشته اونو فکر کنم برای همین با فلش درست نمیشه!!!!اینو گفتم که شما ها گرفتار همچین مشکلی مثل من نشین...

مشابه این مطلب و جایی خونده بودم که چند نفر آپدیت کرده بودن.وقتی بقیه رفتن آپدیت کنن اون ورژن
    بداشته شده بود.ظاهرا ورژن آزمایشی و بتا بوده اما بعید میدونم که که برای این گوشی بوده باشه
    چون بقیه هم این ورژن و آپدیت کردن.الان هم لینک دانلود آخرین ورژن و دارم که بچه های موبایلستان
    آپلود کردن.اگه گوشیت روشن میشد میزاشتم برات تا آپدیت کنی .
    راستی یه چیزی
    اگه این آخرین ورژن و برات بزارم و دانلود کنی میتونی ببری بدی اون تعمیر کار تا با این ورژن برات
    فلش کنه ؟ تو تعمیرات و فلش اصلا اطلاعاتی ندارم .بپرس ببین اگه میشه برات لینکشو بزارم
    دانلود کنی و ببری بدی کارتو راه بندازن.حجم کل فایلها هم 51 مگابایت هست.
    منتظر جوابت هستم.
    البته با این کد پروداکت ( 0537289 ) ورزن
    4.0736.3.2.1 هم اومده

Last edited by x_boy; 01-02-2008 at 22:55.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشابه این مطلب و جایی خونده بودم که چند نفر آپدیت کرده بودن.وقتی بقیه رفتن آپدیت کنن اون ورژن
    بداشته شده بود.ظاهرا ورژن آزمایشی و بتا بوده اما بعید میدونم که که برای این گوشی بوده باشه
    چون بقیه هم این ورژن و آپدیت کردن.الان هم لینک دانلود آخرین ورژن و دارم که بچه های موبایلستان
    آپلود کردن.اگه گوشیت روشن میشد میزاشتم برات تا آپدیت کنی .
    راستی یه چیزی
    اگه این آخرین ورژن و برات بزارم و دانلود کنی میتونی ببری بدی اون تعمیر کار تا با این ورژن برات
    فلش کنه ؟ تو تعمیرات و فلش اصلا اطلاعاتی ندارم .بپرس ببین اگه میشه برات لینکشو بزارم
    دانلود کنی و ببری بدی کارتو راه بندازن.حجم کل فایلها هم 51 مگابایت هست.
    منتظر جوابت هستم.
    البته با این کد پروداکت ( 0537289 ) ورزن
    4.0736.3.2.1 هم اومده

خودم اونو دانلود کردم قبلا 4.0750 رو گذاشته بودن بعد باهاش آپدیت کردم وقتی خراب شد و دوباره خواستم آپ کنم دیدم برداشتن و 4.0736 رو دوباره گذاشتن... اون لینک رو بزار تا به یه تعمیراتی بگم ببینم فایلشو میخاد؟!البته فکر کنم 4.0736 رو داشته باشن چون 2 ماهی هست که توی اینترنته...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •