با سلام من 2 ویندوز ایکس پی دارم میخوام قدیمی تره رو پاک کنم.باید چکار کنم باتشکر
با سلام من 2 ویندوز ایکس پی دارم میخوام قدیمی تره رو پاک کنم.باید چکار کنم باتشکر
سلام.
به ویندوزی که نمی خواهید پاک کنید وارد شوید.
درایو ویندوزی را که نمی خواهید فرمت نمایید.همچنین می توانید فایلهای موجود در آن را پاک کنید.البته اگر ویندوزی که نمی خواهید در درایو C هست نباید آن را فرمت کنید.
بعد فایل C:\boot.ini رو باز کنید.
timeout=00
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(X)\WINDOW S
موارد موجود را طبق متن فوق تغییر دهید،یعنی
timeout=00
و
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(X)\WINDOW S
دقت کن که بجای X شماره پارتیشن ویندوزی مه توش هستی رو بنویسی.مثلا C میشه 1 و D میشه 2.
سلام دوست عزیز
امید جان طوری گفتی که من متوجه نشدم . حالا نمی دونم دوستمون هم متوجه شدن یا نه ؟
برای پاک کردن ویندوزها بهترین راه استفاده از یک سی دی بوت هستش .
شما با استفاده از سی دی بوت راحت می تونید ویندوزی را که نمی خواهید را فرمت کنید .
اما اگر ویندوز قدیمی که معمولا یا حتما در درایو c است را فرمت کنید در این صورت ویندوز دوم شما که معمولا در درایو d هست دیگر بالا نخواهد امد .
به خاطر این که فایلهای بوت ویندوز دوم شما در درایو c قرار دارد .
بنابراین اگر شما ویندوز درایو c را فرمت کنید باید از طریق ریکاوری کنسول فایل boot.ini را باز سازی کنید .
با تشکر از راهنماییت کارایی که گفتی انجام دادم و موفق شدم
سلام دوست من چرا متوجه نشدی روشش رو؟ کاملا راحت بود فقط باید بری تو قسمت run.... و اون دستور رو بزنی
سلام
ببخشید .
روش اقا امید کاملا درسته .
من سوال شما را متوجه نشده بودم . و هنوز هم متوجه نشدم .
اخه شما گفتید من می خوام ویندوز قدیمی را پاک کنم .
در واقع با روش امید شما فقط می تونید نام ویندوز را از صفحه انتخاب ویندوزها پاک کنید .
بهتر بود می گفتید من می خوام نام ویندوز قدیمی را از ابتدای بوت ویندوز بردارم .
درسته یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور من این بود که میخوام ویندوز قبلی و همه فایلهای مختص به ویندوز(نه فایلهای خودم) رو پاک کنم.من این کارا رو کردم ببینید درست عمل کردم؟
اول کارهای امید رو انجام دادم+ رفتم تو درایو c جایی که ویندوز قبلی ریخته شده بود و فولدر WINDOWS رو پاک کردم
Last edited by relax_l3oy; 27-01-2008 at 22:09.
خوب پس من درست متوجه شده بودم . شما می خواهید ویندوز را پاک کنید .
اونوقت شما فکر می کنید فایلهای سیستمی ویندوز به همین راحتی و سادگی با delete کردن پاک شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما با این کار فقط پوشه و فایلهای قابل روئت را پاک کردید .
فایلهای اساسی و سیستمی ویندوز به این راحتی ها قابل پاک شدن نیستن .
خوب پس لطفا اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید.با تشکر
سلام.لازم به ذکر است که فایلهای سیستمی وقتی داخل ویندوز اصلی نباشید غیر قابل پاک شدن هستند.
وقتی از ویندوز دیگری وارد شیم فایلهای ویندوز دیگر به راحتی پاک میشن و در نهایت یه پوشه با نام
System Volume Information میمونه که مخفیه و محتویات اون با فرمت کردن هم پاک نمیشه.
پس خوشبختانه مشکل دیگه ای وجود نخواهد داشت.
ممنون از راهنمایی شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)