من یه سیستم میخوام جمع کنم با هزینه حد اقل 800 هزار تومن. Cpu=amd و در ضمن من شنیدم که رم های جدید DDR3 هم اومده. میخوام مین بردی بخرم که از این رم هم پشتیبانی کنه
پیشاپیش از کمکتون ممنونم![]()
من یه سیستم میخوام جمع کنم با هزینه حد اقل 800 هزار تومن. Cpu=amd و در ضمن من شنیدم که رم های جدید DDR3 هم اومده. میخوام مین بردی بخرم که از این رم هم پشتیبانی کنه
پیشاپیش از کمکتون ممنونم![]()
Last edited by سهراب مموتی; 27-01-2008 at 03:27.
سلام دوست عزیز شما میتونی از این سایت استفاده کنی واسه خرید کامپیوتر . من تازه عضو این انجمن شدم و کاملا آشنا نیستم با این سیستم .تا بتوم بیشتر کمکتون کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندتا قطعه رو میگم....
cpu - amd 5000
VGA - Gforce 8600
ram - توصیه میشه سراغ مارکهای کینگستون ، آپیسر ، پنی ، نری! چون قلابیشون تو بازار ریخته... ، توصیه من اینکه رمت رو پاتریوت با گارانتی معتبر بردار (حالا مدلش رو از دوستان کمک بگیر)
DVD رایتر - سونی
هارد - 300 ، مارک مکستور یا سامسونگ
بقیه رو دوستان میگن....
فقط یه نکته مهم دیگه که حتماً کیس رو خالی بگیر(بدن پاور) و براش جداگانه یه پاور اسم و رسم دار مثل گرین یا کول مستر بگیر ، چون سیستم قویه و ممکنه کم بیاره ، خصوصاً اگه اور کلاک کنی... و اگه مشکل بخوری ممکنه کل سیستم بسوزه!
مادربردت رو من اطلاعی ندارم چی خوبه ، اما دقت کن رو مادربرد و تحقیق کامل کن دربارش
موفق باشی
800 فقط برای کیس؟؟؟
نه. با یه مانیتور lcd
ممنون علی جان
یه سوال دیگه. برای کار با نرم افزار های مهندسی cpu اینتل بهتره یا amd?
در ضمن من قصد دارم که مادر برد گیگا بگیرم. ایرادی نداره؟
cpu :amd 5000x2
main : giga g69_s3h
ram : patriot 2x 1gb _ddr2_800 cl4
vga: 8600gt xfx 256 gddr3
dvdrom :asus e 616 sata
case: elegance 703
power: green 480a
monitor: samsung bw 1931
lg 194 wt
این سی پی یویی که شما میگیری تا 10 سال دیگه هم تمامی نرم افزارهای مهندسی رو جواب میده
والا اگه که از نظر قدرت بخوای ، تو رده های بالایی هر کدوم بنظرم cpu های intel سر یعر هستن...
منتها نمیصرفه دو برابر قیمت رو بدی برای اینکه یه اینتل بگیری که شاید نهایتش 10 یا 20 درصد سریعتر باشه...
همین AMD خیلی خوبه...
تمام سرعت هم بستگی به سی پی یو نداره... رم و سرعتش خیلی مهمه...
ممنون. فکر کنم سیستمی که اکتروس عزیز پیشنهاد دادند خوب باشه. سه شنبه بعد از امتحان ریاضی مهندسی میرم میخرمش.
فقط من یه ایرادی تو سیستم دیدم.
dvdrom :asus e 616 sata
چرا دی وی دی رایتر نداره؟
سیستم خوبیه ولی به نظر من گه DVD/RW رو LITEON برداری بهتره
البته هارد فراموش شده که فکر کنم SAMSUNG 160GB برداری خوب باشه چون اگه بخوای 320GB برداری هزینت میزنه بالاتر
Last edited by Ship Storm; 02-02-2008 at 07:01.
cpu :amd 5000x2
main : giga g69_s3h
ram : patriot 2x 1gb _ddr2_800 cl4
vga: 8600gt xfx 256 gddr3
dvdrw :liteon sata
case: elegance 703
power: green 480a
monitor: samsung bw 1931
hdd: western 160 sata2
روي هم ميشه 840 تومن سيستم عاليه كه اگه نتونستي پول جور كني مي توني از cpu كم كني.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)