سلام .من نسخه کامل نرم افزارunreal engine 2 رو میخوام .نسخه های runtime و unreal editor رو نمی خوام فقط unreal engine2 پولش هر چی بشه میدم.اگر هم یک سایت ایرانی باشه که این نرم افزار رو بشه سفارش داد ممنون میشم اگر آدرس سایت رو بدید .
سلام .من نسخه کامل نرم افزارunreal engine 2 رو میخوام .نسخه های runtime و unreal editor رو نمی خوام فقط unreal engine2 پولش هر چی بشه میدم.اگر هم یک سایت ایرانی باشه که این نرم افزار رو بشه سفارش داد ممنون میشم اگر آدرس سایت رو بدید .
فکر نکنم پیدا کنی ولی اگه پیدا کردی ما رو هم خبر کن
اگر بخواهی از شرکت خود unreal هم بخری بهت نمی دند ... تازه فکر کنم اگه تمام زندگیت هم بفروشی پولش را نتونی در بیاری ... خیلی گرونه حسن![]()
درسته که گرونه ولی هر طور شده گیرش میارم.البته به یه شرکت تلفن کردم و گفت اول باید 5000 تومان بریزی به حساب بعد براتون گیر بیاریم و با پست هم میفرستیم بعد پولشو میگیریم. ولی من شک کردم و بی خیال شدم حالا اگه ببینم اینجوریه حتما زنگ میزنم به همون شرکته.
چند می فروشه حالا این شرکته لابد 20 هزار تومن ها!!!
اون بازیش هست ... خیلی ها به این اسم اشتباه میگیرندش ... !
قیمت موتور از 100 ملیون تومان بالاتر هست ...
این طوری که من توی یک مقاله خوندم اگه موتور کامل با برنامه های دیگش رو باهم یعنی به طور کلی پکش رو بخوای با 750 هزار دلار پیاده شی
این که قیمت یه لامبورگینیه!!!
به نظر من ارزشش از اون هم بیشتره شما چی میگی؟
نمیدونم والله شاید شما بهتر میدونید.ولی تو یکی از این مجله های بازی به نام بازی رایانه قیمت این موتور گرافیکی رو با قیمت یه لامبورگینی مقایسه کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)