لطفا نرم ازاری جهت قفل کردن و به دست گرفتن کنترل سی دی رام معرفی کنید
لطفا نرم ازاری جهت قفل کردن و به دست گرفتن کنترل سی دی رام معرفی کنید
با سلام ..
CD-DVD Lock نرم افزار حفاظتي و امنيتي مفيدي است كه بلافاصله پس از نصب , در نوار وظيفه ويندوز قرار گرفته و كاربر را قادر ميسازد تا درايو هاي مورد نظر هارد ديسك خود را را قفل كرده و دسترسي به اطلاعات داخل آن را غير ممكن سازد.
اين نرم افزار علاوه بر قفل كردن درايو هاي هارد ديسك, قادر است درايو هاي سي رام , سي دي رايتر و فلاپي درايو را نيز قفل كرده و امكان خواندن , نوشتن و دسترسي به اطلاعات را براي ديگر كاربران محدود كند!
با استفاده از اين نرم افزار ديگر نيازي به نرم افزار هاي قفل كننده پوشه ها نداشته و قادريد كليه اطلاعات موجود در درايو دلخواه خود را بصورت يكجا و كامل محافظت كرده و امكان استفاده از سي دي رام يا فلاپي درايو را از ديگر كاربران سلب نمائيد.
با استفاده از اين نرم افزار ميتوانيد به دو روش دسترسي به اطلاعات را محدود كنيد: روش اول پنهان ساختن درايو مورد نظر و ديگري قفل كردن آن ميباشد.
استفاده از اين نرم افزار بسيار ساده است, محيط آن نمايانگر تعداد درايوهاي سيستم و نوع فايل سيستم آن ها ميباشد, كه كاربر ميتواند با كليك راست بروي درايو مربوطه, آن را به حالت Hidden يا پنهان برده و يا با يك كليك چپ آن را قفل و دسترسي به اطلاعاتش را غير ممكن سازد.
لازم به ذكر است كه امكان بازگشت به حالت اوليه در اين برنامه بسيار ساده است و كافيست يكبار ديگر بروي درايوحفاظت شده كليك كرده تا علامت قرمز يا واژه Hide از روي آن برداشته شود.
از ديگر ويژگي هاي CD-DVD Lock ميتوان به قابليت تعيين پسورد جهت ورود به بخش تنظيمات برنامه, قابليت تعيين زمان معكوس جهت اعمال قفل بر درايوها و جلوگيري از باز شدن در سي دي رام و سي دي رايتر اشاره كرد!
اين نرم افزار با ويندوزهاي 95/98,ME,NT4,2000,XP,2003 مايكروسافت سازگار بوده و از لينك زير قابل دريافت ميباشد.
سريال اين برنامه عدد 0 ميباشد!
منبع : P30world
دوست عزيزم نرم افزار Device Lock مناسب این کار هست
Device Lock 5.7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
سلام مدیر جان عزیز
با این برنامه می شه روی یه سی دی که رایت می کنی قفل گذاشت و رمزیش کرد؟
ممنون
بای
CDبا سلام ..نوشته شده توسط valizadeh4
نه نميشه روي CD قفل گذاشت دوست من !
![]()
سلام آقای مدیر
من با برنامه ي crypt cd ver3.3 این مشکل رو دارم که وقتی ایمج گرفت و خواستی سرعتی را برای رایت مشخص کنی و ایمیج را رایت کنی تو سی دی یه ارور می ده که:
The Device You Selected to burn was not recognized as burner.aborting
در ضمن این برنامه برای رمز گذاشتن روی سیدی هست حالا اگر ممکنه یه کمکی کنید
ممنون
بای
با سلام ..
من خيلي وقت هست كه با اين جور نرم افزار ها ديگه كار نكردم ..
اما اين پيغام خطايي كه ميده اين رو ميگه كه درايو اپتيكي كه براي رايت كردن انتخاب كرديد يا اصلا رايتر نيست يا اينكه اين نرم افزار اون رو پشتيباني نميكنه ! و اون زمان هم يادمه كه برخي دوستان همين مشكل رو داشتند ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
حتما به اين تاپيك مراجعه كنيد ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد ..
سلام آقای مدیر ولی رایتر رو درست انتخاب کردم پس به رایتر من نمی خوره پس این نشون می ده که برنامه ی بی خودی هست
شما برنامه ای در همین راستا سراغ ندارید که یه رمز روی سی دی برنامه بزاره و بعد از زدن رمز اتوران اجرا بشه و یا سی دی باز بشه؟اگر هست به همراه آموزش بزارید
ممنون از پاسختون در ضمن سعی می کنم دیگه قوانین رو زیر پا نزارم
بای
با سلام ..
نرم افزار خاصي براي اين كار خاص سراغ ندارم .. اما شما با خود برنامه اي كه اتوران رو ميسازيد ميتونيد اين كار رو انجام بديد ! ( براي ادامه اين مبحث راجع به نرم افزار هاي اتوران ساز يا مولتي مديا استاديو به تاپيك هاي مخصوص در انجمن هاي مربوط مراجعه كنيد . )شما برنامه ای در همین راستا سراغ ندارید که یه رمز روی سی دی برنامه بزاره و بعد از زدن رمز اتوران اجرا بشه و یا سی دی باز بشه؟
تشكر دوست عزيز . لطف ميكنيد .سعی می کنم دیگه قوانین رو زیر پا نزارم
سلام آقای مدیر
خب وقتی رو اتوران رمز می زاری اتوران بدون رمز اجرا نمی شه ولی می تونه اتوران رو ول کنه بره مستقیم داخل سیدی به نظر شما این کار رو نمی تونه بکنه؟
چرا سعی می کنم قوانین رو زیر پا نزارم رو نقل قول کردی؟منظورت از این کار چی بود؟الان که بحث مربوط به رمز گذاری هست برای همین اینجا این پست رو می نویسم اشکالی که نداره؟
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)