من تحليل DC ترانزيستور رو بلدم ولی از ac چيزی بلد نيستم
مخصوصاً زمانی که شکل DC رو به ac تبديل ميکنن
فرمول AV رو هم نميدونم دقيقا چيه
لطفاً کمک کنيد خيلی مهمه![]()
من تحليل DC ترانزيستور رو بلدم ولی از ac چيزی بلد نيستم
مخصوصاً زمانی که شکل DC رو به ac تبديل ميکنن
فرمول AV رو هم نميدونم دقيقا چيه
لطفاً کمک کنيد خيلی مهمه![]()
تحليل ac براي هر گرايشي فرق ميكنه. كدومو ميخواي؟
برای رشته نرم افزار ميخوام، دانشگاه منظورمه
دوست عزيز ، تحليل ac خيلي سادس . تنها كاري كه شما ميكني اينه كه در مدار به جاي ترانزيستور ، مدل پاي يا هايبريد رو ميزاري يعني يه سري مقاومت و يك منبع ولتاژ يا جريان وابسته . بقيش هم در حد درس مداره . مثلا محاسبه گين ولتاژ يا همون AV . شما يه منبع ورودي داري ( مثلا Vin ) . يه جاي مدار هم به نام خروجي تعريف شده . كاري كه ميكني اينه كه ولتاژ خروجي رو با توجه به روابط مداري بر حسب ولتاژ ورودي مي نويسي . آخرش هم ولتاژ خروجي رو به ولتاژ ورودي تقسيم ميكني . براي يادگيري بهتر كتاب "مباني الكترونيك" ميرعشقي و جلد اول الكترونيك تقي شفيعي رو بهت معرفي ميكنم . بخصوص كتاب دومي مثال حل شده خيلي داره و با خوندنش راه ميوفتي
خيلی ممنون از راهنمايی
راستش من نميفهمم اين مقاومتها رو کجا بايد قرار داد،چون تو هر مثال يه جايی قرار ميگيرن
در مورد AV هم نميفهمم چی رو بايد جای ولتاژ ورودی و چی رو بايد جای ولتاژ خروجی قرار داد
ممنون ميشم اگه اين چيزايی که گفتم رو تو اين مثال به من توضيح بدين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدار 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم کتاب مدارهای الکترونیک برای سال سوم رشته الکترونیک را بخونی خیلی کتاب شاخیه
تمام مشکلاتت را در این زمینه حل میکنه
مدار الکترونيکی برای رشته ی نرم افزار
متاسفانه من فرصت چندانی ندارم و پس فردا بايد امتحان بدم
من اگه ac رو بفهمم درسم pass شده
گيراييم پايين نيست يکم توضيح بدين ميفهمم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)