خوب بالا خره این 8800 هم کم آورد .
البته باید به این نکته توجه کرد که 8800U تک هسته ای هست ولی این 3870X2 دوهسته ای .
Crysis(they did not run any demo. The test method is walking on the beach for two minutes)
![]()
خوب بالا خره این 8800 هم کم آورد .
البته باید به این نکته توجه کرد که 8800U تک هسته ای هست ولی این 3870X2 دوهسته ای .
Crysis(they did not run any demo. The test method is walking on the beach for two minutes)
![]()
نباید فراموش بشه این تستها از مدلهای Engineering Sample است. البته وقتی AA بیاد بالا قاعدتا 8800Ultra نباید حرفی برای گفتن داشته باشه...
--------------------------------------------------
توجه: در این تاپیک هیچ گونه مشاوره یا اطلاع رسانی قیمت انجام نمی شود. در صورت نیاز به مشاوره یا قیمتها به تاپیکهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
این کل تستهای PCOnline.com.cn میشه گفت با درایورهای فعلی حدود 30 درصد نسبت به 8800Ultra سریعتره. رقابت خوبی بین HD 3870 X2 و 9800GX2 خواهیم داشت ...
یه نظر من نمیتونه دوام بیاره جلوی سری جدید چون تا حالا فقط تونسته سری قبل رو با اختلاف کم بگذرونه البته این استثناست . . . .
خود NVIDIA گفته حداکثر اختلاف بین 8800Ultra و 9800GX2 حدود 30 درصده و HD 3870 X2 همین الان 30 درصد از 8800Ultra قوی تره ...
اون مشکل هم با درایور حل میشه . . .
حرف شما درست ولی این کارت نباید با سری قبل مقایسه بشه . . . حالا باید صبر کنیم تا Sample های انویدیا بیرون بیاد . . .خود NVIDIA گفته حداکثر اختلاف بین 8800Ultra و 9800GX2 حدود 30 درصده و HD 3870 X2 همین الان 30 درصد از 8800Ultra قوی تره ...
تاریخ ورود اونا رو میدنی ارمان جان ؟
من همیشه گفتم و میگم تو مالتی جی پی یو همیشه Ati ...
به گفته خود NVIDIA اواسط فوریه... ولی احتمال داره تاخیر بخوره... ( چون اگه اواسط فوریه بود تا الان باید Sample ها بیرون اومده بود... )تاریخ ورود اونا رو میدنی ارمان جان ؟
قیمت بالای یک میلیون هست دیگه نه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)