تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: بحث و بررسی افزایش سرعت اینترنت و دانلود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

11 بحث و بررسی افزایش سرعت اینترنت و دانلود

سلام
    بارها و براها برای عزیزان این سوال مطرح شده که
    آیا افزایش سرعت اینترنت امکان پذیر است
    آیا افزایش سرعت دانلود امکان پذیر است
    اگر افزایش سرعت امکان پذیر نیست چرا چنین نرم افزار هایی ساخته شده اند
    اساس کار اینگونه نرم افزار ها چیست؟

در این تاپیک سعی می کنم تا به این سوالات پاسخ دهم همچنین این تاپیک سوالات و مشکلات کاربران را هم شامل می شود

امید است این تاپیک مفید واقع شود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نرم افزارهای زیادی هستند که سرعت اینترنت را افزایش می دهند اساس کار این گونه نرم افزارها بهینه کردن ارسال Packetهاست (منظور اطلاعاتی هست که رد و بدل می شن)
    اکثر نرم افزارهای مدیریت دانلود سعی می کنند تا با دستکاری هایی که انجام می دهند بهترین شرایط برای دانلود را فراهم کنند.
    برای افزاریش سرعت اینترنت نرم افزارهای مذکور علاوه بر کارایی که گفتم عمل Pingرا هم انجام می دن
    یکی از سوالاتی که شاید در ذهن بعضی ها باشه اینه چرا به مدیریت دانلود ها گاها شتاب دهنده می گن؟
    جواب:این نرم افزارها با انجام تکنیک های خاص اقدام به بهینه سازی سرعت دانلود می کنند و به همین علت به این دسته از برنامه ها ، شتاب دهنده دانلود نیز می گویند.

اما این مقدمه را فعلا داشته باشین تا بعد...

3. این کاربر از shahedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال؟:میخواهم سرعت دانلودم بیشتر بشه چی کار کنم؟
    پاسخ:تا می گوییم افزایش سرعت دانلود عده ی زیادی به فکر نرم افزار های این گروه می افتند ولی قبل از استفاده از چنین نرم افزارهایی
    باید یک سوال را ازخودمون بپرسیم آیا شرایط برای افزایش سرعت دانلود را فراهم کردیم یا شرایط برایمان مهیا است ؟

سرعت واقعی دیال آپ در کشورهای دیگه چگونه است ؟باید خدمت دوستان عرض کنم یک فایل 14MBرا شما باید در عرض 38 دقیقه دانلود
    کنید.ولی احتمالا شما قادر به دانلود با چنین سرعتی در چنین زمانی در ایران نیستید ولی باید چه کرد تا سرعت دانلود خوبی داشته باشیم
    شما از چه سایت هایی دانلود می کنید ؟در چه زمانی دانلود می کنید؟آیا پهنای باندی که سایت مورد نظر برای دانلود می دهد مناسب است؟
    آیا ISPشما عملکرد خوبی دارد؟آیا در زمان مناسبی به دانلود می پردازید؟(از نظر (ISP
    شما باید تمامی موارد بالا را که در قالب سوال پرسیده شد در نظر داشته باشید.

خوب پس از طرح هر سوالی باید به آنها پاسخ داد مگر رویه ی معمول غیر از این است مگر این که سوالات از نوع استفهام انکاری باشند
    با توجه به این که قاره ی آسیا جمعیت بیشتری را نسبت به سایر قاره ها در خود جای داده سعی کنید در زمانی به اینترنت متصل شود که شب از نیمه گذشته باشد هر چند اختلاف ساعت ها به وقت گرینویچ دارای اختلاف است ولی باز نسبت به زمان های دیگر مناسب تر است.
    درمورد سایت ها سایت های بزرگ که معمولا مراجعه کننده زیاد هست اگر سایت ظرفیت پذیرش تعداد مراجعه کننده زیادی را داشته باشه و بتونه پهنای باند مناسب یرای سرعت ارائه کنه مشکلی نیست ولی اگر چنین امکانی نداشت سعی کنید از mirorهای دیگه استفاده کنید.

ادامه دارد

5. این کاربر از shahedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتى در بحث Adsl همينطور است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مباحثی که شاهدی جان به آن اشاره کردند درسته مخصوصاً جهت ساعت دانلود چون ترافیک خطوط بسیار پایین هست.
    دایل آ‍پ:
    1-شما وقتی به اینترمن وصل میشوید دراصل ابتدا به شرکت خدمات دهندة(isp ) وصل شده سپس از طریق آن پس از اختصاص دادن یه ip به سیسنم شما وارد محیط اینترنت میشوید. لذا شرکت ارایه دهنده نقش بارزی در ارتباط سرعت دارد.وقتی ip به شما اختصاص گرفت شما میتوانید با نرم افزارهای گونان آن را تغییر داده و به سروری با سرعت بالاتر متصل شوید اینکار علاوه بر افزایش سرعت هویت شما را در اینترنت جعلی کرده و میتوانید امنیت خود را در مقابل هک شدن و یا در همین p30 فرمها خفظ کنید(ip جعلی)
    2-خطوط تلفن دارای 256 باند میباشد که فقط یک باند آن به صوت تعلق دارد که سیستم دایل آپ از همان خط صوت استفاده میکند برای همین است که وقتی کسی به شما تلفن میزند سرعت دانلودواتصال پایین آمده وحتی dc میشوید. این خط اسمی قابلیت انتقال 56kb را دارد اما به خط تلفن خیلی بستگی دارد(من در یه جا با عوض کردن خط با یک سیستم از سرعت 32 به42 رسیدم.
    3-اشتباه نکنید45kb به معنی دانلود 45 کیلوبایت نیست بلکه این "b " به معنی بیت هست و هر 8 بیت میشه یه بایت و میشه گفت در اصل این 45 حدود4.5 'کیلوبایت در ثانیه هست(اسمی)
    4-بعضی جاها دیدید میگه از منوی properteis و از قسمت configure مقدار رو به960000 تغیر بدین و ببینید سرعت شما شده 926.5kb !!!! این یه ظزفیت اسمی هست و نه عملی(چراشم معلومه)
    5-مودم حداکثر 56k هست و شما نمیتونی از این بیشتر سرعت بگیری.(همینم اسمیه مدلهای مختلف هم زیاد فرق نمیکنه فکر نکن زولنریکس گزفتی با100 میتونی بگیری بلکه مودم خوب یعنی به ظرفیت اسمی نزدیک تره)
    6-ترافیک خطوط تلفن به همون علت که شاهدی گفت و در ایران به خاطز باز شدن ادارات به شدت شلوغه یه بار 10 صبح آن شوید یه بارم 1 شب!!!واسه همین روزهای تعطیل تعرفه تلفن پایین تره.!!!(مبایلها که خیلی پایینه! کمرمون زیر این هزینه مبایل خورد شد میگی الو قبضت اخر ماه میگه hello !!)
    7-همان طور که شاهدی جان گفت سایتهانیز خیلی مهمند(بدون در نظر گرفتن سایر عوامل مثل گرافیک حجم و..) پهنای باندی که اون سایت استفاده میکنه برای تعداد کاربرها باید جواب بده و همیشه خودش رو با بالاترین حضور کاربر وفق بده و پهنای باند درستی انتخاب کنه.
    8-پروتکل استفاده هم tcp/ip هست پس از تنظیماتdialup بقیه موارد رو اگه لازم ندارید بر دارید(2ومی هم لازمه)
    9- این همه گفتیم واسه این نیست بخونی بری واسه اینه که بدونی الان باید بری یه adsl بخری چون مایه داری
    و بعد بیام از adsl بهت بگم.

8. این کاربر از علی علی علی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان که این تایپیک رو مطالعه میکنن اگه اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا بذارید که ما هم استفاده کنیم هرچند این اطلاعات به نظر شما ساده بیاد.ممکن به کار خیلی ها بیاد مرسی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام با تشکر از علی جان که در این بحث شرکت کردند امیدوارم سایر دوستان هم با ما همراه بشن
    درمورد قسمتی که گفتید
    از منوی properteis و از قسمت configure مقدار رو به960000 تغیر بدین و ببینید سرعت شما شده 926.5kb
    باید بگم با این کار سرعت شما خیلی پایین می یاد و به اصطلاح افتضاح میشه دوستان توجه کنند اگر قسمتی را که در عکس مشخص می کنم خیلی زیاد شده حتما یک بار دی سی بشن و بعد اتصال مجدد.
    در ضمن باید بگم ADSLنه adslلطفا دقت کنید چون هر کدام از این حروف سرنام واژه ایست و شما حق ندارید آن را یکی کنید...
    البته برای افزایش سرعت می توانید از مودم های اکسترنال(خارجی)منظورم خارج از کیس هست! استفاده کنید و تاثیر سرعت را مشاهد کنید

اما موضوعی که می خوایم در حال حاضر درموردش بحث کنیم اینهتاثیر نرم افزارهای مدیریت دانلود در پایین گذاری(همون دانلود خودمون)چیه و آیا مدیریت دانلود های متفاوت می توانند تاثیر های متفاوتی داشته باشند

هر کس نظری داره بگه تا بعدا توضیح کاملتری ارائه بشه

راستی علی علی علی جان یه سوال چرا شما سوال را می نویسن سدوال؟

11. این کاربر از shahedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ممنون شاهدي عزيز از بابت باز كردن اين تاپيك
    من يادمه موقعي كه با دايل اپ ميومدم اينترنت كارهايي كردم كه سرعتم هميشه 50.6 ميشد
    ولي اين برنامه ها من خيليشو تست كردم چندان تاثيري نداشتند البته نظر خودمو ميگم
    خيليها به ON Speed اعتقاد دارند اما گرفتن اكانتش دردسر داره من شخصا چند بار از Speed Gear v5.00 استفاده كردم اين برنامه موقع دانلود كم فرق ميكرد ولي موقع باز كردن سايتها خيلي فرق ميكرد حتما امتحانش كنيد . اگه خواستين براتون اپ ميكنم و كمي هم راجبش توضيح ميدم.
    منتظر نظر بقيه هستيم
    هر كسي اومد و نظر داد بگه كه با چي وصل ميشه به اينترنت .
    خودم ADSL128k
    راستي شاهدي عزيز اون عكسي كه بالا گذاشتي با اون مقادير كه ذكر كردي واقعا تاثير داره ؟
    چون سيستم من معمولا روشنه و اين مقادير رفته رفته زياد ميشه مثلا الان send : 31282 و resive : 25731 و Duration : 7:50
    Last edited by golmohammadi; 25-01-2008 at 18:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام با تشکر از علی جان که در این بحث شرکت کردند امیدوارم سایر دوستان هم با ما همراه بشن
    درمورد قسمتی که گفتید

باید بگم با این کار سرعت شما خیلی اما موضوعی که می خوایم در حال حاضر درموردش بحث کنیم اینهتاثیر نرم افزارهای مدیریت دانلود در پایین گذاری(همون دانلود خودمون)چیه و آیا مدیریت دانلود های متفاوت می توانند تاثیر های متفاوتی داشته باشند

راستی علی علی علی جان یه سوال چرا شما سوال را می نویسن سدوال؟
    از تذکرات شما ممنونم. در مورد960000 من نگفتم سرعت میره بالا گفنم بعضیا میگن.که من رد کردم قضیه رو.
    در موردADSL حرف شما کاملا درسنه مرسی از دقت نظرتون.
    اما
    سدوال !!! "د "هست ریزه معلوم نمیشه این کیبرد من لیبل پره به جای سئوال میشه:سدوال.اون موقع که من مدرسه میرفتم میگفتن سئووال بعد گفتن سئوال بعد گفتن سوال حالا من کردم سدوال چیه مگه؟ما می نوشتیم"مدرسهء" حالا دیدم میگن"مدرسه‌ی" ای بابا به جای اینگه بیان یه فکری به حال این خط فارسی تو سیستم ها بکنن که یه نرم افزار میاد به خط قبایل سرخ پوستی هم ترجمه داره جز فارسی و این همه می‌پرسن من چطوری درفلان نرم افزار فارسی بنویسم (100000..... تایپیک این رو می پرسه) به جای اینکه ...بیخیال اینجا جاش نیست.
    خلاصه شاهدی جانغلط زیاد دارم به خاطر اینه که سواد خودم که هیچی سواد این کیبرد هم نم کشیده!
    اما بریم سر قسمت اصلی.
    اگه درست فهمیده باشم منظور شما همون نرم افزارهای دانلود هستن مثلDap
    من به نظرم میرسه که این نرم افزارها با انسداد دیگر راهای انتقال دیتااز سایتهای دیگه به سیستم و باز کردن بیشتر مسیر برای فایل مورد نظر و همچنین دانلود فایل به صورت پکهای کوچیک تر باعث میشن که سرعت انتقال بالا بره. اگه نرم افزارIDA رو داشته باشید قسمتی داره فلش سبز رنگ که به شما میگه سرعت دانلود رو انتخاب کن.این بدین معنی نیست که شما میتونی از سرعت 56k بیشتر دانلود کنی(دایل آپ) بلکه به این معنی هست که تقریباً همه ورودی دیتا رو به این فایل دانلود اختصاص میده.و سرعت دانلود شما در بقیه موارد به شدت پایین میاد .پس اگه هم میخوای دانلود کنی و هم سایت ببینی ماکزیمم سرعت رو انتخاب نکنید بلکه حدمعمول رو بذارید.اما اگه فقط زود میخوای فایل رو دانلود کنید و به دیدن سایت نمیپردازید ماکزیمم سرعت رو انتخاب کنید.(یکیم به اون تایپیک بینوای من در مورد دانلود جواب بده )
    مرسی از زحمات بر و بچز انجمن گفتگوهای نرم افراری.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما گرفتن اكانتش دردسر داره من شخصا چند بار از Speed Gear v5.00 استفاده كردم
    راستي شاهدي عزيز اون عكسي كه بالا گذاشتي با اون مقادير كه ذكر كردي واقعا تاثير داره ؟
    سلام
    اگه میشه اون برنامه رو دانلودش رو بذار اگه کرک هم داره همین طور.
    بعد در مود عکس من فکر کنم اون میزان دریافتی دیتا شما از هنگام اتصال به اینترنت و مقدار سند دیتا شماست و به سرعت ارتباطی نداره اما از نحوه زیاد شدنش میشه فهمید سرعت چه جوریه. یه توصیه هم به شما کهADSL داری بکنم بعد از هر بار on شدن یه بار مودم رو خاموش کن 2باره روشن کن که ip شما تغییر کنه.
    مرسی

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •