سلام بر و بچز گرامی ....... من و دوستی جونم میخواهیم یه قلم نوری بخریم .. چی بخریم خوبه ؟؟ قیمتشم زیر 100 کارمونو راه میندازه .... ( بیشتر از این نداریم آخه )) A4 / A5 / A6 فرقی نداره ها .. فقط میخوایم بدونیم با این این پول چی بخریم بهتره .. ممنون
سلام بر و بچز گرامی ....... من و دوستی جونم میخواهیم یه قلم نوری بخریم .. چی بخریم خوبه ؟؟ قیمتشم زیر 100 کارمونو راه میندازه .... ( بیشتر از این نداریم آخه )) A4 / A5 / A6 فرقی نداره ها .. فقط میخوایم بدونیم با این این پول چی بخریم بهتره .. ممنون
سلام
آره منم ومدتي هست كه دنبال يه قلم نوري خوب ميگردم از يكي از دوستان سخت افزار كه يه بار سوال كردم گفتند بعضي هاش پرش داره و اصلا نخريدنش بهتره
دوستاني كه در اين مورد اطلاعاتي دارند لطف كنند ما رو هم بي نصيب قرار ندند
ممنون و موفق باشيد
يا حق
هیشکی نیست منو ایشونو راهنمای کنه ؟؟؟ !!! من چند جایی که رفتم گفتن wacom و p_active حالا به نظر شما کدوم بهتره ؟؟
ممنون که فقط تاپیکو نگاه میکنین .. هیشکی توی سایت به این عظمت قلم نوری دستش نیست !!!
منم ميخوام
يكي راهنمايي كنه .................................................. ...............................
الان 3 نفریم که نیاز داریم ببینیم کی میاد راهنماییمون کنه !!!
AnyBoDy........................................??? ???????
گویا کسی نیست جواب بده ... من که تهرانی نیستم وگرنه راحت میگشتم چند جا یه چیزی پیدا میکردم اینجا همش جنیوس هست ... اما میگن wacom خوبه بعدشم P_active
قيمتاش تو چه بازه ايه؟
حدودا از 80 شروع میشه تا ........... اما 80 تومنیش A6 خیلی کوچیکه ... فکر کنم اینجا خودمون خودمونو راهنمایی میکنیم !!!قيمتاش تو چه بازه ايه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)