سلام دوستان
می خواستم سوال کنم که اگر با کمک Ms-dos بتوانم وارد سیستمی بشم آیا راهی هست که بتونم به کمک آن پسورد Windows Xp آن را پیدا کنم یا آن را غیر فعال کنم و بتوانم تحت Xp با آن سیستم کار کنم؟
ممنون
سلام دوستان
می خواستم سوال کنم که اگر با کمک Ms-dos بتوانم وارد سیستمی بشم آیا راهی هست که بتونم به کمک آن پسورد Windows Xp آن را پیدا کنم یا آن را غیر فعال کنم و بتوانم تحت Xp با آن سیستم کار کنم؟
ممنون
برو اینجایه برنامه با یه توضیح مختصر و مفید گذاشتم . واسه ریست کردن پسورد ویندوز، مشکلی هم داشتی بگو تا کمکت کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یادم میاد یه جایدیگه جواب شما رو دادم با داس میشه یک یوزر ادمین تو کامپیوتر هک شده درست کرد
برو به بخش مقالات هک اونجا کامل مجید توضیح داده
نه!
نگرفتيد چي گفتم!
اين دوستمون اصلا منظورش چيز ديگه ايه!آخه اين يعني چياگر با کمک Ms-dos بتوانم وارد سیستمی بشم
خوب عزیز وارد شدن با داس چیز حیرت آوری نیست که
با داس میشه وارد یک سیستم دیگه شد وایسا الان برات کد ساختن یوزر ادمین رو هم میارم تو متوجه بشی
بفرما اقاجون
دستور ساخت یوزر ادمین با نام mohammad
که سطر اول یوزر mohammad با پسوورد 123 میسازهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سطر دوم هم اونو ادمین میکنه
حتی میتونی مخفیش کنی تا تابلو نشه و حتی امکانات دیگه ای هم اضافه کنی بعد bat کنی بفرستی طرف یه بار اجرا کنه
بعد دیگه کارش تمومه
با تشکر....این دستورات را ابتدا تو داس بنویسم و سپس تحت XP کامپیوتر رو بوت کنم ؟ در ضمن بعدا برای اینکه طرف متوجه نشه می تونم این اکانت رو تو XPاز بین ببرم ؟
با سپاس فراوان
هم میتونی از بین ببری هم میتونی مخفیش کنی که موقع بالا اومدن ویندوز اون user نشان داده نشه مثل یوزر administrator که ساخته شده ولی در صفحه ورود قرار نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)