ــــــلام
عرض شود حضور رفقای عهد ماضی،حال و مستقبل !!! امیدوارم حال همگی خوب باشه،
عارضم خدمتتون که از لینک زیر میتونید فایل تصویری با فرمت WMV رو دانلود بفرمایید، مدت زمان این کلیپ تصویری 5 دقیقه و 5 ثانیه و حجمش برابر با 53/1 مگابایت هست، کیفیتش در حدقابل قبولی هست که ارزش دیدن رو 100٪ داره.
در این کلیپ صحنه واقعی از مراسم يك جن گيري از نوع اسلامي بشما نشون داده میشه و تا جاییکه من تحقیق کردم و از یکی دوتا دوست اهل فن ! سئوال کردم حقیقی هست و مــو، لای درزش نمیره، این کارها مربوط میشه به حکایت قدیمی و بحث برانگیز علوم غریبه که این روزها هنوز که هنوزه طرفدار داره.
درتوضیحات مرتبط با این فایل در سایت منبع اومده: لازم به ذكر است كه اشخاصي كه عمليات جن گيري انجام ميدند بايد خيلي از قدرت روحي بالايي برخوردار باشند و كمتر كسي ميتونه اين عمل رو به صورت كامل انجام بده تا خودش هم ضرر نكنه در اكثر اوقات پيش آمده كه بعد از اين مراسم ها شخص جن گير مورد هجوم برخي از اجنه قرار گرفته و جان خودشون رو از دست داده در اين مراسمها فرد جن گير چيزي رو ميبينه كه كمتر كسي ميتونه اون رو تحمل كنه كه باز هم قدرت روحي اون شخص باعث ميشه تا صدمه نبينه و اعتماد به نفس خودش رو از دست نده . اون چيز هم اينه كه اون فرد اجنه ي شرير رو به صورت واقعي ميبينه نه تمثيل به شكلي يا فردي ديگر يعني به شكل آتش و بسيار خوف ناك كه در اين زمان قدرت روحيه اون شخص باعث ميشه همه ي اون كارها رو بكنه. ونيزبعد مراسم تا چندين روز و حتي چندين ماه مورد اذيت و ازار اين موجودات قرار ميگيرند و در مراسماتي نيز جن از بين ميره و كشته ميشه كه در اين مراسمات فرد جن گير مورد غضب خانواده ي اون جن قرار ميگيره و باز هم مورد ازيت وازار واقع ميشه پس همه ي اين چيزها به قدرت روح اون جن گير براي همين اشخاصي كه اين كار رو انجام ميدن خيلي كم هستند.در هرصورت فک کنم برای دوستانیکه تا بحال این قبیل صحنه ها رو ندیدن جالب باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنده باشیدو برقرار
منبع: سایت ارواح
.