دوستان یه مقدار اطلاعات در مورد این بیماری میخواستم بی زحمت دقیق باشه
دوستان یه مقدار اطلاعات در مورد این بیماری میخواستم بی زحمت دقیق باشه
به زبون ساده میگم.
یک رگ وجود داره که خون رو به بیضه ها میرسونه. بنا به دلایلی این رگ گشاد میشه و وقتی که شخص به بیضه خودش دست میزنه متوجه میشه که اون رگ گشاد و بزرگ شده. با یک عمل ساده مسیر این رگ عوض میشه.
ممنون ولی توی بیضه درد هم احساس میشه و ایا این درد به زیر شکم و کلیه هم سرایت میکنه ؟ یه مدته که کلیه هام درد میکنه نکنه واریکوسل باشه
ضمنا علائم زنونه تو بيمار بروز ميكنه...
حجيم شدن سينه
چاق شدن...
دوست عزیز
برو دکتر تا مطمئن بشی!!
اینجوری بهتره
سه درجه داره که 3 از نوع شدید و حتما نیاز به عمل جراحی هستش برخلاف خیلی ها که فکر می کنند دقیقا رو بیضه جراحی میشه باید بگم اینطور نیست کمی بالاتر از کشاله ران برش داده میشه و اون رگی که الان دوستمون اشاره کرد کلا برداشته میشه
درجه 1 و 2 خیلی توی تعداد اسپرم مفید تاثیر نداره فقط کمی کاهش میده ولی اگه درمان نشه تبدیل به درجه 3 و بعدا با مشکل مواجه میشی
Last edited by tekno2006; 16-03-2008 at 13:33.
سلام دوستان ببخشید که تو تاپیک قدیمی پست زدم
من هم فکر کنم همین مشکل رو دارم اخه تا این روز فکرشو نمیکردم تا اینکه یهو فهمیدم که باید دفترچه خدمت سربازی رو پر کنم و بفرستم که یکی از دوستان گفت اگه یکی از بیضه ها پایین تر از اون یکی قرار بگیره معاف هستین
که دقیقا هم همون طوری یعنی بیضه چپ بنده پایین تر از راست میسته و اینکه رگ هایی بزرگ در بالای بیضه چپ هستش
بعضی موقع ها هم که هنگام راه رفتن بد جوری درد میگیره
خلاصه تو اینترنت با گوگل جایی نذاشتم بمونه که شانسی این جارو پیدا کردم
حالا یه سوال ایا این مریضی معافیت سربازی داره یا نه؟
اگه فرض کنیم معافیت سربازی رو در بر داره اولین اقداماتی که باید بکنم چیه؟ برمم پیش دکتر یا اونا خودشون تو سربازی تست میکنن ببینن چیه؟
در ضمن یه سوال تو اینترنت چیزی در بارهی حجیم شدن سینه ها ننوشته بود اما یکی از دوستان اینجا گفتن
یه سوال دیگه
آیا کسی از واقعیت این موضوع خبر داره اخه سینه های من حجیم تر شدن طوری که هر کی من رو میبینه میگه نوید بدنسازی رفتی؟
اینم بگم که من قبلا چاق بودم ولی لاغر شدم شکمم اومد عقب اما حجم سینه هام کم نش
ممنون میشم کمکم کنه
در حالت عادی همیشه بیضه چپ کمی پایینتر از بیضه راست قرار داره، ولی توی واریکوسل بیضه دچار پیچ خوردگی میشه و اندازه اش بزرگتر و در نتیجه پایین تر میره. ولی تشخیص اون رو باید به پزشک بسپاری! و برای درمانش باید عمل کنی.سلام دوستان ببخشید که تو تاپیک قدیمی پست زدم
من هم فکر کنم همین مشکل رو دارم اخه تا این روز فکرشو نمیکردم تا اینکه یهو فهمیدم که باید دفترچه خدمت سربازی رو پر کنم و بفرستم که یکی از دوستان گفت اگه یکی از بیضه ها پایین تر از اون یکی قرار بگیره معاف هستین
که دقیقا هم همون طوری یعنی بیضه چپ بنده پایین تر از راست میسته و اینکه رگ هایی بزرگ در بالای بیضه چپ هستش
بعضی موقع ها هم که هنگام راه رفتن بد جوری درد میگیره
خلاصه تو اینترنت با گوگل جایی نذاشتم بمونه که شانسی این جارو پیدا کردم
حالا یه سوال ایا این مریضی معافیت سربازی داره یا نه؟
اگه فرض کنیم معافیت سربازی رو در بر داره اولین اقداماتی که باید بکنم چیه؟ برمم پیش دکتر یا اونا خودشون تو سربازی تست میکنن ببینن چیه؟
در ضمن یه سوال تو اینترنت چیزی در بارهی حجیم شدن سینه ها ننوشته بود اما یکی از دوستان اینجا گفتن
یه سوال دیگه
آیا کسی از واقعیت این موضوع خبر داره اخه سینه های من حجیم تر شدن طوری که هر کی من رو میبینه میگه نوید بدنسازی رفتی؟
اینم بگم که من قبلا چاق بودم ولی لاغر شدم شکمم اومد عقب اما حجم سینه هام کم نش
ممنون میشم کمکم کنه
کسایی که واریکوسل دارن از سربازی معاف میشن، اولین کاری که باید بکنی بری پیش یه اورولوژیست تا معاینت کنه، اگه داشتی میری سازمان نظام وظیفه تا دکترای اونجا معاینت کنن و .....
در ضمن سینه ها هم حجیم نمیشن و هیچ علائم زنونه ای نداره این بیماری و چیزایی که این آخر نوشتی هیچ ربطی به واریکوسل نداره!
ممنون که لطف کردین جواب دادین یه سوال دیگه نام علمی این چی هستش منظورم نام اینگیلیسی هستش
یه سوال دیگه : وقتی ادم به این مبتلا بشه بیشتر کجا هاش درد میگیره یعنی منظورم خود بیضه درد میگیره یا از ناحیه شکم؟
نام انگلیسیش varicocele هست.ممنون که لطف کردین جواب دادین یه سوال دیگه نام علمی این چی هستش منظورم نام اینگیلیسی هستش
یه سوال دیگه : وقتی ادم به این مبتلا بشه بیشتر کجا هاش درد میگیره یعنی منظورم خود بیضه درد میگیره یا از ناحیه شکم؟
نه، فقط گاهی اوقات ناحیه تناسلی درد میگیره و ممکنه بیضه ها تغییر شکل بدن. ولی این بیماری اگه درمان نشه مشکل فیزیکی زیادی ایجاد نمیکنه، فقط مشکل باروری وجود داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)