تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 62

نام تاپيک: واریکوسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض واریکوسل

دوستان یه مقدار اطلاعات در مورد این بیماری میخواستم بی زحمت دقیق باشه

داره خودمونی میشه Windows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به زبون ساده میگم.
    یک رگ وجود داره که خون رو به بیضه ها میرسونه. بنا به دلایلی این رگ گشاد میشه و وقتی که شخص به بیضه خودش دست میزنه متوجه میشه که اون رگ گشاد و بزرگ شده. با یک عمل ساده مسیر این رگ عوض میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

ممنون ولی توی بیضه درد هم احساس میشه و ایا این درد به زیر شکم و کلیه هم سرایت میکنه ؟ یه مدته که کلیه هام درد میکنه نکنه واریکوسل باشه

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

ضمنا علائم زنونه تو بيمار بروز ميكنه...
    حجيم شدن سينه
    چاق شدن...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوست عزیز
    برو دکتر تا مطمئن بشی!!
    اینجوری بهتره

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سه درجه داره که 3 از نوع شدید و حتما نیاز به عمل جراحی هستش برخلاف خیلی ها که فکر می کنند دقیقا رو بیضه جراحی میشه باید بگم اینطور نیست کمی بالاتر از کشاله ران برش داده میشه و اون رگی که الان دوستمون اشاره کرد کلا برداشته میشه
    درجه 1 و 2 خیلی توی تعداد اسپرم مفید تاثیر نداره فقط کمی کاهش میده ولی اگه درمان نشه تبدیل به درجه 3 و بعدا با مشکل مواجه میشی
    Last edited by tekno2006; 16-03-2008 at 13:33.

7. این کاربر از tekno2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید که تو تاپیک قدیمی پست زدم
    من هم فکر کنم همین مشکل رو دارم اخه تا این روز فکرشو نمیکردم تا اینکه یهو فهمیدم که باید دفترچه خدمت سربازی رو پر کنم و بفرستم که یکی از دوستان گفت اگه یکی از بیضه ها پایین تر از اون یکی قرار بگیره معاف هستین
    که دقیقا هم همون طوری یعنی بیضه چپ بنده پایین تر از راست میسته و اینکه رگ هایی بزرگ در بالای بیضه چپ هستش
    بعضی موقع ها هم که هنگام راه رفتن بد جوری درد میگیره
    خلاصه تو اینترنت با گوگل جایی نذاشتم بمونه که شانسی این جارو پیدا کردم
    حالا یه سوال ایا این مریضی معافیت سربازی داره یا نه؟
    اگه فرض کنیم معافیت سربازی رو در بر داره اولین اقداماتی که باید بکنم چیه؟ برمم پیش دکتر یا اونا خودشون تو سربازی تست میکنن ببینن چیه؟
    در ضمن یه سوال تو اینترنت چیزی در بارهی حجیم شدن سینه ها ننوشته بود اما یکی از دوستان اینجا گفتن
    یه سوال دیگه
    آیا کسی از واقعیت این موضوع خبر داره اخه سینه های من حجیم تر شدن طوری که هر کی من رو میبینه میگه نوید بدنسازی رفتی؟
    اینم بگم که من قبلا چاق بودم ولی لاغر شدم شکمم اومد عقب اما حجم سینه هام کم نش
    ممنون میشم کمکم کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید که تو تاپیک قدیمی پست زدم
    من هم فکر کنم همین مشکل رو دارم اخه تا این روز فکرشو نمیکردم تا اینکه یهو فهمیدم که باید دفترچه خدمت سربازی رو پر کنم و بفرستم که یکی از دوستان گفت اگه یکی از بیضه ها پایین تر از اون یکی قرار بگیره معاف هستین
    که دقیقا هم همون طوری یعنی بیضه چپ بنده پایین تر از راست میسته و اینکه رگ هایی بزرگ در بالای بیضه چپ هستش
    بعضی موقع ها هم که هنگام راه رفتن بد جوری درد میگیره
    خلاصه تو اینترنت با گوگل جایی نذاشتم بمونه که شانسی این جارو پیدا کردم
    حالا یه سوال ایا این مریضی معافیت سربازی داره یا نه؟
    اگه فرض کنیم معافیت سربازی رو در بر داره اولین اقداماتی که باید بکنم چیه؟ برمم پیش دکتر یا اونا خودشون تو سربازی تست میکنن ببینن چیه؟
    در ضمن یه سوال تو اینترنت چیزی در بارهی حجیم شدن سینه ها ننوشته بود اما یکی از دوستان اینجا گفتن
    یه سوال دیگه
    آیا کسی از واقعیت این موضوع خبر داره اخه سینه های من حجیم تر شدن طوری که هر کی من رو میبینه میگه نوید بدنسازی رفتی؟
    اینم بگم که من قبلا چاق بودم ولی لاغر شدم شکمم اومد عقب اما حجم سینه هام کم نش
    ممنون میشم کمکم کنه
    در حالت عادی همیشه بیضه چپ کمی پایینتر از بیضه راست قرار داره، ولی توی واریکوسل بیضه دچار پیچ خوردگی میشه و اندازه اش بزرگتر و در نتیجه پایین تر میره. ولی تشخیص اون رو باید به پزشک بسپاری! و برای درمانش باید عمل کنی.
    کسایی که واریکوسل دارن از سربازی معاف میشن، اولین کاری که باید بکنی بری پیش یه اورولوژیست تا معاینت کنه، اگه داشتی میری سازمان نظام وظیفه تا دکترای اونجا معاینت کنن و .....
    در ضمن سینه ها هم حجیم نمیشن و هیچ علائم زنونه ای نداره این بیماری و چیزایی که این آخر نوشتی هیچ ربطی به واریکوسل نداره!

10. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

در حالت عادی همیشه بیضه چپ کمی پایینتر از بیضه راست قرار داره، ولی توی واریکوسل بیضه دچار پیچ خوردگی میشه و اندازه اش بزرگتر و در نتیجه پایین تر میره. ولی تشخیص اون رو باید به پزشک بسپاری! و برای درمانش باید عمل کنی.
    کسایی که واریکوسل دارن از سربازی معاف میشن، اولین کاری که باید بکنی بری پیش یه اورولوژیست تا معاینت کنه، اگه داشتی میری سازمان نظام وظیفه تا دکترای اونجا معاینت کنن و .....
    در ضمن سینه ها هم حجیم نمیشن و هیچ علائم زنونه ای نداره این بیماری و چیزایی که این آخر نوشتی هیچ ربطی به واریکوسل نداره!
    ممنون که لطف کردین جواب دادین یه سوال دیگه نام علمی این چی هستش منظورم نام اینگیلیسی هستش
    یه سوال دیگه : وقتی ادم به این مبتلا بشه بیشتر کجا هاش درد میگیره یعنی منظورم خود بیضه درد میگیره یا از ناحیه شکم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون که لطف کردین جواب دادین یه سوال دیگه نام علمی این چی هستش منظورم نام اینگیلیسی هستش
    یه سوال دیگه : وقتی ادم به این مبتلا بشه بیشتر کجا هاش درد میگیره یعنی منظورم خود بیضه درد میگیره یا از ناحیه شکم؟
    نام انگلیسیش varicocele هست.
    نه، فقط گاهی اوقات ناحیه تناسلی درد میگیره و ممکنه بیضه ها تغییر شکل بدن. ولی این بیماری اگه درمان نشه مشکل فیزیکی زیادی ایجاد نمیکنه، فقط مشکل باروری وجود داره...

13. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •