در سال 2007 که گذشت به نظر شما کدوم شرکت موفق ترین بود؟
فقط خواهشا از روی تعصب رای ندید و دلیل انتخابتون هم بنویسید
نوکیا
سامسونگ
موتورولا
سونی اریکسون
اپل
ال جی
htc
در سال 2007 که گذشت به نظر شما کدوم شرکت موفق ترین بود؟
فقط خواهشا از روی تعصب رای ندید و دلیل انتخابتون هم بنویسید
جان مادرتون از این تاپیکا نزنید. آخرش جز جنگ و دعوا هیچی نیست!
درسته
واقعآ جز جنگ و ... چیزی نداره
ولی یه چیزی واقعآ بدون تعصب میگم
بدون شک نوکیا نبود چون فقط یه گوشی ن95 8 گیگ رو واقعآ شاهکارانه ارائه داد
بیشتر بین سونی اریکسون و سامسونگ باید بحث بشه
به نظر من هر دو برند واقعآ موفق بودن
سامسونگ توی دوربین واقعآ خودشو کشید بالا
سونی هم که فعلآ داره روی والکمن ش مانور میده (دبلیو 890 و 960 و 760 و 350 و ....)
حالا یه سری شایعات نزدیک به حقیقت در باره ی سونی اریکسون هست اونم گوشیهای جدیدش هست که با نام Xperia میخواد روانه بازار بشه (این اسم رو شرکت سونی اریکسون بنام خودش ثبت کرده . یه چیزی تو مایه های والکمن و ....)
البته اگه این مدلها هم ساخته بشن دخلی با سال 2007 نداره
من دوست دارم هر دو برند رو انتخاب کنم ولی خاب نیشه هر دو رو انتخاب کرد بنابراین رای نمیدم
مسلما نوکیا با ان 95
زشته!واقعا زشته!هیچ کس رای نده!شورشو در اوردید!هی میگیم حرف نزنیم میبینیم نمیشه!میتونم بپرسم سونی اریکسون امسال چی کار کرده؟؟؟یا به عبارتی چی کار کرده که بقیه نکردند؟؟؟باریکترین گوشی دنیا رو زده یا بهترین دوربین موبایل رو؟؟؟؟اون از کا850 که اصلا چنان بد از اب دراومد که دیگه فکر نکنم تولید بشه!اون هم از یه دبل 960 که بعد از دو سال وارد بازار شد و کاملا در مقابل سخت افزار غولی به نام ان95 8گیگ زانو زد!دبل 580 اومد که باز هم یک جاوای دیگه از سونی اریکسون بود که فلاش هم نداره!قیمت 275 تومن!!فرقش با دبل 810 چیه:تنها فرقش همون shake control هست!!!فلاش و دوربین عالی هم غیب شده!!!واکمن 1 شده واکمن 2!!!میرسیم به شرکتهای دیگه:سامسونگ با تولید جی 800 نشون داد کیه و چه کارست!!یه مدتی از سامی تنفر داشتم ولی با تولید بی سر و صدای گوشیهای توپی مانند یو 700 و همین جی 600 و 800 بهش علاقه مند شدم!نو اوری سامسونگ استفاده از دوربینی با قابلیتهای جدید یک دوربین دیجیتالی در موبایل هست!تولید گوشیهای تمام لمسی زیبایی مانند ارمانی هم یکی دیگه از موفقیتهاشه!اما الجی:امسال که هیچی نکرد!!فقط مثل سونی اریکسون معرفی کرد!!یه دونه کا یو 990 رو فرستاد بازار که چون جاوا بود و فقط یک 5 مگاپیکسلی متوسط داشت زیاد جالب نیومد!البته توی 2008 با طراحی جدید نصف لمسی نصف معمولی کمی امیدوارمون کرد ولی در مقابل شرکتهایی مثل نوکی و سامی کاری نکرد!!اما اپل!!اپل که تازه کاره ولی همین ایفونش قابلیتهایی داره که نوکیای 20 ساله نداره!!اگه یک دوربین خوب میداشت حتما اپل رو به عنوان برترین انتخاب میکردیم!اما نوکیا:نوکیا مثل اینکه جدیدا نیروی باتری خیلی اضافه اورده!!!چون 2 تا 2تا سی پی یو اضافه میکنه و ال سی دی های 16 میلیون رنگشو بزرگتر میکنه!!نوکیا امسال تولیدات زیادی داشت!ان 82 با 5 مگاپیکسل قطعا از بهترین کمرا فونهای بازار خواهد بود که البته زیاد به 2007 ربطی نداره!در کل ان81 8 گیگ و ان95 8 گیگ و ان82 ربطی به سال 2007 ندارند!نوکیا در اوایل 2007 توانست با ارایه ی یک سی پی یوی قوی به طور کلی سیمبین رو دگرگون کنه!سیمبینی که پر از باگ و کندی و ویروس و اعصاب خورد کنی بود الان عاری از هر گونه مشکلی هست به طوری که دیگه کاربران نوکیا زیاد انتظار فریم ویرهای جدید رو نمیکشند!در مورد موتورولا نمیدونیم چون بیشتر گوشیهاش وارد ایران نمیشن!
نتیجه ی کلی:سونی اریکسون و الجی امسال بوق بودند!سامسونگ و نوکیا عالی بودند!اپل هنوز زوده که بخواهیم توی این لیست بزاریمش!بقیه ی برندها هم به ما چی!!!!!
اچ تی سی رو برای چی گذاشتید توی لیست؟؟؟؟ما که گوشیهاشو زیاد نمیبینیم!در مورد شیفت هم باید بگم باور کنید وقتی امکانات و برتریهای q1 سامسونگ رو دیدم دیگه در مورد شیفت حرفی نزدم!حالا میفهمم چقدر این شرکت سامسونگ با این همه تبلیغ ولی مظلومه!بمیرم براش!!بقیه ی گوشیهای اچ تی سی چیز خاصی نداشتند و در مقابل ایفون هیچ بودند!(این رو فقط از روی دیده هام در سایتها میگم چون من هنوز یک گوشی اچ تی سی رو هم از نزدیک لمس نکردم!!
شما جی 800 و ک850 و دبلیو 960 و ن95 8 گیگ رو لمس کردی دربارشون قضاوت میکنی ؟؟؟؟؟؟جی 600 ؟؟
نه عزیزم نوازششون کردم!!!دی:
یه کم توی سایتهای ریویو و همینطور همین پی 60ورلد خودمون بگردی میفهمی که جریان چیه!!مثل اینکه اون بیچاره ها که دبل 960 و کا850 خریدند رو یادت رفت؟؟؟بعدش اومدن اینجا میگفتن غلط کردیم!!البته دبلیو 960 درسته که سخت افزاری به قدرتمندی ان95 8 گیگ نداره ولی به نظر من بهتر از ان95 هست!!البته ان95 نزدیک به یک سال زودتر از دبلیو 960 تولید شده!چی 800 هم که چه از لحاظ قیافه و چه از لحاظ باریکی(فراموش نکن دوربین 5 مگاپیکسلی روی این گوشی هست!!)واقعا شاهکاره!اصلا ولش کن!!امسال سونی اریکسون عالی بود درجه یک بود تو دنیا!!!!!در ضمن سر اون ماجرای دعوامون من پیش دستی کردم معذرت خواهی کردم ولی مثل اینکه پستهای زائد اونجا کاملا پاک شدند!!
در لیست بهترین محصولات سال2007 در قسمت موبایل n95 انتخاب شده.
سلام
به نظر من برترين توليد كننده گوشي امسال NOKIA است ميگين چرا:
1. غولي مثل N95 8 gb داد كه فكر كنم تا چند وقتي بي رقيب باشه
2.خيلي بيشتر از ساير برند ها مدل معرفي كرد.(تنوع گوشيهاش خيلي زياده)
3.تو دوربين كه از SE عقب بود جلو زد!!!!(با N95 پوز K850 رو زمين زد حسابي!!!)
4. با طراحي N81 ثابت كرد حرف زيادي تو طراحي واسه زدن داره
5.تو گوشيهاش جاي فلش Xenon خالي بود اونم كه با N82 كامل شد.(ديگه تو انحصار SE نيست)
6.با E90 كل گوشيهاي بيزينسي دنيا رو قبضه روح كرد !!!!
كلا از هر لحاظي نگاه كني NOKIA بي رقيبه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)