تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این انیمیشن رو چگونه ارزیابی می کنید؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • یک انیمیشن ضد ایرانی و پوچ

8 14.55%
  • می شود فقط از دیدن آن لذت برد

11 20.00%
  • انیمیشن کامل چه از نظر بیان و چه از نظر ساخت

36 65.45%
صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 49

نام تاپيک: Persepolis / بحث در مورد انیمیشن پرسپولیس

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض Persepolis / بحث در مورد انیمیشن پرسپولیس

سلام
    من امروز این فیلم زیبا رو دیدم.واقعا فیلم جالبی بود.می خواستم ببینم کسانی که این انیمیشن رو دیدن نظرشون در موردش چیه؟

2. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وارد بحث های سیاسیش نمی شم چون اصلا از سیاست خوشم نمی یاد.
    پرسپولیس انیمیشن خیلی خوبی بود. سناریو خیلی خوب نوشته شده بود و فیلمنامه نویس بخوبی حس های درونیش رو بیان کرده بود. اواسط فیلم یه مقداری زیادی شخصی شد و خسته کننده اما بطور کلی داستان جالبی داشت.
    صحنه پردازی و شخصیت ها هم بخوبی کار شده بودن. چه شخصیت های اصلی مانند مادر بزرگ و چه شخصیت های فرعی مانند خانم های ارشاد که مثل مار کج و راست می شدن. مهمترین نکته ی مثبت فیلم ایرانی بودن شخصیت ها بود. خطوط چهره و رفتار شخصیت ها کاملا ایرانی بود.
    کلا انیمشن با ارزشی بود... .

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

من تا الان این انیمیشن که شما میگید رو ندیدم ولی الان خیلی مایلم ببینمش و نظرمو بدم!!!

فقط امیدوارم مثل فیلمه 300 نباشه!!!(خیلی مسخره بود)

داره خودمونی میشه albaloot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    دل کویر ( .: قومس :. ) --سمنان--

پيش فرض

من تا الان این انیمیشن که شما میگید رو ندیدم ولی الان خیلی مایلم ببینمش و نظرمو بدم!!!

فقط امیدوارم مثل فیلمه 300 نباشه!!!(خیلی مسخره بود)
    لینکشو بذارید

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز سرچ بکنید پیدا می شه تاپیک مربوط به دانلودش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

از نظر فني فيلم جالبي بود و تماشاچي رو خسته نمي كرد ولي باز من از ديدنش ناراحت شدم.

بعد يه سوال چرا اسمش رو perspolis گذاشتن؟
    Last edited by raptor22; 14-02-2008 at 21:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من انیمیشن فوق العاده زیبایی بود و واقعیتهای موجود در ایرانو نشون میداد.

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انیمیشن خیلی توپی بود
    نماهایی که از چهره ی مرجان نشون می داد خیلی با حال بود همه چیزو با دقت نگاه می کرد
    وقتی فلاش بک می خورد فضای فیلم سیاه و سفید می شد که این خیلی تاثیرگذار بود
    اون جایی که یارو بسیجیه می یاد به مادر مرجان به خاطر حجابش تذکر میده خیلی با حال بود و اون قسمتی که اون دو تا خواهر بسیجیها به مرجان گیر می دن که دیگه آخرش بود خیلی با حال بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_infernal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehrun ... En nuestra casa

پيش فرض

يه نقل قول كنم از وبلاگ معلم رياضي و جبر دوره ي دبيرستانمون (علي آقا مربي)
    از آدرس زير:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين انيميشن زيبا در جشنواره کن سال گذشته ميلادي به نمايش در آمد و در ايران هم سر و صداي زيادي به پا کرد. البته اين سر و صداها را صدا و سيما درست کرده بود. ما که تا همين چند وقت پيش اين فيلم را نديده بوديم. اما حالا پيشنهاد مي کنم که حتما ببينيد.
    پرسپوليس داستان واقعي دختري است ايراني به نام مرجان. کارگردان اين فيلم هم همين خانم مرجان ساتراپي است که سعي کرده تا حد زيادي نزديک به واقعيت گوشه اي از تاريخ چند سال اخير ايران را نشان بدهد. داستان فيلم از حدود سال 1356 آغاز مي شود. يعني تقريبا همزمان با اوج گيري تظاهرات عليه رژيم شاه. در ابتداي کار ، تاريخچه اي سريع از کل دوران پهلوي بيان مي کند. خانواده ي مرجان از مخالفان رژيم شاه هستند و همه ي خانواده عليه آن رژيم تظاهرات مي کنند. صحنه هايي که مرجان به لحن بچه گانه و فرانسوي عليه شاه شعار مي دهد ، بسيار جالب و ديدني است.
    خانواده ي مرجان از کمونيست هاي چريک فدايي خلق هستند. عموي مرجان از زندان کشيده هاي رژيم پهلوي است و خانواده ي او از مبارزان عليه رژيم شاهنشاهي ايران اند. صحنه هاي ايام انقلاب و پس از بهمن 57 در اين انيميشن بسيار ديدني است. تصويري بسيار واقعي از ايران 57 و مردمان انقلابيش.
    اما چند ماه پس از انقلاب ورق بر مي گردد و رژيم اسلامي که تازه ريشه دوانده شروع مي کند به نابود کردن افرادي که ممکن است به دليل مبارزات قبل از انقلابشان ادعاهايي داشته باشند. يکي از افرادي که به دست رژيم جديد اعدام مي شود عموي مرجان است. مرجان که علاقه شديدي به عمويش دارد با اين حرکت از انقلاب و رژيم آخوندي متنفر مي شود و از همان زمان سعي مي کند که با هرگونه لجبازي ، مخالفتش با رژيم را نشان بدهد. اصل داستان از اين زمان شروع مي شود ...

نحوه ي اجراي سياه و سفيد انيميشن پرسپوليس بسيار جذاب و ديدني است. البته ايرادهايي اساسي در فيلمنامه و شخصيت پردازي ها دارد و به نظر من اگر موضوع سياسي و ضد رژيم آخوندي اين فيلم نبود ، هيچ وقت به عنوان کانديداي جايزه اسکار انتخاب نمي شد. به هرحال اين اثر نسبت به فيلم 300 بسيار متفاوت است و به نوعي سعي کرده بخشي از تاريخ معاصر ايران را نمايش بدهد. به عقيده ي من در اين فيلم هيچ دروغ بزرگ و هيچ غلوي صورت نگرفته و فقط اشکالش اين است که تمام حقيقت را هم بيان نمي کند. پرسپوليس نگاه دختري ايراني است به تاريخ معاصر کشورش. اما نه نگاهي همه جانبه.
    به هرحال ديدن پرسپوليس در اين روزها که همه جا حال و هواي انقلابي دارد ، خالي از لطف نيست. نگاهي جذاب به تاريخ ايران.

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

که تمام حقيقت را هم بيان نمي کند.
    من با اين جمله موافقم چون واقعا يك طرفه است.

12. این کاربر از raptor22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •