تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آيا امكان داره كه توي فايل Pdf فونت ها باز نشند؟

داره خودمونی میشه samira455's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض آيا امكان داره كه توي فايل Pdf فونت ها باز نشند؟

سلام بچه ها
    می دونیم که فایل های pdf مزیتی که دارند این است که روی هر کامپیوتری حتی اگه فونت مزبور رو نداشته باشه جواب می ده.حالا سوالم اینه که آیا ممکنه این اتفاق پش بییاد که فونت ها در یک فایل pdf بریزه به هم و باز نشه؟

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

فكر نكنم چون همشون استاندارد نوشته مي شوند براي اطمينان شما از ادوبي ريدر 7 استفاده كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می دونیم که فایل های pdf مزیتی که دارند این است که روی هر کامپیوتری حتی اگه فونت مزبور رو نداشته باشه جواب می ده
    كي ميگه؟
    من تاحالا بارها برام اتفاق افتاده كه بعد از باز كردن فايل PDF پيامي مبني بر عدم وجود فونتي خاص دا كامپيوتر داده كه تا آن فونت را نصب نكنم قسمتي از فايل كه با آن فونت نوشته شده اشتباه نمايش داده ميشود

پروفشنال MasterData's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهدالرضا

پيش فرض

منم همین طور شده !
    دلیلش رو هم نفهمیدم

داره خودمونی میشه smhosseini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

فايل هاي pdf بخاطر اين محبوب شد و هست كه ديگه نيازي به وجود فونت خاصي رو سيستم نيست . قالب فايل هاي pdf بصورت image هست و بهمين دليل هم هست كه شما ميتونيد فايل هاي pdf رو توي photoshop باز كنيد. اشكالي كه بعضاً پيش اومده و دوستان باهاش برخورد كردند به نظر من بخاطر ايراداتي در adobe reader بوده است. من خودم يكبار يه فايل pdf كه داراي متن هاي با خطوط ژاپني بود رو باز كردم كه بهم ريخته بود. ولي بعد از دانلود و نصب يه پچ مخصوص از سايت adobe مشكل به راحتي حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض تصحيح

دوست عزيز ممكنه در اين حالت شما در يكي از منوها ي adobe acrobatكه يادم نيست گزينه local font را تيكش بگذاريد ويا برداريد درست ميشه
    Last edited by rezaninja; 29-10-2005 at 18:32. دليل: تصحيح

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فکر کنم به خاطر پایین بودن ورژن برنامتون هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض احتمالاً از قلم Zar استفاده کرده‌اید

مشکلی که برای شما پیش آمده است، به علت استفاده از قلمی است که قابلیت ضمیمه شدن ندارد. اگر از برنامه‌های طراحی قلم(مانند Font Forge-که قبلاً PFA Edit نامیده می‌شد-) استفاده کنید، می‌بینید که برای هر قلم قابلیت ضمیمه شدن را می‌توان فعال/غیرفعال نمود. این کار معمولاً برای حفاظت از حق کپی انجام می‌گیرد و در قلم‌های معروف ایرانی، Zar این‌گونه است. ضمناً این موضوع هیچ ارتباطی به نسخه‌ی برنامه‌ی اکروبات ندارد، چرا که حتی پیش از نسخه‌ی ۱ آن و حتی قبل از ابداع PDF در Postscript(جد PDF، باز هم از شرکت ادوبی) چنین قابلیتی موجود بوده است. ضمناً در تنظیمات برنامه‌ی تولید کننده‌ی PDF(مانند اکروبات و یا GS) می‌توان تنظیم کرد که یک قلم خاص(که اجازه‌ی ضمیمه شدن می‌دهد)، به پرونده‌ی PDF ضمیمه گردد یا خیر. اگر حتماً می‌خواهید از قلم Zar استفاده کنید، قلم‌های شرکت برنا رایانه بد نیستند، چرا که این مشکل را ندارند(اما مشکلات بسیاری از جمله فارسی کردن تمامی عددها از جمله اعداد انگلیسی و ... آن‌ها را نامناسب می‌سازد). این قلم‌ها نامشان با " B" شروع می‌شود و آن‌ها را می‌توانید از روی سایت شرکت ذکر شده دریافت کنید.
    ضمناً از دوستان به خاطر راهنمایی‌هایشان!!! خیلی ممنونم! بیچاره رو حسابی گمراه کردید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •