تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: قرینه کردن یک جسم

داره خودمونی میشه SunRise2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

4 قرینه کردن یک جسم

سلام کسی بلده یک جسمو قرینه کنه من کارام گیر کرده من یک تاپیک دیگه ایجاد کرده بودم کسی جواب نداد مجبور شدم یکی دیگه درست کنم

از مدیران انجمن و سایت درخواست میکنم این تاپیک رو نبندید من کارم گیر کرده

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

مراحل قرینه سازی در Maya

۱. جسمی که قصد قرینه سازیش رو داری رو انتخاب کرده و از ابزار Modify > Freeze Transformation استفاده کن. این ابزار مبنای داده های عددی جسم رو بر پایه ی محل قرارگیریش می کنه. یعنی اگه در channel box نگاه کنی مشاهده خواهی کرد داده های transform , rotation صفر و داده های scale برابر ۱ شدن.

۲. سپس باید مرکز ثقل جسم (همون سه جهتی ای که بر مبناش جسم رو جابجا می کنی) رو در نقطه ی صفر صفر صفر (در واقع مرکز صفحه ی راهنما Grid )قرار بدی. درحالیکه مرکز ثقل جسمت رو می بینی کلید insert بر روی کیبورد رو بزن. حالا می تونی مرکز ثقل رو جابجا کنی. ببرش به نقطه ی صفر صفر صفر و دوباره کلید insert رو بزن تا به حالت عادی برگرده.

۳. با استفاده از Edit > Duplicate یا کلید میانبر Shift + D یه کپی از جسمت ایجاد کن.

۴. حالا باید تشخیص بدی که کپی رو بر مبنای چه محوری می خوای قرینه کنی. بهترین راهنما در گوشه ی سمت چپ نمای دید قرار داده.

۵. در مثال من ، جسم باید روی محور X قرینه می شد. به همین خاطر scale X رو برابر با 1- (گه مخالف مقدار ۱+ جسم دیگه هست) قرار می دم.

ضمنا درصورتیکه جسمت Polygon باشه می تونی از Mesh > Mirror Geometry استفاده کنی که در اینصورت نیازی به انجام مراحل بالا نیست...

داره خودمونی میشه SunRise2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

6

ممنون گل کاشتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •