تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: فایل های ALB در creative zen v plus

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض فایل های ALB در creative zen v plus

سلام
    من وقتی ام پی تری پلیرمو به کامپیوتر میزنم میبینم هنوز فولدر هایی که خیلی وقته که پاکشون کردم تو حافظه دستگاه مونده .گرچه هیچ حجمی هم ندارن ولی هر فولدری که از روز اول ریخته بودم با اینکه بعدا پاکشون کردم هنوز هست.
    وقتی روی فایل ها موس رو میبرم نشون میده که ام پی تری نیستن بلکه alb هستن.
    می تونم این فولدر هارو پاک کنم؟
    اگه پاک کنم مشکلی بوجود میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اينها احتمالا فايل ها و اطلاعات آلبوم هاي موسيقي كه شما رو دستگاهتون دارين هستن

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينها احتمالا فايل ها و اطلاعات آلبوم هاي موسيقي كه شما رو دستگاهتون دارين هستن
    بله درست میگید ولی من موندم اطلاعات فایل های پاک شده که حجمشون هم صفر کیلوبایت هست برای چی باید تو حافظه بمونه؟!
    منظورم اینکه ظاهرا این فولدرها الکی هستن و با خود دستگاه نمیشه دیدشون فقط وقتی به عنوان یه درایو جدید تو کامپیوتر باز میکنم وجود دارن.دیگه هم که قابل پخش نیستن.
    تا حالا کسی این فولدرهارو پاک کرده یا میدونید آیا نیازی بهشون هست یا میتونیم پاکشون کنیم؟

خیلی حالم بد میشه وقتی میبینم فولدر های قدیمی قاطی فولدرهای اصلی هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از تو خود دستگاه امكان پاك كردن آلبوم هائي كه ساختي وجود داره؟
    اگه اره كه از تو خود دستگاه پاك كن

از Seymour بپرسي بيشتر راهنمائيت ميكنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehdi_ag; 17-01-2008 at 15:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره از تو خود دستگاه همه فولدرهارو پاک میکنم و حافظه رو خالی میکنم و دیگه تو دستگاه هیچی رو نشون نمیده ولی وقتی که دستگاهو به کامپیوتر میزنم و حافظه رو باز میکنم میبینم همشون اونجا موندن.فایل اصلی نیستن ها alb هستن و بدون حجم.

یه حالتی شبیه history تو internet explorer داره یعنی تا حالا هر آهنگی که ریختم رو چه الان باشه چه پاکش کرده باشم نشون میده.

یه بار که خواستم آهنگ ها و عکسایی که خود کارخونه تو دستگاه ریخته رو بریزم کامپیوتر این قضیه رو فهمیدم.جالب اینکه تو قسمت عکس و ویدیو هم چین چیزی نیست و همون چیزایی رو نشون میده که خود دستگاه نشون میده.ولی تو قسمت موزیک همه رو یادگاری نگه داشته.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بحث فایل های album art (همون alb) ، لاینحله تقریبا ... یعنی همونطور که گفتی ، میشه پاکشون کرد ، ولی مشکل اینه که دوباره برمیگردن ... خود creative هم اقدامی نکرده ... (شاید بخاطر اینکه خیلی هم قضیه مهمی نیست)

بله ، میشه راههایی پیشنهاد کرد برای حل موقتی قضیه (فرمت کردن دستگاه - آپگرید firmware - پاک کردن فایل های مربوط به بحث albumart*.* ) ... اما هرکدوم از این کارا ، ریسک های خاص خودشون رو دارن ...

با توجه به اینکه دستگاه zen v plus ، از MTP استفاده می کنه (یعنی نیاز به نرم افزار مخصوص یا مدیا پلیر داره) ، بهتره که بهش توجه نکنی ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بحث فایل های album art (همون alb) ، لاینحله تقریبا ... یعنی همونطور که گفتی ، میشه پاکشون کرد ، ولی مشکل اینه که دوباره برمیگردن ... خود creative هم اقدامی نکرده ... (شاید بخاطر اینکه خیلی هم قضیه مهمی نیست)

بله ، میشه راههایی پیشنهاد کرد برای حل موقتی قضیه (فرمت کردن دستگاه - آپگرید firmware - پاک کردن فایل های مربوط به بحث albumart*.* ) ... اما هرکدوم از این کارا ، ریسک های خاص خودشون رو دارن ...

با توجه به اینکه دستگاه zen v plus ، از MTP استفاده می کنه (یعنی نیاز به نرم افزار مخصوص یا مدیا پلیر داره) ، بهتره که بهش توجه نکنی ...
    مرسی.باشه پس باید بی خیال شم که پاکشون کنم.این که گفتی خطرناکه پس خطرناکه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب همونطور که گفتم ، ریسک داره ، ولی اینطوری نیست که مثلا دستگاه رو منفجر کنه !... شما از نرم افزار همراه دستگاه اگه استفاده می کنی ، گزینه format و cleanup داره ، درسته ؟ ....

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب همونطور که گفتم ، ریسک داره ، ولی اینطوری نیست که مثلا دستگاه رو منفجر کنه !... شما از نرم افزار همراه دستگاه اگه استفاده می کنی ، گزینه format و cleanup داره ، درسته ؟ ....
    آره میتونم فرمت کنم.
    میشه بگی چه ریسکی داره؟ چه اتفاقی می افته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من ظاهرا منظورم رو درست بیان نکردم ... صرفا منظورم این بود که باید کار رو درست انجام بدی ... یعنی باید از طریق گزینه هایی که خود نرم افزار در اختیارت میذاری جلو بری و فرمت کنی ... ضمن اینکه فایل هات پاک میشه ، پس اونا رو منتقل کن به Pc ات ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •