تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: کمک ؟؟؟ موقع وصل کردن کول دیسک یا usb به کامپیوتر ، کامپیوتر خودش ریست می کنه یا هنگ میکنه چرا؟؟؟

در آغاز فعالیت bia2amniat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

13 کمک ؟؟؟ موقع وصل کردن کول دیسک یا usb به کامپیوتر ، کامپیوتر خودش ریست می کنه یا هنگ میکنه چرا؟؟؟

سلام به همه من یه مشکل دارم یعنی 2 تا دارم

1- کمک ؟؟؟ موقع وصل کردن کول دیسک یا usb به کامپیوتر ، کامپیوتر خودش ریست می کنه یا هنگ میکنه چرا؟؟؟

2- چرا بعضی موقع که کامپیوترمونو میدیم بیرون ویندوز بریزن خوب وقتی موس و کیبوردمونو بش وثل میکنیم نمیشناسه ؟

مدیر سایت بزرگ بیاتو امنیت

<<<<<< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >>>>>>>>

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همه من یه مشکل دارم یعنی 2 تا دارم

1- کمک ؟؟؟ موقع وصل کردن کول دیسک یا usb به کامپیوتر ، کامپیوتر خودش ریست می کنه یا هنگ میکنه چرا؟؟؟

2- چرا بعضی موقع که کامپیوترمونو میدیم بیرون ویندوز بریزن خوب وقتی موس و کیبوردمونو بش وثل میکنیم نمیشناسه ؟

مدیر سایت بزرگ بیاتو امنیت

<<<<<< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >>>>>>>>

سلام دوست عزیز

سوال اول
    در بعضی مواقع این مشکل میتونه از اختلالات سیستم عامل باشه که با تعویض ویندوز مشکل حل می شه .

همه پورت های usb را امتحان کن ببین اون ها هم همین مشکل را دارن ؟

یه چیز دیگه ای به غیر از کولدیسک را به usb بزن ببین بازم مشکل داری یا نه ؟

گاهی اوقات به دلیل این که انقدر کولدیسک و غیره را کاربران به پورت usb متصل می کنند که باعث گشاد شدن و خراب شدن پورت می شه و همین موضوع موجب اتصال می شه و باعث ریست شدن یا خاموش شدن یا هنگ شدن سیستم می شه و ممکنه به پاور و cpu اسیب وارد کنه .
    شما می تونید با خریدن یک تبدیل usb یکی از usb ها تون را به چهار تا تبدیل کنید و از اون استفاده کنید .

سوال دوم

اگه از پورت ps/2 استفاده می کنید ابتدا باید سیستم را خاموش کنید و بعد از وصل کردن موس و کیبورد سیستم را روشن کنید .
    برای پورت usb این مشکل به ندرت پیش میاد .
    بعضی مواقع به دلیل اینکه درایو موس و کیبورد شما با ویندز نصبی سازگاری نداره این مشکل پیش می یاد که البته بعد از گذشت چند مدت مشکل به طور کامل حل می شه .
    سربلند باشید .
    Last edited by mahdi7610; 16-01-2008 at 23:47.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام
    پیام بازرگانی
    بهتره به جای گزینه نامناسب کول دیسک که یه اسم تجاری هست
    و به علت اینکه یه شرکت که فکر میکنم زولتریکس بود یا شاید هم یه شرکت دیگه اولین فلش مموریها رو با این نام روانه بازار ایران کرد درست مثل :
    مایع ظرف شویی که چون
    اول شرکت داروگر اون با نام تجاری ریکا روانه بازار کرد مردم مایع ظرف شویی رو با هر نامی به عنوان ریکا میشناسن
    پس بهتر است گفته شود :
    مایع ظرف شویی نه ریکا
    فلش مموری یا نام معادل فارسیش بهتر به عهده فارسی رو پاس بداریم بذارم نه کول دیسک

در ضمن تمام حرفهای دوستمون mahdi7610
    99% تایید میشه 1% احتمالات و مالیات و ............. چون هیچ 100% در کامپیوتر وجود نداره به نظر خیلیا 99%
    موفق باشید

4. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز

سوال اول
    در بعضی مواقع این مشکل میتونه از اختلالات سیستم عامل باشه که با تعویض ویندوز مشکل حل می شه .

همه پورت های usb را امتحان کن ببین اون ها هم همین مشکل را دارن ؟

یه چیز دیگه ای به غیر از کولدیسک را به usb بزن ببین بازم مشکل داری یا نه ؟

گاهی اوقات به دلیل این که انقدر کولدیسک و غیره را کاربران به پورت usb متصل می کنند که باعث گشاد شدن و خراب شدن پورت می شه و همین موضوع موجب اتصال می شه و باعث ریست شدن یا خاموش شدن یا هنگ شدن سیستم می شه و ممکنه به پاور و cpu اسیب وارد کنه .
    شما می تونید با خریدن یک تبدیل usb یکی از usb ها تون را به چهار تا تبدیل کنید و از اون استفاده کنید .

سوال دوم

اگه از پورت ps/2 استفاده می کنید ابتدا باید سیستم را خاموش کنید و بعد از وصل کردن موس و کیبورد سیستم را روشن کنید .
    برای پورت usb این مشکل به ندرت پیش میاد .
    بعضی مواقع به دلیل اینکه درایو موس و کیبورد شما با ویندز نصبی سازگاری نداره این مشکل پیش می یاد که البته بعد از گذشت چند مدت مشکل به طور کامل حل می شه .
    سربلند باشید .
    کاملا درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان منم همین مشکل رو دارم و اصلا حل نمیشه.با تمامی پورتهای usb تست کردم همین مشکل رو دارم.الان نزدیک 5 تا ویندوز عوض کردم و بعدش همه usbها رو چک کردم باز هم همین مشکل رو دارم.دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ربطی به ویندوز نداره. سیستم شما برق داره. بدنه مادر بورد یا پاور به کیس میده. یه سیم ارت اگه وصل کنی بهتر میشه. برای حل 100% مشکل باید ببینی برق از کجابه سیستم وارد میشه و عایق بندی کنی. (شاید با واشر گذاشتن زیر پیچهای مادربورد مشکل حل بشه) با یه فازمتر بزن به بدنه کیس ببین روشن میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سیستم برق نداره.با این حالا باز هم بدنه کیس رو به زمین وصل کردم.مادر بورد رو بدون ابنکه رو کیس باشه تست کردم ولی باز هم فرقی نکرد.جالبش هم اینکه موسم رو که usb هست به هر پورت usb وصل میکنم هیچ مشکلی نداره.خواهشا راهنمایی کنید دوستان

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

ممکن کول دیسک ویروس داشته باشه................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز واسه ویروس نیست چون وقتی رم ریدر هم به سیستم وصل میکنم همین اتفاق دوباره میفته

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل یا از برق سیستمه یا از ویندوز که سازگاری نداره.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •