تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: کمک در مورد خاموش شدن n95

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک در مورد خاموش شدن n95

با سلام و خسته نباشید دوستان با گوشیم مشکل دارم لطفا راهنماییی بفرمایید
    اولا گوشیم رو وقتی برای شارژ میذارم حتی اگر 12 ساعت هم بمونه خط شارژ ثابت نمیشه و فول رو نشون نمیده و مدام گژ شارژ در حال حرکت از یک به 7 خط می باشد البته شارژ رو هم در حالت خاموش و هم روشن امتحان کردم و فرقی نمی کند. هرچند که بعد از اینکه از شارژر جداش می کنم به اندازه یک باطری فول کار میکند.
    مشکل اصلی اینه که بعضی وقتها خودبخود خاموش میشه حتی اگر به شارژر وصل باشه و وقتی که روشنش میکنم بعضا دوباره خاموش میشه و بعد از 2 یا 3 بار خاموش شدن از اون و روشن کردن از من درست میشه.
    در ضمن این گوشی رو نو گرفتم حدود 3 هفته به ورژن 20 هم آپگریدش کردم و فرقی نکرده در ضمن یکبار هم مستر ریستش کردم که شاید از ویروس باشه ولی فرقی نکرد.
    خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید که باید باطری رو عوض کنم یا چاره ای وجود دارد. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دو حالت داره!!یا اینکه گوشی قاط زده و باید ریستش کنی تا درست بشه و یا اینکه باتریت خرابه!البته اگه باتریت عمرش مثل همون روزیه که گوشی رو خریدی و اذیتت نمیکنه پس باتریت سالمه!البته فکر کنم باتری ان95 بعد از 1.5 روز خالی میشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

یعنی گوشی دست دوم بوده که خریدیش؟؟؟اگه اینجوری باشه باید بگم که متاسفانه بهت قالبش کردن!احتمالا گوشی اگه دست دوم باشه پس ضربه خورده هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز اولا خیلی ممونم که جواب دادی
    ولی نه گوشی رو 3 هفته پیش نو خریدم .
    و هفته اول مشکلی نداشت و بعد اینجوری شد راستش بنظرم مقدار خاموش شدنش هم مرتب داره زیادتر میشه مثلا امروز حدودا 5 بار خاموش شد و فکرش بکن بهت زنگ میزنن داری جواب می دی یهو خاموش میشه یا برعکس. در هر صورت از توجه ات خیلی ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

انواع فرمتها رو روی گوشی امتحان کن!گوشی رو بدون مموری کارت روشن کن و ببین که ایا بدون مموری باز هم با مشکل خاموش و روشن شدن مواجه هستی!برای فرمت گوشی رو خاموش کن و همینطور که دکمه ی روشن شدن رو میزنی دستت رو همزمان روی 3 دکمه ی سبز و ستاره و 3 بگیر!اگه خوب گرفتی یه قسمت میاد مربوط به تنظیم ساعت و مشخصات کلی که این یعنی گوشی فرمت شده!اما اگه گوشی باز هم روشن شد و لوگوی نوکیا اومد دوباره گوشی رو خاموش کن و سپس روشن کن و بلافاصله دستت رو روی 3 دکمه ای که ذکر کردم بگیر!اونقدر امتحان کن تا بگیره!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از توجه ات
    مموری را دراوردم حالا امتحان میکنم ببینم چی میشه راستی اگر مشکل برطرف بشه با فرمت مموری کار درست می شه یا به چیز دیگری ربط دارد.
    باز هم تشکر

داره خودمونی میشه pastgirls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم یه 5700 داشتم اون قدیم ندیما رو فرش افتاد زمید خیلی اروم
    از اون روز به بعد خاموش میشد بعد از کلی ریستو اینا بردم پیشه آشنامون تعمیر کار حرفه ای از بالای گوشی اون قسمت دکمه خاموش روشن مشکل پیدا کرده بود و با یه اشاره کوچیک تو جیب خاموش میشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بدون مموری بازهم خاموش روشن شد
    ریست هم به همون طریقی که گفتی انجام دادم ولی فایده ای نداره و همین الان که به شارژر هم وصل هست ولی حدود 8 بار خاموش شد و تا روشنش میکنم و صفحه اصلی میاد دوباره خاموش میشه .

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوست عزیز با یک باتری Bl-5f دیگر امتحان بکن ببین مشکلی داره یا نه.قبلا برنامه خاصی نصب کردی روی گوشیت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دکمه ی پاور گوشی(on/off)گوشی خرابه!شما گوشی رو باز کنید و دکمه ی پاور رو کمی دست کاری کنید و در جای خودش محکمش کنید حتما درست میشه!!اگه نشد پس مشکل از باتریه×

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •