تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: افزودن یک سی دی رام دیگر (راهنمایی)؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض افزودن یک سی دی رام دیگر (راهنمایی)؟

سلام
    رو کیس کامپیوترم یک سی دی رایتر و سی دی رام نصب است می خوام یک دی وی دی رایتر دیگه بهش اضافه کنم چه کار باید بکنم بعضی ها بهم گفتن نمیشه لطفا راهنمایی کنید در ضمن چهار تا پورت usb رو کامپیوترم دارم آیا امکان داره پورت usb دیگه ای اضافه کنم روی مادر بوردم که جایی نمونده با تشکر

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    رو کیس کامپیوترم یک سی دی رایتر و سی دی رام نصب است می خوام یک دی وی دی رایتر دیگه بهش اضافه کنم چه کار باید بکنم بعضی ها بهم گفتن نمیشه لطفا راهنمایی کنید در ضمن چهار تا پورت usb رو کامپیوترم دارم آیا امکان داره پورت usb دیگه ای اضافه کنم روی مادر بوردم که جایی نمونده با تشکر
    سلام
    اگه از کابلهای ide استفاده می کنی می تونی دی وی دی را به کابل ide هارد بزنی البته باید بگم سرعت سیستمت خیلی خیلی پایین می یاد .
    البته هارد را master قرار بده و دی وی دی را slave .
    یا می تونی بری بازار و یه کابل بگیری که سه یا چهار تا کانکتور داشته باشی . و هر سه تا دیوایس را به اون وصل کنی .

سربلند باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم از لطف شما

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام
    باید دقت کنی چون اگه جامپر اشتبه بزنی سیستم موقع بوت شدن ارور میده و بوت نمیشه
    البطه پل سومی هم وجود داره که نمیدونم دقیقا چی کار میکنه اگه کسی میدونه لطفا کارش بگه
    مچکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان دیگه اگه اطلاعات دیگری دارند ممنون می شم که من رو هم در جریان قرار بدهند با تشکر از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستان دیگه اگه اطلاعات دیگری دارند ممنون می شم که من رو هم در جریان قرار بدهند با تشکر از همه دوستان
    سلام
    هیچ اطلاعاتی دیگه ای نمی خواد . اخه چیزی نداره
    فقط باید هنگام استفاده از master و slave از اون قطعه ای که کار بیشتری می کشی را master قرار بدی .
    چون هادر کم سرعترین قطعه هستش حتما حتما باید master باشه .
    اگه شما یه استوریج دیگه را با هارد به یه کابل بزنی اون قطعه با سرعتی معادل سرعت هارد کار خواهد کرد . یعنی سرعت شما کوفتی خواهد شد .
    بهتره یه کابل بگیری که چند تا استوریج را ساپورت کنه .
    دیگه قرار دادن جامپر ها هم فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه .
    در ضمن در هر کابل فقط یک قطعه باید master باشه بقیه قطعات باید slave باشه .

سربلند باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    هیچ اطلاعاتی دیگه ای نمی خواد . اخه چیزی نداره
    فقط باید هنگام استفاده از master و slave از اون قطعه ای که کار بیشتری می کشی را master قرار بدی .
    چون هادر کم سرعترین قطعه هستش حتما حتما باید master باشه .
    اگه شما یه استوریج دیگه را با هارد به یه کابل بزنی اون قطعه با سرعتی معادل سرعت هارد کار خواهد کرد . یعنی سرعت شما کوفتی خواهد شد .
    بهتره یه کابل بگیری که چند تا استوریج را ساپورت کنه .
    دیگه قرار دادن جامپر ها هم فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه .
    در ضمن در هر کابل فقط یک قطعه باید master باشه بقیه قطعات باید slave باشه .

سربلند باشید.
    masrer و slave فکر نمیکنم ربطی به سرعت داشته باشند فقط موقع بوت کردن وظیفشون انجام میدن اگه جور دیگه ای هست لطف کنین و دلیلش بگین دوست دارم بدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نکته ی مهمی که حتما باید بهش توجه کنی پاور کامپیوترته. اگر می خوایی همه ی این دستگاه ها رو با هم فعال نگه داری باید پاورت بالاتر از 400 وات باشه. در ضمن. با این شرایط که می گی میتونی به جای cd rom یک دی وی دی اضافه کنی چون دیگه عملا سی دی لازمت نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

masrer و slave فکر نمیکنم ربطی به سرعت داشته باشند فقط موقع بوت کردن وظیفشون انجام میدن اگه جور دیگه ای هست لطف کنین و دلیلش بگین دوست دارم بدونم
    سلام
    دوست عزیز ربطی به اون سرعت که منظور شما هست نداره . شاید منظورما درست نرسوندم .
    منظورم اینه که قطعه ای که در حالت master هستش زوردتر از قطعه ای که در حالت slave هست شناخته می شه .
    بنابراین هارد همین طوری سرعت از بقیه قطعات کمتر هستش پس برای این که سریعتر شناسایی بشه بهتره در حالت master قرار بگیره . چون همه کار ما با هارد هستش .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ربطی به اون سرعت که منظور شما هست نداره . شاید منظورما درست نرسوندم .
    منظورم اینه که قطعه ای که در حالت master هستش زوردتر از قطعه ای که در حالت slave هست شناخته می شه .
    بنابراین هارد همین طوری سرعت از بقیه قطعات کمتر هستش پس برای این که سریعتر شناسایی بشه بهتره در حالت master قرار بگیره . چون همه کار ما با هارد هستش .
    سلام
    حال شد دستت درد نکنه آخه همه که باهوش نیستن وقتی میگین سرعت ممکن یاد need for speed بیفتن
    با این حال مچکرم
    موفق باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •