تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: بهترين گوشي توي سوني اريكسون چيه؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض بهترين گوشي توي سوني اريكسون چيه؟

اقا من 200 تومان پول دارم حالا يك گوشي كه هم ظاهرش خوب باشه هم عكس خوب بگيره هم بولوتوس داشته باشه و هم صداش خوب باشه چيه و قيمتش چقدره اگه ميشه عكس هم ازش بدين
    مرسي

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ببین دوست عزیز بیا توی همون تاپیک قبلیت توی قسمت کلوپ گوشیها اونجا برات کامل توضیح دادم دو تاپیک نزن.عکس هم برات میذارم فقط بیا
    بیا آدرسم برات گذاشتم که اگه گمش کردی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by zimka_14162; 15-01-2008 at 11:36.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ا ا ا ا چی شد؟
    مگه توی اون تاپیک چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خدا من فقط گوشی معرفی کردم الان تاپیک نیستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    توش هیچ چی نبود باور کنید هیچی بابت دادن دو تا پست توی اون تاپیک من یک ساعت از وقت خودم رو تلف کردم.الان کجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دبل 610 و دبل810 تو این قیمت هستن ولی فکر کنم در کل6120 از همه مناسبتر باشه که قیمتش هم 225 تومنه

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مدیر اومده کاظم جون..50 تا پست منم پرید..امروز 29 پ خ داشتم.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ا ا ا ا چی شد؟
    مگه توی اون تاپیک چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خدا من فقط گوشی معرفی کردم الان تاپیک نیستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    توش هیچ چی نبود باور کنید هیچی بابت دادن دو تا پست توی اون تاپیک من یک ساعت از وقت خودم رو تلف کردم.الان کجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت؟
    کاظم جان تازگیها بجای قفل کردن تاپیک حذفش میکنن!
    منم تو تاپیک افتضاحی.... غیرتی شدم یه پست کت و کلفت دادم ولی تا اومدم ببینم چه خبره دیدم حذفش کردن!
    خیلی قاطی کرده بودم!!!

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مدیر اومده کاظم جون..50 تا پست منم پرید..امروز 29 پ خ داشتم.
    یه پست بی ربط
    بلستر جون چی شده؟
    خدا بد نده!
    آواتارت چرا به این وضع افتاده.نا مرد دستش خیلی سنگین بوده
    اگه کمک میخای بگو تا بیام حساب طرفو برسیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به خدا حیف اون دو تا پستام بود چه ریویویی گذاشته بودم با هزار زحمت نصفشون رو از تو هیستوری پیدا کرم نصف بقیش نبود
    اقا اخر چيكار كنم بهترين گوشي از لحاظ تصوير صدا و كيفيت و نازكي و زيبايي چيه جون من يه عكس بدين قاطي كردم هر كي مياد يه چيز ميگه
    يكي ميگه اين خوبه اون يكي ميگه اين سيخي چنده اونو بگير اخر كودوم بهتره دوستان عزيز!!!!
    لطفا اوني كه از همه بهتره رو بگين
    مرسي
    خب شما مهمترین چیز رو نگفتین یعنی اینکه گوشی سیمباین باشه یا نه.بعضی ها میگن سی میبان سرعتش پایین ولی این جدیدا با اون سی پی یو های خفن اصلا پایین نیست و بالاست.
    -نظر من رو میخوای حتما گوشی سیمباین دار بخر بهتره خیلی بهتره.
    ------------
    تا حدود 300 هزار تومان تنها گوشی سیمباین با سرعت بالا و کیفیت صفحه و صدای خوب و با کیفیت و زیبا 5700 هستش که متاسفانه ضخامتش باریک نیست و متوسطه.قیمتش 250 هزار تومان
    اما اگه باریکی واست مهمه شک نکن 6120 کلاسیک نوکیا رو بخر اگه رنگ نقره ایش رو گیر آوردی که چه بهترو اینکه این رنگ خز نیست.قیمت این گوشی 225-20 هزار تومان هستش که نسبت به قیمت بهترینه بی برو برگرد.صدای هر دو گوشی متوسط و درحد کا750 شاید یه نمه بیشتر هستش کیفیت هر دوتاییشون خوبه اما 5700 چون دو اسپیکر داره و صداش استریوست کیفیتش خیلی خوبه من شنیدم واقعا خوبه باسش حرف نداره.
    در ضمن دوربین این دو گوشی 2 مگاپیکسل هستش.
    این عکس از 5700

اینم عکس از 6120

چون تاکیدم بیشتر روی این دو گوشی هستش برات دو تا عکس میذارم.هردو خیلی خوب هستش.

اینم از گوشیهای سیمباین دار که تکلیفش مشخص شد
    ------------------
    اما اگه گوشی میخوای که سیمباین نباشه بی برو برگرد بهترین انتخاب D900 سامسونگ هستش قیمتش هم به حدود 190 رسیده. دوربین 3مگاپیسکل عالی .صدای متوسط.زیبا و کشویی.امکانات بالاتر از سونی اریکسونی ها ولی هندسفریش به سری سونی اریکسون اصلا نمیرسه.
    هیچ گوشی توی این قیمت به این گوشی نمیرسه واقعا حرف نداره.

توی عکس اینجوری معلوم میشه ولی گوشی خیلی خوشکلی هستش و باریک.
    اگه یه گوشی باریک میخوای و خوشکل و زیبا که این روزا هم قیمتش افت کرده گوشی U600سامسونگ هستش تقریبا امکانات دی900 رو داره اما باریکتر هستش و حالت اسلایدش راحت تر عکساش تقریبا در یک حد شاید یو600 یه نمه بهتر باشه .یو600 دارای 4 کلید لمسی هستش که واقعا خیلی باحال و باکلاسه در ضمن صدای دی900 از یو600 یه نمه بلندتر اگه به دی900 امتیاز 10 رو بدهیم به یو600 امتیاز 8.5 رو میدیم.
    در ضمن یو600 باریکترین گوشی کشویی دنیا هستش.که امکانات و قیمت خیلی خوبی داره قیمتش الان 230 تومان شده توی این مدت افتش رو کرد.
    اینم یه عکس از یو600 سامسونگ

خب تا به حال خیلی انتخابای خوبی داشتیم.
    اما اگه یه گوشی میخوای که دوربین 2 خوبی داشته باشه و باریک باشه و صدای خوبی داشته باشه اما این گوشی هم سیمباین نیستش و قیمتش هم تقریبا افت کرده دبلیو610 هستش به قیمت 195تومان.ولی اگه من باشم اگه بخوام توی این قیمت گوشی بخرم همون دی900 رو میخرم در ضمن صدای دبلیو610 یه نمه از دی900 بلندتر و با کیفیت تر و بین این گوشیها بهترین هندسفری رو داره اما بازم چه در کیفیت و چه در بلندی در اسپیکر و هدفون به پای 5700 نوکیا نخواهد رسید.
    اینم عکسش:
    Last edited by zimka_14162; 15-01-2008 at 17:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در کل برای حدود 200 تومان در صورتی که صدای هدفون براتون مهم نباشه و زیبایی و دوربین و کشویی بودن و ال سی دی با کیفیت و باحال برات مهم باشه دی900 سامسونگ پیشنهاد میشه به قیمت 190 تومان.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

گوشی z710 هم گوشی خوبی هست!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •