سلام
جديدا توي بازار يه گوشيهايي اومده كه اكثرا هم چيني و كره اي هستن و lcd بزرگي دارن و قيمتشون هم خوبه.ويندوز موبايل هم روشون نصبه.مي خواستم بدونم اينها خوب در اومده يا نه؟
سلام
جديدا توي بازار يه گوشيهايي اومده كه اكثرا هم چيني و كره اي هستن و lcd بزرگي دارن و قيمتشون هم خوبه.ويندوز موبايل هم روشون نصبه.مي خواستم بدونم اينها خوب در اومده يا نه؟
فعلاً من دست هر كي ديدم يه چيز معمولي بوده فقط تلويزيون داره اونم اكثراً بايد ثابت باشه
در ضمن سرعت بلوتوث اونها هم پائين يعني 2 نيستند
خوب از قدیم گفتن هرچی پول بدی آش میخوری
من شخصا اصلا گوشی های چینی رو توصیه نمیکنم . چون خراب شدنشون دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
این گوشی هایی که شما میگی مدلش رو بگو تا برات بگم چه جور گوشی ایه ؟
اگه منظورت Tv mobile هست قضیه فرق داره اون ها نسبتا بد نیستن . یک تاپیک در مورد Tv mobile ها هست سری به اون جا بزن .
سلام
بله منظورم همونائي هست كه tv دارن.در ضمن اول همشون چيني بودن ولي الان كره اي هم اومده.البته من از يه فروشنده هاشون سوال كردم گفت توي ايران هيچ نمايندگي و گارانتي ي نداره.
ولي در كل به نظر من اگه زود خراب نشنند نسبت به قيمتشون خيلي مي ارزه.
سلام
هیچ کدوم از گوشی های آشغال و مزخرف چینی ویندوز موبایل روشون نصب نیست ، درسته نوشته ویندوز موبایل ولی کاملا الکیه من دوستم گول خورد یعنی منم گول خوردم با من مشورت کرد گفتم اگه ویندوز موبایل داره خوبه اونم رفت گرفت وقتی اورد دیدم که اومدن نامردها شبیه ویندوز موبایلو درست کردند و اسمشم گذاشتن ویندوز ، خیلی حواست باشه .(حداکثر 3 ماه برات عمر میکنه)
باید با نخریدن این گوشی ها نسل این گوشی ها را برچینیم.
موفق باشید و یا علی./
سلام
2 تا ار دوستای من از این گوشیا دارن :
رابط کاربر سخت و غیر آشنا برای کاربرانی که تا قبل از این با گوشیهای روند بازار کار کردن
پیش اومدن اشکالات مسخره و غیر منتظره در رابطه با بلوتوث (هر 2 تا دوستای من با بلوتوث این گوشیا به شدت مشکل داشتن)
یا علی
ممنون از نظرات همتون.
يه نفر ديگه هم بهم گفته بود خوب نيستن.ولي چون خيلي شيكه و ارزون(و دليلهاي ديگه كه بالا گفتم)آدمو وسوسه ميكنه.
مهمون اول و آخرش خودتی خیلی برات خوب کارکنن 3تا ماهه
درسته که ارزونه اما اگه شانس داشته باشی حالا حالا ها برات کار می کنه
اکسرا بلوتوسشون میسوزه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)