اگه می تونین هر کی چند تا سوال بذاره، می تونیم یه عالمه سوال داشته باشیم!اگه ممکنه بیشتر از مکانیک باشه.
سوال ها رو بذاریم، به سوال های دیگران جواب بدیم و بحث کنیم. این یعنی پیشرفت!
هستین؟
اگه می تونین هر کی چند تا سوال بذاره، می تونیم یه عالمه سوال داشته باشیم!اگه ممکنه بیشتر از مکانیک باشه.
سوال ها رو بذاریم، به سوال های دیگران جواب بدیم و بحث کنیم. این یعنی پیشرفت!
هستین؟
سلام
گفتین سوال بپرسیم جواب بدیم خوب این فرمول برای سال اول فیزیک است بخش الکتریسیته رو برام توضیح بدید
P=v^2/r
کار خوبی هست اصلان جان ... فقط من اسم تاپیک رو تغییر دادم به " نمونه سوالات المپیاد فیزیک " تا کاربرا اشتباه نکنن و هر سوالی رو نپرسن ...
دوستان اینجا هر کی سوالای از المپیاد های مختلف فیزیک داره می تونه بزراه ... چه جوابش رو بدونه و چه ندونه ... باعث همفکری می شه . من خودم هم سعی می کنم سوال بزارم.
موفق باشید .
ممنون.فقط من اسم تاپیک رو تغییر دادم به " نمونه سوالات المپیاد فیزیک " تا کاربرا اشتباه نکنن و هر سوالی رو نپرسن ...
واقعا جای این تاپیک خالی بود...
خب. یه سوالی داده بودن: با در نظر گرفتن قانون های کپلر، زمین کی در حضیض هست؟
اصولا جواب باید حدودا 15 بهمن باشه. ولی نیست!
سلام اصلان جان ...
چرا قاعدتا باید تو 15 بهمن باشه ؟!؟ این فکر شاید تو ذهن همه باشه که فکر می کن حضیض و اوج و ... دقیقا باید با روزهای سال مطابق باشن ... مثلا چون ما تو زمستون داریم به خورشید نزدیک می شیم ... پس وسط زمستان نزدیک ترین فاصله ی ماست ... این که درست نیست ... منظورم رو متوجه شدی که ...
حالا وقتی می گه زمان رو می خواد خوب شما باید بدونی زمین در چه روزی در اوجه و سرعت مداری رو هم بدونی . اونوقت می تونی زمان رو بدست بیاری .
شاید راه های دگه ای هم باشه ...
یه مقاله ی پی.دی.اف هم میزارم تا دوستان مطالعه کنن ...
موفق باشید .
ما که کپلر خورده ایم... زمان اوج و حضیض در هر سال تقریبا برابر هست. بذار این Pdf رو بخونم ببینم چطور هست... خبر میدم!
سلام
یک سوال از فیزیک هالیدی:
یک درخت در شب سریعتر حرکت می کند یا در روز؟
سوال خوبی هست!سلام
یک سوال از فیزیک هالیدی:
یک درخت در شب سریعتر حرکت می کند یا در روز؟
ولی باید بگه چه وقت از شب یا روز...
سوال همینه.
یه جای دیگه هم گفته کتاب روی میز در شب سریعتر حرکت می کند یا در روز؟
این سوال هم پنج شنبه اولین سوال المپیاد فیزیک بود:
اگر ماه و زمین د را ،در حالی که به دور خورشید می چرخند در یک صفحه در نظر بگیریم ،حرکت ماه همزمان به دور زمین و به دور خورشید چرخزاد خواهد بود یا چرخه زاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)