سلام ، من cd موجود در جعبه گوشیم را که n70 است گم کردم و هرجا هم مراجعه کردم این cd را ندارند . کسی میتونه کمک کنه؟یاجایی را معرفی کنید که بتونم مراجعه و تهیه کنم و یا اگر میشود از جایی دانلود کنم . متشکر![]()
سلام ، من cd موجود در جعبه گوشیم را که n70 است گم کردم و هرجا هم مراجعه کردم این cd را ندارند . کسی میتونه کمک کنه؟یاجایی را معرفی کنید که بتونم مراجعه و تهیه کنم و یا اگر میشود از جایی دانلود کنم . متشکر![]()
اگر پی سی سوئیت میخواید برید به سایت اصلی نوکیا و از اونجا دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ، موضوع تنها پی سی سوئیت نیست فعلا مشکل نصب یو اس بی را دارم که سیستم نمی شناسد و در وحله بعد نیاز به نرم افزارهای مربوطه مثل پی سی سوئیت و غیره
با سلام به شما.
یعنی چی نصب USB ؟ به هر حال اگه میخواهی گوشی رو به کامپیوتر با USB نصب کنی احتیاج به برنامه Nokia PC Suite داری. البته اگر گوشی شما OS 9 به بالا دارد، در بیشتر موافع گوشی رو به عنوان Cool Disc میشناسه. ولی شما گوشی N70 با OS 8 داری. هر کاری کنی نمیشه یه غیر از این نرم افزار گوشی رو به Com وصل کنی. میشه بیشتر توضیح بدی تا بهتر راهنماییت کنم؟
Last edited by Noob Saibot; 21-01-2008 at 12:14.
ممنونم Noob Saibot. من گوشی را از یکی از دوستان خریدم (البته نو بود) و چونcd آن را برداشته بود و پیدا نشد از ابتدا من با ram reader کار میکردم ولی حالا میخوام با اتصال مستقیم به کامپیوتر کارهایی که میخوام انجام بدم و یا از همه امکانات موجود گوشی نظیر web و ... استفاده کنم که به هرحال به cd اولیه نیاز است . ممکنه راهنماییم کنی ؟
توی علاعدین تو طبقه اخر دیدم بفروشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)