دوستان من یه هفته ای هست که سیستمی با این مشخصات رو خریدم.
cpu E6750
M.B Asus P5k-E
Ram 2Gig Dual Geil ultra
VGA ATI HD 2600Xt 512 DDr3
Hard Western 320
Power Green 480
الان بعد از این مدت دو تا بازی رو تو ویستا نصب کردم crysis و Gaers Of War و روزهای اول بدون هیچ مشکلی بازی می کردم اما یه یکی دو روزی هستش به مشکلات عجیبی بر خوردم که دیگه از بس هر راهی رو امتحان کردم و جواب نداده اشکمو در اورده.
داستان ار این قراره که
1- (در ویندوز ویستا و xp)بعضی وقتا و نه همیشه تو وسط بازی یا اولش اول یه علامت هایی مثل نویز (نقطه های سفید رنگی به سرعت و خیلی کم) ظاهر میشن رو سفحه و چند ثانیه بعدش سیستم هنگ می کنه و میپره بیرون از بازی و بعد از کلی زور زدن این پیغام رو می ده که به درلیل پاسخ ندادن display Driver برای چند لحظه این مشکل پیش اومده (به نظر خودم عامل ای پیغام بر می گرده به همون vpu کارت های ATI) و بعضی وقتا هم بدون هیچ مشکلی 1 ساعت هم بازی کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
2-اینکه در xp مثلا دارم سایت می بینم یه دفعه کامپیوتر هنگ می کنه و مانیتور به stand by میره (دقت کنید مانیتور) و باید ریست کنم (شاید این مشکل با ویستا هم پیش بیاد چون من با ویستا تو کار نمی کنم و در کل بیستر با xp کار میکنم.
درایور های گرافیک رو هم آخرین نسخه هاش برای هر دو ویندوز نصب کردم و بعد از این مشکلات برای اینکه بهانه دست کامپیوتر ندم بایوس رو هم آپدیت کردم اما فایده نداشت.
دوستان تو رو خدا بگید بعد از این همه که خرج این سیستم نو کردم مشکل از چیه؟
ممنونم