تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: منبع برای برنامه نویسی C#.Net و Java

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض منبع برای برنامه نویسی C#.Net و Java

سلام دوستان
    قصد دارم تو فرصت 20 روزه بین ترمم برم یکم با Java یا C#.Net آشنا بشم
    یه مرجع در مورد جاوا حتی الامکان مقدماتی تا حد ممکن ! باشه میخوام فعلا نمیخوام خیلی پیشرفته باشه فقط میخوام یکم با کامپایلر جاوا آشنا بشم و برنامه های ساده تا حد کار با بانک اطلاعات باهاش طراحی کنم
    پیش زمینه ای هم تو پاسکال و C و یه مدت کوتا با Virtual C++ 6 دارم و به VB.Net و VB6 هم تسلط کمی دارم یا برنامه نویسی شی گرا هم در حد مختصری آشنایی دارم مثلا با مفاهیم پایه ای شئ گرایی و یکم هم UML
    و یک منبع دیگه هم میخوام واسه برنامه نویسی چند سطحی
    ممنون میشم دوستانی که در این 3 مورد کتابی خوندن که اول از همه ارزش مطالعه رو داشته باشه و ثانیا ساده و روان مفاهیم رو توضیح داده باشه راهنمایی کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد دارم تو فرصت 20 روزه بین ترمم برم یکم با Java یا C#.Net آشنا بشم
    یه مرجع در مورد جاوا حتی الامکان مقدماتی تا حد ممکن ! باشه میخوام فعلا نمیخوام خیلی پیشرفته باشه فقط میخوام یکم با کامپایلر جاوا آشنا بشم و برنامه های ساده تا حد کار با بانک اطلاعات باهاش طراحی کنم
    پیش زمینه ای هم تو پاسکال و C و یه مدت کوتا با Virtual C++ 6 دارم و به VB.Net و VB6 هم تسلط کمی دارم یا برنامه نویسی شی گرا هم در حد مختصری آشنایی دارم مثلا با مفاهیم پایه ای شئ گرایی و یکم هم UML
    و یک منبع دیگه هم میخوام واسه برنامه نویسی چند سطحی
    ممنون میشم دوستانی که در این 3 مورد کتابی خوندن که اول از همه ارزش مطالعه رو داشته باشه و ثانیا ساده و روان مفاهیم رو توضیح داده باشه راهنمایی کنن
    برو تو اين صفه ببين اين كتابه به دردت مي خوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برو تو اين صفه ببين اين كتابه به دردت مي خوره؟

کد:
    ممنون دلفین عزیز کتاب خوبی بنظر میرسه ولی من E-Book نمیخوام آخه اینقدر پای سیستمم مطلب میخونم که دیگه چشام داره از حدقه در میاد
    تو این زمینه ها فکر کنم منبع فارسی بدرد بخور زیاد باشه ولی کدوم منبع واسه شروع خوبه رو نمیدونم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون دلفین عزیز کتاب خوبی بنظر میرسه ولی من E-Book نمیخوام آخه اینقدر پای سیستمم مطلب میخونم که دیگه چشام داره از حدقه در میاد
    تو این زمینه ها فکر کنم منبع فارسی بدرد بخور زیاد باشه ولی کدوم منبع واسه شروع خوبه رو نمیدونم !!!
    راسش نمي دونم واسه شروع كدوم كتاب خوبه ولي اگه زبانت خوب باشه فك كنم خود هلپ برنامه بد نباشه چون معمولا هلپ برنامه ها رو جوري مي نويسن كه از آدماي مبتدي تا متوسطه بتونن يه چيزايي ازش بفهمن و از برنامه استفاده كنن ولي اگه مث من زبونت خوب نيس مجبوري به كتاباي فارسي محدود شي

به نظر من برنامشو بگير نصب كن بعد يه E-Book بگير بخون كه يه كم آشنا شي بفهمي چي به چيه بعد اگه سوالي واست پيش اومد بپرس كه هر كدوم از بر و بچ مي دونن جواب بدن بعد اگه خواسي يه چن تا كتاب بگير و بشين كار كن

اتفاقا منم مي خوام احتمالا C#.net رو تازه شروع كنم ياد بگيرم واسه همين دنبال كتاب و اينجور چيزاش يه كم گشتم ولي كتاباي انگليسي بيشتري نسبت به كتاباي فارسي پيدا كردم ولي چون انگليسيم اصلا خوب نيس واسه همين فقط دو سه تا كتاب فارسي تونسم پيدا كنم كه اونام البته به دردم نخورده هنوز چون هنوز خود برنامه رو نصب نكردم كه ببينم اون كتابا به دردم مي خوره يا نه يا چه مشكلاتي واسم پيش مياد و اون كتابا مي تونه اون مشكلاتو واسم حل كنه يا احتياج به كتاباي ديگه اي دارم؟

واسه همين بت پيشنهاد مي كنم بعد از اينكه برنامشو نصب كردي با يه كتابي شروع كن برو جلو و هر سوالي واست پيش اومدو بپرس يا تو ذهنت داشته باش كه اگه خواسي يه كتاب بخري بگردي تو اون كتاب ببيني واسه حل اون مشكلات راه حلي داره يا نه كه اگه داشت بخري

يه چن تا E-Book بگير يه كميشو بخون و باش كار كن بعد اگه از كتاباش خوشت اومد و خواسي خود كتاباشو بخري كه مجبور نباشي پاي سيستم بشيني كتابا رو بخوني كه چشات از حدقه در بياد

اين لينكا رو ببين به دردت مي خوره يا نه ؟ :

کد:

کد:

کد:

کد:

تو اين لينك يا زير شاخه هاشم مي توني دنبال كتابايي كه مي خواي بگردي :

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •