سلام.من چند سوال در رابطه با نصب ویندوز دارم.
سلام.من چند سوال در رابطه با نصب ویندوز دارم.
یکیش تغییر bootscreen ویندوز و ایجاد در cd نصب بود که در مقالات MB_Danger عزیز خوندم و از ایشون ممنونم.
دومی اینه :
چه جوری میشه عکس پس زمینه رو برای نصب از طریق CD عوض کرد.یعنی پس از نصب عکس مارو تو دسکتاپ نشون بده.
سومی :
چه جوری میشه عبارت Service Pack 2 رو که تو my computer prepertiese نشون میده تغییر داد.
مثلا کرد Service Pack 4.
ممنون.
به حق چیزای ندیده
چه طور بکنیش سرویس پک 4 نمی شه
سلام عزیزم
این کار ها امکان پذیره
باشه برم بنویسم میام برات میزارم
موفق باشی عزیزم
سلام
راستش می شه Service Pack 2 را برداشت اما این که بشه اونا Service Pack 4 کرد یه خورده مشکل هستش .
اخه به نظرم نوع سرویس پک تویه یه فایل دیگه هستش و فقط اسمش توی فایل system propertise نشون داده می شه و باید اون فایل را بشه هک کرد .
اما من اون فایل را پیدا نمی کنم .اگه پیدا بشه مشکل حل می شه .
فکر کنم می خوای یه ویندوز دستکاری شده درست کنی .
درسته ؟
اگه می خوای این کار را بکنی و اشنایی با این کار داری من یه چند تا سوال داشتم که ازت به وقتش می پرسم .
Last edited by mahdi7610; 12-01-2008 at 09:30.
سلام،دوست عزیز
فکر نمی کنم از شبیه سازی حیوانات و ارسال سفینه به کره ماه و هزار چیز دیگه عجیب تر باشه.
دوست عزیز System Properties این اطلاعات را از تو یه فایل یا یه مقدار رجیستری می خونه و در صورت پیدا شدن شما هر چی توش بنویسی نشون میده.البته اگه قابل هک باشه و autoprotection ویندوز هم اونو جایگزین نکنه.من فقط مشکلم اینه که نمی دونم چه فایلی باید تغییر کنه.
سلام عزیزم
این تغییر sp2 به sp4
برای تغییر desktop هم میتونی از روی ویندوزی که نصب کردی image بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی عزیزم
Last edited by winxp; 15-01-2008 at 10:54.
سلام جونم
خسته نباشی
بابا روشش را بگو . می دونیم خوش تیپی
راستی system propertise تو چرا اینجوریه . ویندوزت چیه ؟
حیف موقع امتحاناته وگرنه روتا کم می کردم و می گفتم چه جوری می شه این کار را کرد ( بابا شوخی کردم شوخی سرت نمی شه )
سربلند باشی عزیزم
سلام WinXP عزیز.دستت درد نکنه.واقعا اگه چهار تا مثل تو تو انجمن باشن دیگه هیچکی لنگ نمی مونه.
مارو گرفتی؟
من میگم می خوام Service Pack2 رو عوض کنم.تو عکست رو می زاری.
اینو که خودم بلد بودم تو فتوشاف درست کنم.
راستی اگه از ویندوز image بگیرم عکس پشت زمینه حود به خود اونی میشه که ما می خایم.
ببین چقد علم پیشرفت کرده و ما کجاییم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)