تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: رفع اشكالات شما در دلفي

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

14 رفع اشكالات شما در دلفي

سلام دوستان من دوباره به جمع پي سي ورد پيوستم
    خوب اولا كه اسمم مجتبي است و حرفه ام تو گرافيك ، طراحي سايت ، ميكس ، انيميشن سه بعدي و دو بعدي تا حدودي هك و ...
    حالا هم دارم دلفي كار ميشم
    پس از همه دوستان خواهش ميكنم كه منو تنها نزاردند و به پرسش هاي من و كساني كه تو اين تاپيك هستن جواب بدن،البته من خودم هم تا جايي كه بلد باشم واسه اين تاپيك زحمت ميكشم .
    سولجر جون ، مرد مباح ،نونفرس و بقيه دلفي كارا بشتابيد كه ميخواهيم آباد كنيم
    ===== MOjtaba -DesiGn

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

سلام اولين سوال از خودمه
    من يه پروژه داشت كه شامل 5 تا فرم مي شد .
    من ميخوام برم به فرم دوم و فرم اول بسته شه
    اگر فرم اول رو close كنم كل برنامه close ميشه و اگه هيدن كنم اونوقت اگه تو فرم دوم دكمه close رو بزنيم فرم بسته ميشه اما برنامه هنوز در حال اجراست
    خواهشن كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

ببخشيد بلافاصله پست ميدم آخه خيلي سوال دارم
    سوال دوم اينكه فرق پروسيجر و فانكشن چيه؟
    1 سواله ديگه هم داشتم اونم اين بود كه آيا وقتي يه كامپونت رو استفاده كردي و از برنامت يك فايل exe ساختي و بري تو كامپيوتر طرف اجراش كني،بايد طرف هم اون كامپونت رو داشته باشه؟اگه جواب مثبته من چيكار كنم كه كامپونت داخل خود فايل برنامه باشه(همون فايل exe)

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

دوستان حتما جوابمو بدين

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    اولين كاري كه بايد قبل از پست دادن بايد انجام ميداديد مطالعه قوانين انجمن بود.
    امكان جالبي و منحصر به فردي كه فرم ها دارند امكان ويرايش پست است، يعني لزومي ندارد چند پست متوالي پشت سر هم ايجاد كنيد، كافيست پست اول را ويرايش كنيد.

1- چون Form1 والد Form2‌ است پس در صورت از بين رفتن فرم 1 فرم 2 و كل برنامه از بين خواهد رفت. بايد فرم 1 را مخفي (Hide) كنيد و در روال onClose فرم دوم برنامه را ببنديد (Application.Terminate)

2- اساسي ترين تفاوت روال و تابع اين است كه تابع يك مقدار برميگرداند.

3- خير نيازي نيست روي كامپوتر مقصد كامپوننت را نصب كنيد، كامپوننت داخل فايل exe قرار مي گيرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    حالا يه سوالي واسم پيش اومده اونم اينه كه آيا ميشه آرايه هايي رو كه از نوع string هستند به ترتيب حروف الفبا مرتب كرد؟اگه ميشه خوب چه جوري؟
    سوال 2 : به نظر شما براي يك برنامه حسابداري بهتر است از كدام نوع بانك اطلاعاتي استفاده كنم؟
    سوال 3 : ببخشيد،چقدر طول ميكشه كه آدم يه دلفي كاره حرفه اي بشه(من كششم بالاست و ميتونم خيلي چيزارو زود ياد بگيرم) در ضمن اگه ميشه بگيد كدام كتاب خيلي خوب دلفي رو آموزش ميده(بيشتر ميخوام سطحش حرفه اي باشه).
    خيلي خيلي ممنون دوستان، فكر كنم كه با وجود شما تو دلفي هم موفق بشم

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    حالا يه سوالي واسم پيش اومده اونم اينه كه آيا ميشه آرايه هايي رو كه از نوع string هستند به ترتيب حروف الفبا مرتب كرد؟اگه ميشه خوب چه جوري؟
    سوال 2 : به نظر شما براي يك برنامه حسابداري بهتر است از كدام نوع بانك اطلاعاتي استفاده كنم؟
    سوال 3 : ببخشيد،چقدر طول ميكشه كه آدم يه دلفي كاره حرفه اي بشه(من كششم بالاست و ميتونم خيلي چيزارو زود ياد بگيرم) در ضمن اگه ميشه بگيد كدام كتاب خيلي خوب دلفي رو آموزش ميده(بيشتر ميخوام سطحش حرفه اي باشه).
    سلام
    نميدونم قبلا برنامه نويسي كرديد يا نه، ولي بعضي از سوالات ربطي به زبان دلفي نداره، مثل تفاوت روال با تابع، يا نحوه مرتب كردن آرايه.
    1- بله ميشه آرايه را مرتب كرد، يك راحت خيلي راحت براي انجام اين كار استفاده از كامپوننت ListBox دلفي است، كافيه آرايه خودتون را به يك ListBox اضافه كنيد، بعد خاصيت Sorted ليست باكس را True‌كنيد، خب نتيجه يك ليست مرتب شده است، ميتونيد ليست مرتب شده را به آرايه خودتون كپي كنيد.
    يا ميتونيد بصورت مستقيم روي آرايه كار كنيد.

2- قبلا بحث شده. از هر بانكي ميتونيد استفاده كنيد، براي شروع از Access استفاده كنيد، در صورت بزرگ شدن بانك ميتونيد نوع بانك را تغيير دهيد.

3- در مورد كتاب، اول راهنماي دلفي، دوم اينترنت (منبع ديگري نميشناسم)
    زمان مورد نياز : 2 ماه و 16 روز و 14 ساعت و 26 دقيقه و 35 ثانيه
    اين ديگه چه سواليه؟!! براي حرفه اي شدن بايد تا بازنشسته شدن ياد بگيريد، بعدش ميتونيد در مورد زمان مورد نياز سوال كنيد.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    سلام
    سوال اول رو که نونفورس عزیز جامع جواب دادن

2 - اگر داده هاتون زیاده و به امنیت بالا نیاز داری SQLserver ولی اگر تعداد داده ها خیلی زیاد نباشه و امنیت

متوسط بخوای Access

3 - به نظر من تو اینترنت خیلی مطالب بهتری هست تا کتاب های ترجمه شده که تو بازار موجوده هر کتابی

می خوای بخون به غیر از جعفر نژاد قمی

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

بدبختي منم دارم جعفر نژاد قومي رو ميخونم،اهان ميبينم مذخرفه

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

سلام و خوش آمد به دوست عزيزمون مجتبي عزيز
    البته بايد بگم كه كتاب جعفر نژاد براي شروع بد نيست. خودم براي شروع از كتاب جعفر نژاد استفاده كردم. ولي اگه بخواي دلفي كار حرفه اي بشي بايد به منابع ديگه مثل P30world مراجعه كني. خيلي از بچه ها توي اين انجمن حرفه اي شدن.
    موفق باشين
    باي

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •