سلام بچه ها
فايل kernel.exe چيه؟
آنتي اسپاي من همش اينو ارور ميده منم ميرم پاك ميكنم از تو رجيستري و system32 باز ساخته ميشه!!!
چه جوري كلا پاك ميشه؟
يا حق (:
سلام بچه ها
فايل kernel.exe چيه؟
آنتي اسپاي من همش اينو ارور ميده منم ميرم پاك ميكنم از تو رجيستري و system32 باز ساخته ميشه!!!
چه جوري كلا پاك ميشه؟
يا حق (:
سلام،یه ویروس هست که فایلهای html و فایلهای مشابه رو تخریب می کنه.
پس مشكلي كه برام تو صفحات وب بوجود مياد از همينه
حالا چه جوري كلا پاك ميشه؟
يا حق (:
سلام،باید سرویس kernel.exe و Wscript.exe رو تو سربرگ Precesses از کار بندازی و بعد کلیدهای رجیستری
موجود برای اجرای برنامه رو پاک کنی.بعد از راه اندازی مجدد سیستم هم می تونی فایل kernel.exe و فایل
kernel.vbs رو پاک کنی.البته فایلهایی که خراب کرده باید تک تک باز کنی و کدهای خراب رو ازش خارج کنی وگرنه ویروس دوباره فعلال میشه.یه نرم افزار هست هنوز دستم نرسیده خودش همه کارها رو برات انجام میده.
گرفتم آپش می کنم.
سلام عزیزم
تو قسمت اونایی که فایلهاشون مخفی شده بیان اینجا کلی بحث شده
برو اون جا جواب میگیری
موفق باشی
متاسفانه بسیاری از کاربران بعد از اینکه سیستمشون آلوده میشه یادشون میاد که باید سیستم امنیتی نصب کنن !
دستور العملهای زیر رو دنبال کنین :
Kill processes:
kernel.exe
Delete registry values:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run\Microsoft Windows
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\Microsoft Windows
Unregister DLLs:
systemv.dll tps32e.dll tps32v.dll
Delete files:
kernel.exe systemv.dll tps32e.dll tps32v.dll kernel.vbs
مرسي عزيزسلام،باید سرویس kernel.exe و Wscript.exe رو تو سربرگ Precesses از کار بندازی و بعد کلیدهای رجیستری
موجود برای اجرای برنامه رو پاک کنی.بعد از راه اندازی مجدد سیستم هم می تونی فایل kernel.exe و فایل
kernel.vbs رو پاک کنی.البته فایلهایی که خراب کرده باید تک تک باز کنی و کدهای خراب رو ازش خارج کنی وگرنه ویروس دوباره فعلال میشه.یه نرم افزار هست هنوز دستم نرسیده خودش همه کارها رو برات انجام میده.
گرفتم آپش می کنم.
منتظرم
يا حق (:
__Genius__
جان مث اينكه خبري نشد
من ويندوز هم عوض كردم هيچ كاري نشد و دوباره اين كرنل مياد!!!
ميشه اينايي كه گفتي يكم واضح تر بگي من حاليم شه؟
مرسي
يا حق (:
سلام،
واضحه ... فکر کردم متوجه میشین ؛
باشه مشکلی نیست توضیح میدم .
این پروسه رو kill کنین با task manager :
Kernel.exe
کلیدهای رجیستری زیر رو از طریق ورود به regedit پاک کنید :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run\Microsoft Windows
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\Microsoft Windows
با دستور زیر این کامپوننت رو unregister کنین :
regsvr32 /u system.dll
regsvr32 /u tps32e.dll
regsvr32 /u tps32v.dll
و در آخر هم فایهای زیر رو پیدا کنین و پاک کنین :
kernel.exe systemv.dll tps32e.dll tps32v.dll kernel.vbs
مشکل دیگه ای داشتین در خدمتم .
موفق باشید .![]()
مرسي عزيزم
ببينم ميتونم از شرش خلاص شم
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)