سلام . بازی های سگا برای موبایل رو می خواستم (k810) اگه آدرس تایپینگ رو هم دارین بگیناگه همین جا بذارین که خیلی خیلی ...
سلام . بازی های سگا برای موبایل رو می خواستم (k810) اگه آدرس تایپینگ رو هم دارین بگیناگه همین جا بذارین که خیلی خیلی ...
با سلام به شما دوست عزیز.
یه این فکر نباش که بازی های سگا رو در گوشیه خودت بازی کنی. من تاحالا ندیدم که یک گوشی جاوا باز های سگا رو اجرا کنه. برای اجرای این بازی ها، شما باید یک نرم افزار جانبی بر روی گوشی نصب کنی. این نرم افزار ها Sis هستند و به هیچ وجه بر روی گوشی شما نصب نمیشوند. ولی اگر بازی های سگا رو میخوای بگو برات سایت بزارم تا در Pc بازی کنی.
دوست عزیز من منظورم این نیست که بازیهای سگا رو روی گوشی جاوا اجرا کنم - من منظورم اینه که بازی های سگا رو به صورت جاوا داشته باشم که بشه رو گوشیهای جاوا نصب کرد مثل بازی sonic یا mario - حالا اگه متوجه شدین منو راهنمایی کنید![]()
آهان. شرمنده. آخه این بازی ها زیاد نیستند. نهایتا یه سونیک یا سوپر ماریو و شاید هم یه چند تای دیگه. شاید هم من ندیدم.
كاملا تاييد ميشه .
خوب کسی نمیتونه منو یه ذره هم راهنمایی کنه که از کجا گیر بیارم یا بی خیال شم
اگر کسی نرم افزار sis داره تا با اون بشه سگا بازی بازی کرد معرفی کنه. ممنون
با سلام به شما دوست عزیز. بهترین نرم افزار برای بازی کردین بازی های سگا در موبایل PicoDrive میباشد. اگه میخوای یک پیغام خصوصی بده تا لینک مستقیم بزارم. آخه لینک توسط سایت ف ی ل ت ر میشه. برنامه برای S 60 V1 & 2 میباشد. من برای S60 V3 ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)